marjucha 12.08.2009 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Marjucha, Ty Szczęściarzu, masz prześliczną Żonę. że o Beacie nie wspomnę Prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.08.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Słuchej no Liderze, co Ty mnie bedziesz tak od najpożyteczniejszych wyzywał, co??? Ja ci dam!!! Co tam słychać?? Ania jak?? W porządku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.08.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Płytki położone pierwsza klasa fugowanie na najwyższym poziomie . Widzę,że Parys, podobnie jak Bezan uwielbia wyszukane zabawki tj. butelki po mineralnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.08.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Słuchej no Liderze, co Ty mnie bedziesz tak od najpożyteczniejszych wyzywał, co??? Ja ci dam!!! Co tam słychać?? Ania jak?? W porządku?? A dużo słychać Ania dobrze, jak na ósmy miesiąc to aktywna Oczywiście, że Ania w porządku. Moja żona musi być w porządku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.08.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Płytki położone pierwsza klasa fugowanie na najwyższym poziomie . Widzę,że Parys, podobnie jak Bezan uwielbia wyszukane zabawki tj. butelki po mineralnej. No nie mogę, Olka mnie odwiedziła Dziękujemy za uznanie. Oczywiście na zdjęciach są te miejsca najmniej spieprzone Co będę fuszerki pokazywał Parys jest koneserem jeśli chodzi o butelki. Potrafi bardzo długo się nimi zachwycać Na szkolenie to chyba zamiast piłeczki zacznę mu jako nagrodę zabierać jakiegoś PET-a Pozdrawiam i chętnie bym zobaczył jakieś aktualne zdjęcie Bezana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.08.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 marjucha ja czytam,każdy Twój nowy wpis, ale tak się składa,że ostatnio nic ciekawego nie miałam do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.08.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 marjucha ja czytam,każdy Twój nowy wpis, ale tak się składa,że ostatnio nic ciekawego nie miałam do powiedzenia Ja też tak mam, że nic mądrego nie mam do powiedzenia, ale w niczym mi to nie przeszkadza Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.08.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Znowu mam coś do powiedzenia . Płytę gazową polecam czyścić delikatną ściereczką, szmatką itp. Nie stosować cifów i szorstkich gąbek. Ja zastosowałam i mam płytę w piękne zarysowania. Już mnie to nie boli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.08.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Znowu mam coś do powiedzenia . Płytę gazową polecam czyścić delikatną ściereczką, szmatką itp. Nie stosować cifów i szorstkich gąbek. Ja zastosowałam i mam płytę w piękne zarysowania. Już mnie to nie boli . Widzisz? Jak chcesz to potrafisz Dziękujemy za cenną uwagę, bo chyba nie byłbym zadowolony, gdybyśmy ją porysowali tak od razu A Bezana dalej nie widzę Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Marjuszek, nooooooo!!! Jestem z Ciebie dumna jak nie wiem co!!!!! A dla Ani moc uścisków i gratulacji - dzielna dziewczyna!!!! Parys miodzio, ten "dywanik" pasuje kolorystycznie do jego maści A moja psuka zupełnie zgłupiała w tej dziczy, bez przerwy szczeka!!! P.S. Dzięki ... pomogło ... Ty wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.09.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Marjuszek, nooooooo!!! Jestem z Ciebie dumna jak nie wiem co!!!!! A dla Ani moc uścisków i gratulacji - dzielna dziewczyna!!!! Parys miodzio, ten "dywanik" pasuje kolorystycznie do jego maści A moja psuka zupełnie zgłupiała w tej dziczy, bez przerwy szczeka!!! P.S. Dzięki ... pomogło ... Ty wiesz co Cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Trochę inaczej patrzę, chociaż wątpliwości są ... Dzięki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.09.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 no,ja bardzo przepraszam,ale gdzie są zdjęcia zamontowanej kuchni?Wiem,że teraz u was krucho z czasem,ale chociaż jedno, malutkie, co?? Pozdrowienia dla Ani(to za to fugowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.09.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Zdjęcia będą, ale dopiero jak skończę malowanie kuchni. To za jakiś tydzień Co będę bałagan pokazywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Cudzy bałagan to fajny bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.09.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Cudzy bałagan to fajny bałagan Dlatego oglądam zdjęcia u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.09.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 oj chciałabym mieć tego typu bałagan,chciała.Może się doczekam a na razie podglądam cudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Cudzy bałagan to fajny bałagan Dlatego oglądam zdjęcia u Ciebie Podglądacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.10.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Heeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjj !!!!jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Marjucha, czy Ty robisz zdjęcia tej złożonej i posprzątanej kuchni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts