braza 01.11.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Marjuszek,Trójeczka jest najlepsza na smutki i nostalgię, a od siebie dodam tak osobiście: jesteś Wielki i Ty o tym dobrze wiesz!!!! Parysa podrap za uchem, żonę uściskaj i całuska w czółko daj Maleństwu od Cioci Brazy, gdy już zaszczyci ten świat swoją obecnością I spoko: jak tylko ten wielki mały człowiek się pojawi nie raz zatęsknisz za chwilą gdy była taaakaaa cisza w domu [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Nie smuć się.Przecież nie jesteś sam.Zobacz ile nas tu.Każdy trzyma kciuki i życzy szybkiego powrotu Ani z maluszkiem do domu.A wtedy rzeczywiscie jeszcze zatęsknisz za ciszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.11.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 MARJUCHA GRATULACJE uściski synkowi, pozdrowienia dla Ani, wybudowałeś dom, masz syna, drzewo pewnie nie jedno posadzone, jesteś całkowicie spełnionym facetem. Niech całej Wasze Trójce zdrowia, szczęścia i miłości nigdy nie zabraknie http://img.webme.com/pic/z/zawisza99/knd_13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.11.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dziękuję To naprawdę jakiś dziwny stan, gdy powoli dociera, że zostałem tatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 juhu GRATULACJE http://www.thedailydust.co.uk/wp-content/uploads/2009/05/teddy-bear_dd_p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matysia 03.11.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 GRATULACJE duzo zdrówka dla żonki i synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.11.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Bardzo dziękuję Właśnie wracam od Ani i małego i jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 03.11.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 WIELKIE OGROMNE GRATULACJE!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 GRATULACJE TATUSIU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 03.11.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Gratulacje dużo zdrówka dla Ani i synka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.11.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 marjuszek ogromne gratulacje!!! zycze wam trojgu samych radosnych i szczesliwych chwil to ci szczesciarz ...noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.11.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Bardzo dziękuję Jutro mama i synek powinny już być w domu, więc może w końcu pokaże juniora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.11.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 marjuszek ogromne gratulacje!!! zycze wam trojgu samych radosnych i szczesliwych chwil to ci szczesciarz ...noooo A tak w ogóle to dlaczego znikasz na tak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.11.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 marjuszek ogromne gratulacje!!! zycze wam trojgu samych radosnych i szczesliwych chwil to ci szczesciarz ...noooo A tak w ogóle to dlaczego znikasz na tak długo sama nie wiem brak mi motywacji potrzebuje jakiegos kopa ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.11.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 marjuszek ogromne gratulacje!!! zycze wam trojgu samych radosnych i szczesliwych chwil to ci szczesciarz ...noooo A tak w ogóle to dlaczego znikasz na tak długo sama nie wiem brak mi motywacji potrzebuje jakiegos kopa ..... Nie ma sprawy Generalni to mi brak Twojego poczucia humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.11.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 marjuszek ogromne gratulacje!!! zycze wam trojgu samych radosnych i szczesliwych chwil to ci szczesciarz ...noooo A tak w ogóle to dlaczego znikasz na tak długo sama nie wiem brak mi motywacji potrzebuje jakiegos kopa ..... Nie ma sprawy Generalni to mi brak Twojego poczucia humoru naprawde ??? a mi twojego w ogole brakuje mi ekipy z Rw i..czata kiedys o pierdolach , radosciach i smutkach mozna bylo zaraz na Rw napisac i wiedzialo sie , ze zaraz ktos sie ustosunkuje do tego nieraz i ochrzan sie dostalo ..eeech fajnie bylo teraz wkurza mnie to skakanie po komentach , za stara juz jestem na takie rzeczy no przeciez u siebie tez nie bede pisac o majtkach, okresach , bolach w krzyzu .... albo cos sami zrobimy w tej sprawie albo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.11.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Mnie też brakuje starego RW, w tym nowym czuję się już obco. Tak samo juz nie będzie bo ekipa częściowo się wykruszyła. Cóż, to normalne większość forumowiczów bywa tu na okres budowy domu a potem znika poza garstką zatwiardzialców skaczących po komentach. Frosch, ty masz wprawę w skakaniu to nie marudź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.11.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Gratulacje Usciski dla Całej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.11.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Mnie też brakuje starego RW, w tym nowym czuję się już obco. Tak samo juz nie będzie bo ekipa częściowo się wykruszyła. Cóż, to normalne większość forumowiczów bywa tu na okres budowy domu a potem znika poza garstką zatwiardzialców skaczących po komentach. Frosch, ty masz wprawę w skakaniu to nie marudź widze że nie jestem w odczuciach osamotniona aż nie ma gdzie sie popisywac ps. moze stworzymy nowy of topic dla ...juz nie budujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts