braza 25.09.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 O qrczę, Marjucha, niezły horrorek przeżyłeś Też miałabym wyrzuty sumienia. Dobrze, że jest w porządku i tylko w sumie na tym się skończyło. Obaj dostaliście do myślenia. Dobra, koniec morałów. Mam nadzieję, że pogoda dopisze i będziesz mógł wszystko zrobić, tak jak zaplanowałeś. Odwaliłeś "Chopie" niezłą robotę. Podziwiam szczerze Ale uważaj, nie popadaj w samozadowolenie, bo Cię cały czas obserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.09.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Pewnie że się uda Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 27.09.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 O qrczę, Marjucha, niezły horrorek przeżyłeś Też miałabym wyrzuty sumienia. Dobrze, że jest w porządku i tylko w sumie na tym się skończyło. Obaj dostaliście do myślenia. Dobra, koniec morałów. Mam nadzieję, że pogoda dopisze i będziesz mógł wszystko zrobić, tak jak zaplanowałeś. Odwaliłeś "Chopie" niezłą robotę. Podziwiam szczerze Ale uważaj, nie popadaj w samozadowolenie, bo Cię cały czas obserwuję Ja raczej jestem maruda i rzadko jestem z siebie zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 27.09.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Pewnie że się uda Powodzenia Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ja raczej jestem maruda i rzadko jestem z siebie zadowolony A to błąd Ja Braza Ciebie to mówię!!! Zawsze trzeba pamiętać, że mogło być o wiele gorzej Pozdrawiam Marjucha i trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Zacznę przyrodniczo. Mój wykop po ulewie odwiedził ptaszek w celu zażycia kąpieli Tylko dlaczego w salonie Bo salon, jak sama nazwa wskazuje, to pokój kąpielowy To juz staje się monotonne, wiem Marjucha, ale człowieku, chylę przed Tobą czoło I będę to powtarzać do upojenia To bedzie duży i piękny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.09.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Dziękuje No właśnie, mi też się taki duży wydaje, a miałem mieć 120m z poddaszem plus garaż Właśnie zgłębiam temat uziomów i liczę stal na ławy, bo jutro chcę zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.09.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Dziękuje No właśnie, mi też się taki duży wydaje, a miałem mieć 120m z poddaszem plus garaż Właśnie zgłębiam temat uziomów i liczę stal na ławy, bo jutro chcę zamówić ale gonisz człowieku, super u mnie na ławy wyszło coś koło 800kg chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.10.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Dziękuje No właśnie, mi też się taki duży wydaje, a miałem mieć 120m z poddaszem plus garaż Właśnie zgłębiam temat uziomów i liczę stal na ławy, bo jutro chcę zamówić ale gonisz człowieku, super u mnie na ławy wyszło coś koło 800kg chyba Nie wiem, czy gonię, ale każdą wolną chwilę spędzam na dłubaniu przy budowie, bo zima za pasem, a ja ten stan zero muszę zrobić I tak mi się wydaje, że jakoś tak wolno to wszystko idzie. U mnie wychodzi troszkę więcej,ale dużo zbrojenia będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Wolno idzie, bo sam robisz!!! To jak Ty chcesz?? Ale dasz radę, zobaczysz, stan zero będzie jeszcze przed przymrozkami Pozdrawiam i dopinguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.10.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Wolno idzie, bo sam robisz!!! To jak Ty chcesz?? Ale dasz radę, zobaczysz, stan zero będzie jeszcze przed przymrozkami Pozdrawiam i dopinguje Jak to jak Szybko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Wolno idzie, bo sam robisz!!! To jak Ty chcesz?? Ale dasz radę, zobaczysz, stan zero będzie jeszcze przed przymrozkami Pozdrawiam i dopinguje Jak to jak Szybko Pozdrawiam No, wymagania Się sklonuj, będzie Was więcej Miłej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.10.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Wolno idzie, bo sam robisz!!! To jak Ty chcesz?? Ale dasz radę, zobaczysz, stan zero będzie jeszcze przed przymrozkami Pozdrawiam i dopinguje Jak to jak Szybko Pozdrawiam No, wymagania Się sklonuj, będzie Was więcej Miłej pracy Nie daj Boże, bo bym ze sobą nie wytrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Wolno idzie, bo sam robisz!!! To jak Ty chcesz?? Ale dasz radę, zobaczysz, stan zero będzie jeszcze przed przymrozkami Pozdrawiam i dopinguje Jak to jak Szybko Pozdrawiam No, wymagania Się sklonuj, będzie Was więcej Miłej pracy Nie daj Boże, bo bym ze sobą nie wytrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 marjucha ja tam sie nie znam na budowlance , ale te twoje szalunki tak z escetycznego punktu widzenia bardzo ladnie wygladaja (babskie podejscie do budowy ) pozwole sobie zacytowac Froscha , ktoremu czytam twoj dziennik "do poduchy" : zazarty ten Marjucha !!! odbierz to jako komplement z jego strony odpocznij sobie jutro i prosze : oszczedzaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.10.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 marjucha ja tam sie nie znam na budowlance , ale te twoje szalunki tak z escetycznego punktu widzenia bardzo ladnie wygladaja (babskie podejscie do budowy ) pozwole sobie zacytowac Froscha , ktoremu czytam twoj dziennik "do poduchy" : zazarty ten Marjucha !!! odbierz to jako komplement z jego strony odpocznij sobie jutro i prosze : oszczedzaj sie Chyba nażarty W sumie to się Froschowi nie dziwię, bo nie ma to jak to dobra bajka na dobranoc I zapewne ze szczęśliwym zakończeniem A Frosch z ogrodzeniem też dzielnie walczył, więc gorszy nie będę I dzięki za troskę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 szkoda , ze nie ozarty Frosch dzielnie walczyl ... frosch dzielnie walczyl ..... a ja to pikus ? nie ma to jak meska solidarnosc wiesz jak ta bajeczka sie zakonczy ........i zyli dlugo i szczesliwie czego tobie i....sobie , i innym zycze z calego serducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 szkoda ........i zyli dlugo i szczesliwie czego tobie i....sobie , i innym zycze z calego serducha Amen Marjucha ja już do znudzenia powtarzam - dbaj o siebie, oszczędzaj się, bo kto ten dom wybuduje, jak Tobie coś się stanie Zdjęcia wklej, ja wzrokowiec jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.10.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 szkoda , ze nie ozarty Frosch dzielnie walczyl ... frosch dzielnie walczyl ..... a ja to pikus ? nie ma to jak meska solidarnosc wiesz jak ta bajeczka sie zakonczy ........i zyli dlugo i szczesliwie czego tobie i....sobie , i innym zycze z calego serducha Twoje zasługi są nie do przecenienia i aż strach cokolwiek pisać żeby ich nie umniejszyć Ja mam swoją teorię na ten temat. Jak się ma takie czerwone adidasy to robota sama idzie tylko trzeba nogami sterować Wybieracie się jeszcze w tym roku na działkę coś robić oprócz złożenia blaszaka, gdy już przyjedzie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.10.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 szkoda ........i zyli dlugo i szczesliwie czego tobie i....sobie , i innym zycze z calego serducha Amen Marjucha ja już do znudzenia powtarzam - dbaj o siebie, oszczędzaj się, bo kto ten dom wybuduje, jak Tobie coś się stanie Zdjęcia wklej, ja wzrokowiec jestem Zdjęcia wkleję jak skończę zbrojenie, bo teraz jeszcze nie jestem zadowolony To tak jakbym wstawił swoje zdjęcie gdy jestem nieuczesany A tak poza tym dbam o siebie, ale na swój sposób Fotki pewnie w poniedziałek lub wtorek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts