atija 09.07.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Zdjęcia jakieś będą ?? Pawełka pokaż jeszcze , i parapety zewnętrzne też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.07.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Gratulacje dla Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Pawełek jest cud miód:)I oczywiscie gratuluję wykształconej żony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2010 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Brawo Ania , przekaz gratulacje , bo wiem jak ciezko Jej bylo . Widze , ze next time bedziemy mieli rogowke do spania Pawelka ucaluj , swojego zrowowazonego i madrego Parysa tez . Fajnie macie z ta burza , u mnie cisza , z tym , ze nie wiadomo czy to cisza przed .. ps .Dzisiaj mielismy goscia i moi tez nie skakali z radosci , ze jest frajer do glaskania , az sie zaczelam zastanawiac czy aby wszystko ok;) No ale wiem , ze to z upalu no i sie w koncu rozkrecili , bo glaskac zaczal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.07.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Dziękuję w imieniu Ani.Co do rogówki to mam nadzieję, że nie zdąży się zupełnie zniszczyć nim przyjedziecie:)Pawełek ucałowany i lekko zdziwiony tym faktem:0Parys nie dał się całować, bo twierdzi że za duży na takie tam:)Meble zmieniły zupełnie salon i teraz jest zdecydowanie bardziej domowo:). pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.07.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Jednak kobiety to potrafią, nie wiem jak, ale potrafią, zawsze dadzą radę. Proszę POGRATULOWAĆ ANI, dzielna jest, nie tylko wykształcona A Pawełka ucałuj ode mnie tak ze 4 razy i objaśnij, że tola kazała. Pozdrowienia całej Rodzince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 16.07.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Macie takie same kafle w kuchni jak my!Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.07.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Znaczy się masz dobry gust:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.07.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Tola, dziękuję za gratulacje dla Ani.Pawła obcałuje jak wrócę do domu.Oczywiście jak go złapię, bo już nieźle śmiga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1981 16.07.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 witam dopiero wpadłam na twój dziennik. gratuluję. u nas też bocian niespodziewanie zawitał 19 listopada 2009. trochę nam pomieszał. wzruszyło mnie to co napisałeś że teraz wszystko się przewartościowało i już ci się tak nie spieszy do tej budowy. szkoda że mój mąż spędza całe dnie na budowie. córkę widuje jak śpi lub 5 min dziennie. ja już mam dość tej całej budowy i zastanawiam się dlaczego nie kupiliśmy mieszkania. dobra dosyć smęcenia. czekam na zdjęcia Pawła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.07.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 witam dopiero wpadłam na twój dziennik. gratuluję. u nas też bocian niespodziewanie zawitał 19 listopada 2009. trochę nam pomieszał. wzruszyło mnie to co napisałeś że teraz wszystko się przewartościowało i już ci się tak nie spieszy do tej budowy. szkoda że mój mąż spędza całe dnie na budowie. córkę widuje jak śpi lub 5 min dziennie. ja już mam dość tej całej budowy i zastanawiam się dlaczego nie kupiliśmy mieszkania. dobra dosyć smęcenia. czekam na zdjęcia Pawła. To niezupełnie tak. Życie się przewartościowało i budowa nie jest najważniejsza( i w sumie nigdy nie była, chociaż Ani twierdzi inaczej:) ), ale jednak trzeba ją dokończyć i pewne sprawy pozamykać, a więc nadal duuużo czasu spędzam na budowie. Twojemu mężowi zapewne też nie jest łatwo, ale gdy się powie 'A" .... . Dla takich momentów jak na zdjęciu niżej warto żyć http://lh3.ggpht.com/_Vv66_8bt7h4/TEQOCP1-rxI/AAAAAAAAAeQ/AmJEcodfKDU/s800/P1150656a.jpg Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.07.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Uśmiech dziecka To jest to , dla nich przecież ten dom i wszystko co możemy im dać. Czasami tylko w natłoku problemów o tym zapominamy. A nie powinniśmy Pawełek cudny i te oczka roześmiane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.09.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Heeelllooołłłł??? Jakiś update czy upgrade zdjecia Pawełka by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.09.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Heeelllooołłłł??? Jakiś update czy upgrade zdjecia Pawełka by się przydał Pawełek chory a więc mało fotogeniczny:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.09.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Ojej....Nic poważnego mam nadzieję??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.09.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Ojej.... Nic poważnego mam nadzieję??? Przeziębienie. Nic wielkiego, ale gorączka powoduje, że trochę marudny:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.10.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Jak tam Pawełek?Gdzie obiecane zdjęcia salonu? Troszke odpusciles dziennik A wolicie koze/kominek w stylu raczej nowoczesnym czy starym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.10.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Kozę w starym stylu.Decyzja jeszcze nie podjęta, bo mamy na co wydawać, a to nie jest rzecz pierwszej potrzeby, ale coraz częściej w rozmowach wspominamy że chyba jednak lepiej kozę kupić.Muszę tylko zgłębić temat i poszukać czy są jakieś do których można doprowadzić powietrze z zewnątrz.Dziennik trochę zaniedbany ale niewiele osób zagląda, więc średnio się staram.Co prawda nawet miałem wstawić dzisiaj zdjęcia domu z zewnątrz, ale pewnie znowu tego nie zrobię, bo mam baterię w aparacie padnięte.Pawełek dobrze. Zaczyna chodzić i dokazuje aż miło.Generalnie bardzo pogodne dziecko i wprowadza dużo uśmiechu w domu.Jak ogarnę salon i naładuję baterię to wrzucę jakieś zdjęcia.Mam nadzieję że wiosną zacznę się tak jak Ty bawić się w ogród:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.10.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Do ogrodu zachecam, tylko pewnie piesio Wam bedzie po rózach biegał nasza koza ma doprowadzenie powietrza z zewnatrz, my tez takiej szukalismy. nasza to Jotul F500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.10.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Do ogrodu zachecam, tylko pewnie piesio Wam bedzie po rózach biegał nasza koza ma doprowadzenie powietrza z zewnatrz, my tez takiej szukalismy. nasza to Jotul F500 No to już wiem, że są takie kozy. U nas ogród będzie prosty, ale chciałbym już trochę uporządkować dom z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts