marjucha 01.10.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Heeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjj !!!! jest tu kto? Jestem,... Dziennik uzupełniam w tej chwili zasadzie po to, aby mieć pamiątkę z tych, jak na razie, dwóch lat spędzonych na budowaniu. Zdjęcia niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.10.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Marjucha, czy Ty robisz zdjęcia tej złożonej i posprzątanej kuchni??? Braza, zdjęcia będą w weekend. Nie tylko kuchnia, bo w zasadzie cały parter w chwili obecnej. Właśnie zszedłem z budowy, chociaż chciałem porobić jeszcze ze dwie godzinki, ale cholerny ból głowy wygrał . Teraz piję gorącą herbatę i zajadam ciastka kakaowe . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Jestem, ale jak nie ma komu komentować, to po co pisać?no wielkie dzięki, NIKOMU, wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.10.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Jestem, ale jak nie ma komu komentować, to po co pisać?no wielkie dzięki, NIKOMU, wielkie dzięki To co, chyba powinienem zedytować tamtego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.10.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jestem, ale jak nie ma komu komentować, to po co pisać?no wielkie dzięki, NIKOMU, wielkie dzięki To co, chyba powinienem zedytować tamtego posta. CHYBA????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jestem, ale jak nie ma komu komentować, to po co pisać?no wielkie dzięki, NIKOMU, wielkie dzięki To co, chyba powinienem zedytować tamtego posta. CHYBA????? Mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.10.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jestem, ale jak nie ma komu komentować, to po co pisać?no wielkie dzięki, NIKOMU, wielkie dzięki To co, chyba powinienem zedytować tamtego posta. CHYBA????? Mówisz i masz Nooooooo, to teraz czekam na zdjecia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.10.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 chociaż chciałem porobić jeszcze ze dwie godzinki, ale cholerny ból głowy wygrał . Teraz piję gorącą herbatę i zajadam ciastka kakaowe . to znaczy, że są na świecie dwa bóle głowy, jeden z pewnością jest u mnie. I też piję gorącą herbatę, tyle że bez ciastek i jak Kaśka czekam na zdjęcia, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.10.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ja tez,ja tez.Czekam na zdjęcia.Ból głowy sobie poszedł,ale wcale nie chciałam żeby...do was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Wpadłam na chwilkę i gratuluję nocy we własnym domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.10.2009 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Wpadłam na chwilkę i gratuluję nocy we własnym domu! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 juhu gratulacje, drzewko szczęścia przytargałam, podlewaj czasem http://www.giardinare.it/imgrasse/crassula_ovata.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.10.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 juhu gratulacje, drzewko szczęścia przytargałam, podlewaj czasem http://www.giardinare.it/imgrasse/crassula_ovata.jpg Czy Ty mnie przypadkiem nie obrażasz tym Juhu Bardzo dziękuję . No i się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Juhu w sensie, że hura. Zapożyczyłam od Tomka ten okrzyk radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.10.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Juhu w sensie, że hura. Zapożyczyłam od Tomka ten okrzyk radości. Już się bałem, że kolejność sylab zamieniałaś, żeby nie było niecenzuralnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Widok z salonu( z lampą) z żarówką raczej zbliżenie też mi się bardzo podoba a co to za listwa przypodłogowa się wala, jeszcze nie przykręcona? dawaj ją do mnie mam same takie a tak na serio pięknie Wam ten dom wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 To ty juz mieszkasz? Gratulki . Tak przytulnie macie w domu i cieszę się że ogrzewanie dobrze działa (kamień z serca ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.10.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Noooooooooo, ładnie, ładnieee A sypialnię to kiedy pokażesz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.10.2009 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Widok z salonu( z lampą) z żarówką raczej zbliżenie też mi się bardzo podoba a co to za listwa przypodłogowa się wala, jeszcze nie przykręcona? dawaj ją do mnie mam same takie a tak na serio pięknie Wam ten dom wyszedł Już jest lampa(ale tylko w kuchni ) Skąd ja wiedziałem, że akurat Ty napiszesz o tych listwach Za miłe słowa odnośnie tego domu dziękujemy. Drugi będzie ładniejszy Poza tym już jest ładniej bo firanki powiesiłem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts