marjucha 11.01.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ja tam kryzysu u was nie widzę Dzieciak dorodny, barek pełny - cóz chciec więcej To spójrz na Parysa Parys ma stanowczo za małą miseczkę, chyba jego pan nie zauważył że pies urósł Specjalnie nie daję większej, bo za duży by urósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Moja choinka stała jak wmurowana pomimo usilnych starań koci ... Marjucha, przyznaj się ... co Wyście robili z tą choinką Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.01.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Moja choinka stała jak wmurowana pomimo usilnych starań koci ... Marjucha, przyznaj się ... co Wyście robili z tą choinką Miłego dzionka Ty za ciekawa nie jesteś? Jej dni policzone. W weekend znika, bo zaczyna się sypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Ojjjj taaam .... za... to nie jestem ... po prostu ciekawa Moja się wyprowadziła w niedzielę ... to była jodła, nie sypała się, ale baaardzo spodobała się kici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.01.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Marjucha, strój Ani nie wskazuje na ostre mrozy za oknem, chyba nieźle grzejesz...chałupkę I bardzo dobrze, że Pawełek uczy się gotowania od najmłodszych lat i przyzwyczaja się do swego miejsca w kuchni. Będą z niego ludzie. Mój Szanowny niestety w dzieciństwie w kuchni nie przebywał, nad czym mocno boleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.01.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Marjucha, strój Ani nie wskazuje na ostre mrozy za oknem, chyba nieźle grzejesz...chałupkę I bardzo dobrze, że Pawełek uczy się gotowania od najmłodszych lat i przyzwyczaja się do swego miejsca w kuchni. Będą z niego ludzie. Mój Szanowny niestety w dzieciństwie w kuchni nie przebywał, nad czym mocno boleję Ta kuchnia to też po mnie Oj, chyba Ania nie będzie zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 marjuszek ..czymże sobie zasłuzyłam miło mi , nie powiem czuję się nawet lekko podniecona dziekuję !!! a co tam Ania pitrasi ? czyżby naleśniki ??? miałam się już pytać przedwczoraj ,ale jakoś czasu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.01.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 marjuszek ..czymże sobie zasłuzyłam miło mi , nie powiem czuję się nawet lekko podniecona dziekuję !!! a co tam Ania pitrasi ? czyżby naleśniki ??? miałam się już pytać przedwczoraj ,ale jakoś czasu nie było W sumie to mnie Żelka natchnęła swoim podpisem, a ja tylko zgapiłem Może tym podpisem uda mi się sprawić, abyś częściej pojawiała się na forum i zarażała swoim optymizmem i poczuciem humoru. Ania robiła placki z jabłkami. Smaczne, nie powiem No i muszę moją żonę pochwalić(jak ja tego nie lubię robić ), bo całkiem nieźle gotuje. A może aż za dobrze, bo kilogramów mi przybywa . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 racuuuchyyy ....mmmmm...też lubię chwal , chwal , bo zasługuje bedzie się jeszcze bardziej starała ostatnio częściej coś piszę ale wiesz jak to u dwóch starych dziadków nudy na pudy a to co jest nie nadaje się do publikowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 To zdjęcie ze wspólnego gotowania po prostu przepiękne! Pozdrawiam Was mocno a Paryska cmoknij w ten czarny nochal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 31.01.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 racuuuchyyy ....mmmmm...też lubię chwal , chwal , bo zasługuje bedzie się jeszcze bardziej starała ostatnio częściej coś piszę ale wiesz jak to u dwóch starych dziadków nudy na pudy a to co jest nie nadaje się do publikowania Może jednak spróbujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 31.01.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 To zdjęcie ze wspólnego gotowania po prostu przepiękne! Pozdrawiam Was mocno a Paryska cmoknij w ten czarny nochal Dziękujemy Parys cmoknięty, ale był lekko zaskoczony. Zawsze cmokała go Ania, a tu nagle ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 To się psisko zdziwiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona-c 10.02.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Hej, przesyłam link do zdjęć naszego domu. Udało mi sie wczoraj zrobić tylko wnętrze. Jak dziś wyjdzie słoneczko to zrobię jeszcze fotki z zewnątrz. Wczoraj niestety znów padał śnieg Starałam sie opisywać pomieszczenia, myślę że spokojnie się połapiesz co jest co. Tylko lustrzane odbicie . Okno tarasowe przenieśliśmy do kuchni, a w miejscu projektowanego jest pojedyncze okno 120/150. Mamy nie za szeroką działkę ( a dłuuugą) i taras byłby prawie na ogrodzeniu. Stąd decyzja. Ale fajnie chyba wyszło. Łazienka na górze jeszcze nie funkcjonuje, tak samo pomieszczenie nad garażem. Musimy jeszcze uzbierać trochę kasy . Poza tym pozostał do zrobienia podjazd (pod śniegiem kryje się tłuczeń) i chodnik od furtki. Gramy w totka, ale bez efektów http://picasaweb.google.com/ivvonka7/NaszDom# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.02.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Wielkie dzięki za pokazanie swoich wnętrz. Jednak te nasze Beaty trochę się różnią. My pozbyliśmy się też ścianki działowej przy wejściu, dzięki czemu powstał dosyć przestronny holl. Stwierdziłem, że jeśli zajdzie potrzeba, aby jednak ta ścianka tam była, to ją zrobię z k/g. Jak na razie nie widzimy potrzeby. My jeszcze jesteśmy daleko w polu w porównaniu do Was, ale widzę po zdjęciach, że całkiem fajne poddasze wyjdzie. Napisz mi proszę ile wełny mineralnej dawaliście na poddaszu? My dajemy 15 między krokwie i 15cm na krokwie. Będę wiedział czy mi się powierzchnia poddasza nie zmniejszy jakoś znacznie. Jak będziesz miałą jakieś fotki z zewnątrz to daj znać. Chętnie popatrzę. Jak się zmobilizuję, to może też w końcu porobię aktualne fotki domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jak się zmobilizuję, to może też w końcu porobię aktualne fotki domu. Pozdrawiam Nooo w końcu!!! A Pierworodny to ci przypadkiem nie urósł torchę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.02.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jak się zmobilizuję, to może też w końcu porobię aktualne fotki domu. Pozdrawiam Nooo w końcu!!! A Pierworodny to ci przypadkiem nie urósł torchę??? Jak nie jak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jak się zmobilizuję, to może też w końcu porobię aktualne fotki domu. Pozdrawiam Nooo w końcu!!! A Pierworodny to ci przypadkiem nie urósł torchę??? Jak nie jak tak Więc Jemu też sptryknij przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.02.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jak się zmobilizuję, to może też w końcu porobię aktualne fotki domu. Pozdrawiam Nooo w końcu!!! A Pierworodny to ci przypadkiem nie urósł torchę??? Jak nie jak tak Więc Jemu też sptryknij przy okazji Nie wiem czy mi pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona-c 11.02.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Spokojnie, my mamy 30 cm ocieplenia. Dodatkowo zrezygnowaliśmy z okna dachowego w pomieszczeniu nad garażem (jejku, pomieszczenie - wielki pokój ) i mamy tam w szczycie okno 120/150, takie jak na dole są. Fotki z zewnątrz są, słonko było http://picasaweb.google.com/ivvonka7/DomZew# Brak również barierki na balkonie, jednak braków jest trochę. Ale chyba taki urok domów jednorodzinnych, nigdy nie kończąca się budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts