daggulka 22.12.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,te całkiem błahe i te ważne,te dostojne i te ciut niepoważne,niech się spełnią. daggulka http://toska82.blox.pl/resource/Widokowki_swiateczne__nastroj_swiateczny__zdjecia_1557.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.12.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia!http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/59/5/d/5415.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.12.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://zyczenia.web21.pl/uploads/2008/10/8is3aakrll1.gif Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół. Większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy, że mu kiedyś sie przydarzy. Może cicho bez hałasu wyjeżdżając gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z wspólnej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śnieg popada z rana. Może tak jak to lubicie licząc dziury na suficie, sami zresztą chyba wiecie, gdzie najlepiej się czujecie. Takie dla Was mam życzenia w dniu Bożego Narodzenia. Ullerowa z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.12.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Pogodnych Świąt! http://www.najlepszekartki.pl/galeria/or121973857348b3bbcd57398.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.12.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Korzystając z okazji Świąt Bożego Narodzenia,pragnę złożyć najserdeczniejsze i szczere życzeniaszczęścia, wiary, nadziei i pomyślnościoraz każdego dnia Nowego Rokuwiele uśmiechu i radości!Maluszekhttp://www.birminghamsalvationarmy.org/images/tree.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.12.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 W Bożego Narodzenia czas niech miłość będzie w nas. Niech pokój wokół panuje, a dobro nad złem króluje! Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.12.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Wiem,, burak jestem, ale zaganiany byłem Bardzo serdecznie wszystkim dziękuję za życzenia świąteczne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.01.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 ja tam kryzysu u was nie widzę Dzieciak dorodny, barek pełny - cóz chciec więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.01.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ja tam kryzysu u was nie widzę Dzieciak dorodny, barek pełny - cóz chciec więcej To spójrz na Parysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.01.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Właśnei miałam krzyczeć o jakieś nowe zdjęcia Pawełka Dzieci tak szybko rosną Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 A ja powiem, że macie śliczny stojak pod choinkę ... taki jak my Cmoknij Pawełka w czółko, a Parysa podrap za uszkiem ... żeby taki przystojniak musiał się o strawę upominać, no wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.01.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Właśnei miałam krzyczeć o jakieś nowe zdjęcia Pawełka Dzieci tak szybko rosną Zdrówka Wiesz co to jest telepatia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.01.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 A ja powiem, że macie śliczny stojak pod choinkę ... taki jak my Cmoknij Pawełka w czółko, a Parysa podrap za uszkiem ... żeby taki przystojniak musiał się o strawę upominać, no wiesz Współczuję Nasza choinka raz się przewróciła bo stojak mało stabilny Parys podrapany za uszkiem a Pawełek cmoknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.01.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Moja też się wywaliła, ale dlatego, że stoi za oknem a ostatnio zdrowo wiało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.01.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Moja też się wywaliła, ale dlatego, że stoi za oknem a ostatnio zdrowo wiało... Ja mam dobre serduszko i wpuściłem biedaczkę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.01.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ja bardzo dziękuję za zdjęcie Pawełka, śliczny jest i z wielką przyjemnością zaglądam mu w oczy Parysa dziś nakarmiłeś?, ja swoje ptaki w ogrodzie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.01.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ja bardzo dziękuję za zdjęcie Pawełka, śliczny jest i z wielką przyjemnością zaglądam mu w oczy Parysa dziś nakarmiłeś?, ja swoje ptaki w ogrodzie tak Parys właśnie zjadł z Nami obiad i leży zadowolony, a Pawełek robi sobie popołudniową drzemkę Ptaków nie karmię, nie mam karmnika Może za rok, w tym muszą liczyć na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.01.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ptaków nie karmię, nie mam karmnika Może za rok, w tym muszą liczyć na Ciebie dobra, namówiłeś, powieszę dodatkową słoninkę dla Twoich i dosypię dodatkową porcję ziarna do karmnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.01.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ptaków nie karmię, nie mam karmnika Może za rok, w tym muszą liczyć na Ciebie dobra, namówiłeś, powieszę dodatkową słoninkę dla Twoich i dosypię dodatkową porcję ziarna do karmnika Ok, w przyszłym roku się zrewanżuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.01.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ja tam kryzysu u was nie widzę Dzieciak dorodny, barek pełny - cóz chciec więcej To spójrz na Parysa Parys ma stanowczo za małą miseczkę, chyba jego pan nie zauważył że pies urósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts