marjucha 09.09.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Udało mi się załatwić wolne jeszcze na jutro. Ufff. Mam nadzieję, że uda mi się skończyć, ale zbytnim optymistą nie jestem. Najgorsze jest to, że nie wiem czy na pewno dobrze zagęszczam. Robię warstwy po 30 cm i wszystko ubijam zagęszczarką płytową o wadze 300kg. Ale z efektu nie jestem do końca zadowolony. Poza tym ta woda naprawdę psuje mi krew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Marjucha ja naprawdę rozumiem Twoje dylematy i niepokój, ale chłopie, głowa do góry. Jesteś zmordowany, wypompowany i nie masz pewności czy dobrze robisz - no to chwilę odpocznij i zapytaj kogoś kto się na tym zna (a na pewno taki gdzieś w pobliżu jest). Budujesz własny dom a to już jest COŚ Będzie dobrze Kibicuję wiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.09.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Marjucha ja naprawdę rozumiem Twoje dylematy i niepokój, ale chłopie, głowa do góry. Jesteś zmordowany, wypompowany i nie masz pewności czy dobrze robisz - no to chwilę odpocznij i zapytaj kogoś kto się na tym zna (a na pewno taki gdzieś w pobliżu jest). Budujesz własny dom a to już jest COŚ Będzie dobrze Kibicuję wiernie Tak sobie powtarzam Już mi trochę lepiej.\Zły nastrój mija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.09.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Wiesz co mój maż miałtak samo a może jeszcze gorzej, w pewnym momencie chcielismy wszystko sprzedac ale wszystko da się przetrwać , głowa do góry i tylko spokój. Troche mielismy róznych perypeti z kopaniem dziury na dom , koparkowy jeszcze na dodatek nam brame skasował , a i piwnice mamy wieksza bo dziura troche za duża mu wyszła Trzymaj się, po latach bedziesz się jeszcze z tego śmiał. Powodzenia, trzymam kciuki, bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.09.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 O ja dziękuję ale przejścia z tą wymianą To ile jeszcze tych wywrotek ma być? Ale koniec końców dobrze będzie, dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.09.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Cześć marjucha Jak leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.09.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Marjucha trza być twardym a nie miętkim!!!! Dylematy nie pierwsze i nie ostatnie, spoko, przeżyjesz jak my wszyscy i uśmiech poproszę [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 12.09.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 O ja dziękuję ale przejścia z tą wymianą To ile jeszcze tych wywrotek ma być? Ale koniec końców dobrze będzie, dasz radę Po dzisiejszym dniu obstawiam jeszcze 5 wywrotek(jakieś 60 ton) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 12.09.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Cześć marjucha Jak leci Cześć Olka. Mam chwile zwątpienia, czy na pewno jest zdrowy psychicznie, ale tylko na krótko. Szybko dochodzę do wniosku, że normalni ludzie wynajęli by ekipę z koparką i porządnym walcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 12.09.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Marjucha trza być twardym a nie miętkim!!!! Dylematy nie pierwsze i nie ostatnie, spoko, przeżyjesz jak my wszyscy i uśmiech poproszę [/b] Ja jestem twardy Ania Ci nie opowiadała . Dam radę, ale nie wiem czy kręgoslup jest tego samego zdania I spełniam życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Cześć marjucha Jak leci Cześć Olka. Mam chwile zwątpienia, czy na pewno jest zdrowy psychicznie, ale tylko na krótko. Szybko dochodzę do wniosku, że normalni ludzie wynajęli by ekipę z koparką i porządnym walcem Nie wiem czy można nazwać "normalnymi ludźmi" tych, którzy w naszym kraju porywają się budowę własnego domu Nawet jeśli wynajmują ekipę z koparką Trzymaj się Marjucha. Wnukom przy kominku będziesz opowiadał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Marjucha trza być twardym a nie miętkim!!!! Dylematy nie pierwsze i nie ostatnie, spoko, przeżyjesz jak my wszyscy i uśmiech poproszę [/b] Ja jestem twardy Ania Ci nie opowiadała . Dam radę, ale nie wiem czy kręgoslup jest tego samego zdania I spełniam życzenie No !!! od razu lepiej z tym uśmiechem A Ania?? jaka Ania??? nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.09.2007 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Cześć marjucha Jak leci Cześć Olka. Mam chwile zwątpienia, czy na pewno jest zdrowy psychicznie, ale tylko na krótko. Szybko dochodzę do wniosku, że normalni ludzie wynajęli by ekipę z koparką i porządnym walcem Nie wiem czy można nazwać "normalnymi ludźmi" tych, którzy w naszym kraju porywają się budowę własnego domu Nawet jeśli wynajmują ekipę z koparką Trzymaj się Marjucha. Wnukom przy kominku będziesz opowiadał ... A,jeśli wnukom będę mógł opowiadać to zmienia postać rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.09.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 troche wiecej optimizmu marjucha a z tym kregoslupem uwazaj , to nie przelewki popros anie o masaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.09.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 troche wiecej optimizmu marjucha a z tym kregoslupem uwazaj , to nie przelewki popros anie o masaze Jeszcze więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.09.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 OPTYMIZMU nigdy za wiele !!!!!!!!!! czy ty zawsze musisz sobie pierdolami glowe zawracac ? odwaliles kawal DOBREJ roboty zamiast byc super zadowolonym , ty czekasz na jakas wode jak bedzie , zaczniesz sie martwic ,a teraz sie ciesz aha....taka mala prosba , jak przerzucisz dzisiaj te 20 ton ...wrzuc w weekend na luz , ok? nie przeginaj tego kregoslupa wiem co mowie (Frosch tez sie forsuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.09.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 OPTYMIZMU nigdy za wiele !!!!!!!!!! czy ty zawsze musisz sobie pierdolami glowe zawracac ? odwaliles kawal DOBREJ roboty zamiast byc super zadowolonym , ty czekasz na jakas wode jak bedzie , zaczniesz sie martwic ,a teraz sie ciesz aha....taka mala prosba , jak przerzucisz dzisiaj te 20 ton ...wrzuc w weekend na luz , ok? nie przeginaj tego kregoslupa wiem co mowie (Frosch tez sie forsuje ) Taki mam zamiar. Jeszcze tylko dzisiaj i w weekend odpoczywam W pracy . Ja w gruncie rzeczy jestem zadowolony,ale tyle było dotychczas problemów z tą wymianą, że już dmucham na zimne . Co do pierdół to już tak mam, ale przejdzie. Na innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.09.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 OPTYMIZMU nigdy za wiele !!!!!!!!!! czy ty zawsze musisz sobie pierdolami glowe zawracac ? odwaliles kawal DOBREJ roboty zamiast byc super zadowolonym , ty czekasz na jakas wode jak bedzie , zaczniesz sie martwic ,a teraz sie ciesz aha....taka mala prosba , jak przerzucisz dzisiaj te 20 ton ...wrzuc w weekend na luz , ok? nie przeginaj tego kregoslupa wiem co mowie (Frosch tez sie forsuje ) Taki mam zamiar. Jeszcze tylko dzisiaj i w weekend odpoczywam W pracy . Ja w gruncie rzeczy jestem zadowolony,ale tyle było dotychczas problemów z tą wymianą, że już dmucham na zimne . Co do pierdół to już tak mam, ale przejdzie. Na innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Boję się trochę, że woda to wszystko zniszczy, no ale ja już tak mam. Pierdołami, jak powiedziała Frosia, się nie przejmuj. Wygrasz, nie ma to tamto No i kręgosłup krzyczy, że już nie chce To poważna sprawa i zacznij to poważnie traktować Kręgosłup to podstawa i skoro wrzeszczy to znaczy, że ma powód. G...o zrobisz, jak Ci wysiądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.09.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Boję się trochę, że woda to wszystko zniszczy, no ale ja już tak mam. Pierdołami, jak powiedziała Frosia, się nie przejmuj. Wygrasz, nie ma to tamto No i kręgosłup krzyczy, że już nie chce To poważna sprawa i zacznij to poważnie traktować Kręgosłup to podstawa i skoro wrzeszczy to znaczy, że ma powód. G...o zrobisz, jak Ci wysiądzie Normalnie zaczynam się bać . Obiecuję w weekend odpocząć trochę fizycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts