braza 10.06.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Verunia, teraz to na bank Marjucha zdjęcie wrzuci ... Parysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.06.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Fotorelację tak dla ścisłości no wiesz, jakby parę szczegółów zdradził, to mógłybyśmy się jeszcze czegoś od młodzieży nauczyć Jakiej młodzieży Ja już stary jestem Synku Jam starsza Syna gratuluję!!!!!!!! Cieszę się bardzo, fajnie mieć pierwszego chłopaka, a drugą dziewczynkę Jakby co, do Macieja mojego po nauki możesz się udac Może skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.06.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Panna młoda śliczna jak z obrazka . Czyżby nie ufała w oryginalnośc złotych obraczek obraczek Ale nie bądź taki skromny, pokaz Pana Młodego Na razie zdjęć brak. I jeszcze przez dwa tygodnie ich nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.06.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Verunia, teraz to na bank Marjucha zdjęcie wrzuci ... Parysa Chciałabyś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Sknerus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Poważnie wygląda ta kotłownia! Fajnie mieć ciepełko, no nie??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.06.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witam. Gratuluję Nowożeńcom!!! Pytanko: czy mógłbyś powiedzieć jaki to piec i jakim materiałem można w nim palić? Szukam czegoś w dobrej cenie a jednocześnie dobrego. (naiwniara no nie?) PS. Parys jest po prostu piękny. Jak tylko się przeprowadzę też chcę kupić owczarka (to moje marzenie z dzieciństwa, w bloku nierealne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Marjucha, nie mam tych zdjęć No sorka, w ogóle nie robilam. Pisałam juz ci o tym A jakoś rozbierac te kg to mi sie nie uśmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.06.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Poważnie wygląda ta kotłownia! Fajnie mieć ciepełko, no nie??!! Poważny inwestor to i kotłownia poważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.06.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witam. Gratuluję Nowożeńcom!!! Pytanko: czy mógłbyś powiedzieć jaki to piec i jakim materiałem można w nim palić? Szukam czegoś w dobrej cenie a jednocześnie dobrego. (naiwniara no nie?) PS. Parys jest po prostu piękny. Jak tylko się przeprowadzę też chcę kupić owczarka (to moje marzenie z dzieciństwa, w bloku nierealne) Producentem pieca jest HEITZTECHNIK. Można w nim palić ekogroszkiem, miałem i pelletemi. Dziękuję w imieniu Parysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.06.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Marjucha, nie mam tych zdjęć No sorka, w ogóle nie robilam. Pisałam juz ci o tym A jakoś rozbierac te kg to mi sie nie uśmiecha A to coś mi się pomerdało. Myślałem, że nie możesz znaleźć. A ja szukam metody jak zrobić te cholerne półki Miłego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Poważnie wygląda ta kotłownia! Fajnie mieć ciepełko, no nie??!! Poważny inwestor to i kotłownia poważna No ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.06.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 POdziękowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dobra ... co się dzieje, co się dzieje .... donosić proszę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.07.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dobra ... co się dzieje, co się dzieje .... donosić proszę!!!!! Już napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Działasz jak torpeda! Integracja z płytkami i owszem, interesujące, ale ja chcę kuchni!!! Projektu (wycena mniej mnie Pinteresuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.07.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jak będzie to wstawię projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ciekawość mnie zżera, poważnie!! To studio kuchenne ... a nie chyba stolarz, dobrze doczytałam ... bo wiesz, ja to czasami ślizgam się po tekście .... no wstyd normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.07.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ciekawość mnie zżera, poważnie!! To studio kuchenne ... a nie chyba stolarz, dobrze doczytałam ... bo wiesz, ja to czasami ślizgam się po tekście .... no wstyd normalnie Stolarz, ale sprawdzony przez kilku znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 No tak ... Jak sprawdzony, to ważne. Ja mam tez takiego u siebie sprawdzonego, ale aktualnie to może byłoby mnie stać u niego na jedną szafkę Nie mówię, że aż tak drogi, nieee, ale ... są priorytety! Matko, jak ja nie lubię iść na kompromis w pewnych sytuacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts