Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze dla Marjuchy:)

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Brawo Ania , przekaz gratulacje , bo wiem jak ciezko Jej bylo .

Widze , ze next time bedziemy mieli rogowke do spania :)

Pawelka ucaluj , swojego zrowowazonego i madrego Parysa tez .:)

Fajnie macie z ta burza , u mnie cisza , z tym , ze nie wiadomo czy to cisza przed ..

ps .Dzisiaj mielismy goscia i moi tez nie skakali z radosci , ze jest frajer do glaskania ;), az sie zaczelam zastanawiac czy aby wszystko ok;)

No ale wiem , ze to z upalu :rolleyes:;) no i sie w koncu rozkrecili , bo glaskac zaczal :rolleyes:

Dziękuję w imieniu Ani.

Co do rogówki to mam nadzieję, że nie zdąży się zupełnie zniszczyć nim przyjedziecie:)

Pawełek ucałowany i lekko zdziwiony tym faktem:0

Parys nie dał się całować, bo twierdzi że za duży na takie tam:)

Meble zmieniły zupełnie salon i teraz jest zdecydowanie bardziej domowo:).

pozdrawiamy

Jednak kobiety to potrafią, nie wiem jak, ale potrafią, zawsze dadzą radę.

Proszę POGRATULOWAĆ ANI, dzielna jest, nie tylko wykształcona :)

A Pawełka ucałuj ode mnie tak ze 4 razy i objaśnij, że tola kazała.

Pozdrowienia całej Rodzince :)

witam dopiero wpadłam na twój dziennik. gratuluję. u nas też bocian niespodziewanie zawitał 19 listopada 2009. trochę nam pomieszał. wzruszyło mnie to co napisałeś że teraz wszystko się przewartościowało i już ci się tak nie spieszy do tej budowy. szkoda że mój mąż spędza całe dnie na budowie. córkę widuje jak śpi lub 5 min dziennie. ja już mam dość tej całej budowy i zastanawiam się dlaczego nie kupiliśmy mieszkania. dobra dosyć smęcenia. czekam na zdjęcia Pawła.

witam dopiero wpadłam na twój dziennik. gratuluję. u nas też bocian niespodziewanie zawitał 19 listopada 2009. trochę nam pomieszał. wzruszyło mnie to co napisałeś że teraz wszystko się przewartościowało i już ci się tak nie spieszy do tej budowy. szkoda że mój mąż spędza całe dnie na budowie. córkę widuje jak śpi lub 5 min dziennie. ja już mam dość tej całej budowy i zastanawiam się dlaczego nie kupiliśmy mieszkania. dobra dosyć smęcenia. czekam na zdjęcia Pawła.

To niezupełnie tak.

Życie się przewartościowało i budowa nie jest najważniejsza( i w sumie nigdy nie była, chociaż Ani twierdzi inaczej:) ), ale jednak trzeba ją dokończyć i pewne sprawy pozamykać, a więc nadal duuużo czasu spędzam na budowie.

Twojemu mężowi zapewne też nie jest łatwo, ale gdy się powie 'A" .... .

Dla takich momentów jak na zdjęciu niżej warto żyć:)

http://lh3.ggpht.com/_Vv66_8bt7h4/TEQOCP1-rxI/AAAAAAAAAeQ/AmJEcodfKDU/s800/P1150656a.jpg

Pozdrawiamy

• 2 months później...
  • 3 weeks później...

Kozę w starym stylu.

Decyzja jeszcze nie podjęta, bo mamy na co wydawać, a to nie jest rzecz pierwszej potrzeby, ale coraz częściej w rozmowach wspominamy że chyba jednak lepiej kozę kupić.

Muszę tylko zgłębić temat i poszukać czy są jakieś do których można doprowadzić powietrze z zewnątrz.

Dziennik trochę zaniedbany ale niewiele osób zagląda, więc średnio się staram.

Co prawda nawet miałem wstawić dzisiaj zdjęcia domu z zewnątrz, ale pewnie znowu tego nie zrobię, bo mam baterię w aparacie padnięte.

Pawełek dobrze. Zaczyna chodzić i dokazuje aż miło.

Generalnie bardzo pogodne dziecko i wprowadza dużo uśmiechu w domu.

Jak ogarnę salon i naładuję baterię to wrzucę jakieś zdjęcia.

Mam nadzieję że wiosną zacznę się tak jak Ty bawić się w ogród:)

Pozdrawiam