marjucha 06.01.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Nefer, dzięki za życzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.03.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 W komentarzach nadal zima? Czas to zmienić. Marjucha, jak tam ligustr i żywopłot? No i bardzo bym chciała zobaczyć na zdjęciu Pawełka męczącego Parysa. Da się ? Pozdrowienia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.03.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 W komentarzach nadal zima? Czas to zmienić. Marjucha, jak tam ligustr i żywopłot? No i bardzo bym chciała zobaczyć na zdjęciu Pawełka męczącego Parysa. Da się ? Pozdrowienia wszystkim Da się, ale albo wieczorem, albo jutro. Żywopłot, wstyd się przyznać, ale dalej w sferze planowania, bo nie styka na niego pieniędzy. Żeby go posadzić to musi przyjechać koparka wyrównać teren i wywieźć jeszcze trochę ziemi, a żeby to zrobić to najpierw chcę zburzyć stare pomieszczenie gospodarcze. A to już konkretny koszt, bo najpierw trzeba przejść całą sferę papierkową. W środku jest dużo do zrobienia i szkoda trochę pieniędzy na rzeczy na zewnątrz. Mimo wszystko liczę, że w tym roku posadzę i niech sobie już rośnie:). Miałem nadzieję, że w tym roku będzie powstawał ogród, ale już je przesunąłem na później:D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.03.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Marjucha, ja Ci powiem tak, jeśli fundusze ograniczają możliwości pójścia do przodu, to żaden wstyd. To normalna kolej rzeczy. Któż nie ma z tym problemu? A na zdjęcia czekam i już się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.03.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Marjucha, ja Ci powiem tak, jeśli fundusze ograniczają możliwości pójścia do przodu, to żaden wstyd. To normalna kolej rzeczy. Któż nie ma z tym problemu? A na zdjęcia czekam i już się cieszę Akurat wczoraj zrzuciłem zdjęcia na komputer, więc czegoś aktualnego poszukam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.03.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 To i ja pozwolę sobie poczekać na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.03.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.03.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Jak fajnie przed snem zobaczyć takie szczęśliwe , roześmiane dzieciątko, o przepraszam, kawalera już prawie Pawełek jest suuuper i Ani widać służy macierzyństwo, bo wygląda kwitnąco. Parys ma lekko przechlapane co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.03.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Jak fajnie przed snem zobaczyć takie szczęśliwe , roześmiane dzieciątko, o przepraszam, kawalera już prawie Pawełek jest suuuper i Ani widać służy macierzyństwo, bo wygląda kwitnąco. Parys ma lekko przechlapane co? Trochę przechlapane ma, ale daje rade. Na szczęście Paweł jest wiecznie uśmiechnięty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.12.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 bez Tobie, Ani i Pawełkowi życzy tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.12.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 [ATTACH=CONFIG]91497[/ATTACH] Tobie, Ani i Pawełkowi życzy tola Serdecznie dziękujemy za pamięć i życzenia:) Jak Ci się udało je odkopać(moje komentarze) z czeluści forum? Wam również życzymy Wesołych Świąt i wszystkiego co najlepsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.12.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 27.12.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Dorbie - bardzo dziękujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Powodzenia w nowym roku dla Was wszystkich!! Pawełek niedługo powali na kolana wiele niewieścich serc, aż mi żal tych niebożątek Nie chcę być namolna, ale może by tak parę zdjęć z wnętrza domku ... No ciekawa taka jestem i nic nie poradzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Dzięki za życzenia. Jak się zmobilizujemy i posprzątamy to pstryknę coś w środku i wtedy wstawię. Pozdrawiamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.05.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Halo Marjucha, jak mnie słyszysz?Co u Was? tak dawno nie pisałeś.Pozdrawiam wiosennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.09.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Halo Marjucha, jak mnie słyszysz? Co u Was? tak dawno nie pisałeś. Pozdrawiam wiosennie. Cześć. Nawet nie widziałem tego wpisu. U Nas powoli do przodu. Bardzo powoli, ale w dobrym kierunku:) Bardzo dużo pracy zawodowej, więc na budowę mało czasy, ale kiedyś trzeba na to zarobić. Paweł coraz większy i od tygodnia jest już przedszkolakiem:) Na szczęście garnie się do dzieci, więc jest ok. Ania pracuje, a dodatkowo od niedawna spełnia się w roli choreografa popołudniami, więc mimo narzekania jest zadowolona. Parę lat przerwy zrobiło swoje i mięśnie o tym przypominają)). Parys jest już dorosły i mimo pewnych problemów zdrowotnych dalej momentami zachowuje się jak szczeniak:). Doszły papugi i czarna kotka:). Niezłe połączenie, nie? Mamy kocioł w domu, ale za to nie jest nudno:). Ogród leży odłogiem, ale wiosną mamy zamiar już się tym zająć, łącznie z kostką brukową, tarasem i docelowymi schodami. Teraz(tzn. za jakiś miesiąc mógłbym się tym zająć) się boję że jak rozkopię teren, to przyjdą deszcze i do zimy nie skończę. Wolę powalczyć na poddaszu:). Pewnie niedługo zrobię jakiś wpis w dzienniku, bo chcę go zakończyć i zgrać jako pamiątkę, ale muszę się przekopać przez zdjęcia i znaleźć czas, aby się na tym skupić. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Matko, przedszkolak:o Ale ten czas zapigala!!!! Czekam na zdjęcia! Parysla cmoknij w nochal, kociambra podrap za uszkiem a papugę cmoknij w dzióbek;) Pozdrawiam Was mocno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.11.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Przedszkolak?????? O matko, juuużżżż????? Buziole dla Was wszystkich i uprasza się o zdjęcia Przedszkolaka i ferajny zoologicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 05.01.2013 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Wszystkiego Naj Naj i Naj w Nowym Roku A może by tak odkurzyć dziennik???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts