marjucha 07.10.2009 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 To ty juz mieszkasz? Gratulki . Tak przytulnie macie w domu i cieszę się że ogrzewanie dobrze działa (kamień z serca ) Ano mieszkam, ale nie wiem czy się tym chwalić Ogrzewanie działa jak ta lala. Zobaczymy jak przyjdą mrozy. Mam nadzieję, że będziemy się dobrze czuli w tym domu. Na razie przeszkadza mi brak rolet w oknach Nie lubię być oglądany Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.10.2009 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Noooooooooo, ładnie, ładnieee A sypialnię to kiedy pokażesz?????? A po co? Jak dojedzie druga szafka nocna, bo może do tego czasu trochę zbędnych rzeczy z niej zniknie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.10.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Marjuszek, no no no!!!! Oidłoga w salonie to Real Cotto Opoczna? Fajnie wyszło, naprawdę fajnie! Gratuluję - jestem pod wrażeniem Waszej ogromnej pracy!!!!! I słonik na szczęście - niech Was zawsze chroni http://ekartki.net.pl/kartki/42/313.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.10.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Marjuszek, no no no!!!! Oidłoga w salonie to Real Cotto Opoczna? Fajnie wyszło, naprawdę fajnie! Gratuluję - jestem pod wrażeniem Waszej ogromnej pracy!!!!! I słonik na szczęście - niech Was zawsze chroni http://ekartki.net.pl/kartki/42/313.jpg Podłoga w salonie jest z Paradyża seria Jadar. Dziękujemy za gratulki i słonika Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.10.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Noooooo,pięknie jest GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.10.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Noooooo,pięknie jest GRATULUJĘ Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Marjuszek ... no obcyndalasz się no .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2009 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Marjuszek ... no obcyndalasz się no .... Wczoraj napisałem posta, tylko go nie widzę Nic to, później postaram się go odtworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 To działaj, działaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.10.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Cześć wścieklizno oddychaj... wdech... wydech... wdech... wydech... już lepiej? No, to wracaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.10.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Cześć wścieklizno oddychaj... wdech... wydech... wdech... wydech... już lepiej? No, to wracaj:) Ale się naoddychałem. już mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.10.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Bardzo lubie czytać takie wpisy że ktoś jest szcześliwy i cieszę się razem z tobą . Przy ogólnej tendencji do narzekania to taki promyczek słońca. Często nie potrafimy się cieszyć z tego co mamy nie zdając sobie sprawy że moze to właśnie teraz jest najszczęśliwszy okres naszego zycia i docenimy to jak jest juz za poźno. Pozdrawiam i trzymam kciuki za maleństwo i mamusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.10.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Bardzo lubie czytać takie wpisy że ktoś jest szcześliwy i cieszę się razem z tobą . Przy ogólnej tendencji do narzekania to taki promyczek słońca. Często nie potrafimy się cieszyć z tego co mamy nie zdając sobie sprawy że moze to właśnie teraz jest najszczęśliwszy okres naszego zycia i docenimy to jak jest juz za poźno. Pozdrawiam i trzymam kciuki za maleństwo i mamusię No właśnie dlatego napisałem, że chyba nie wypada . Jak pisałem post w dzienniku to właśnie to sobie uświadomiłem, że jestem szczęśliwy. Gdzieś sobie odchodzi ten cały stres i rozterki które nawarstwiały się we mnie od momentu rozpoczęcia budowy. Przecież tak naprawdę czym ja mam się martwić? Tym że mam kredyt? Tym, że jeszcze dużo do zrobienia zostało? Jakbym tak zaczął wyliczać to pewnie byłoby tego trochę, ale kto dzisiaj nie ma zmartwień? Wolę myśleć o tym, że lada dzień zostanę po raz pierwszy tatą, mam wspaniałą żonę, udało mi się własnymi siłami wybudować dom, w co wielu nie wierzyło... . Dobra, koniec wymieniania bo to już reklama będzie W każdym razie mimo burej pogody na zewnątrz mam dzisiaj jakąś taką dawkę optymizmu i radości w sobie, jakiej dawno nie doświadczyłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.10.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Czytając Twój post,aż się lekko na sercu robi.Sam optymizm i szczęście bije i się udziela.Brawo Doceniaj to co masz tu i teraz i ciesz się całym sercem. A może dzidziuś już jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.11.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Czytając Twój post,aż się lekko na sercu robi.Sam optymizm i szczęście bije i się udziela.Brawo Doceniaj to co masz tu i teraz i ciesz się całym sercem. A może dzidziuś już jest? Jeszcze nie Ale w tym tygodniu już na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.11.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 właśnie to sobie uświadomiłem, że jestem szczęśliwy. i tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.11.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 właśnie to sobie uświadomiłem, że jestem szczęśliwy. i tak trzymaj Trzymam, ale nie dziś. Żona czeka w szpitalu na narodziny dziecka, bo już po terminie, a mi tak jakoś smutno i samotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.11.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Marjucha, Ty się nie smutaj, tylko porządnie wyśpij. Bo przez kolejnych kilka miesięcy będzie z tym kłopot. Ale ile radości przy tym, i zapach domu się zmieni, najpiękniejsze chwile życia przed Wami. Trzymam mocno, żeby wszystko poszło bezproblemowo...i tak z pewnością będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.11.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ja to wszystko wiem, ale tak siedzę w domu, cisza, tylko cichutko gra trójeczka, jakaś melancholijna muzyka i tak jakoś się smutno robi Nic to, jutro już będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.11.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Czasem trzeba pozwolić sobie na odrobinę smutku, melancholii, to też uczucia.A całkiem samotny nie jesteś, masz czworonożnego przyjaciela, któremu możesz się zwierzyć z tego, że za serduchem nostalgia lekko drapie.Pewnie nie odpowie, nie pogada, ale mądrymi oczami popatrzy i zrozumie.A gdybyś chciał wpaść i pogadać, to wiesz, jest u nas miejsce przy kominku...zawsze, gdybyś miał na to ochotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts