frosch 07.10.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 szkoda , ze nie ozarty Frosch dzielnie walczyl ... frosch dzielnie walczyl ..... a ja to pikus ? nie ma to jak meska solidarnosc wiesz jak ta bajeczka sie zakonczy ........i zyli dlugo i szczesliwie czego tobie i....sobie , i innym zycze z calego serducha Twoje zasługi są nie do przecenienia i aż strach cokolwiek pisać żeby ich nie umniejszyć Ja mam swoją teorię na ten temat. Jak się ma takie czerwone adidasy to robota sama idzie tylko trzeba nogami sterować Wybieracie się jeszcze w tym roku na działkę coś robić oprócz złożenia blaszaka, gdy już przyjedzie? Pozdrawiam ossz ty !! tak , wybieramy sie wykopac dola na przylacze wodne ja tez mam zamiar kopac .......troszke mniejsze dolki .... ......na roslinki no i jeszcze ......zdjecia musze porobic ...i wkleic je do dziennika ..... ....widzisz jka ciezko pracuje , zdzierajac najlepsze buty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.10.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Koniecznie wklej zdjęcia:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No stary, pocisłeś zawodowo ostro do przodu Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.10.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No stary, pocisłeś zawodowo ostro do przodu Tak trzymaj Proszę się nie nabijać Witam szanownego królika i zapraszam częściej Wiem, że się wlokę ale nie lubię innych wyzyskiwać więc robię sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No stary, pocisłeś zawodowo ostro do przodu Tak trzymaj Proszę się nie nabijać Witam szanownego królika i zapraszam częściej Wiem, że się wlokę ale nie lubię innych wyzyskiwać więc robię sam Tym bardziej szacunek Ci się należy Ja poważam ludzi, którzy wloką się sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No stary, pocisłeś zawodowo ostro do przodu Tak trzymaj Proszę się nie nabijać Witam szanownego królika i zapraszam częściej Wiem, że się wlokę ale nie lubię innych wyzyskiwać więc robię sam Tym bardziej szacunek Ci się należy Ja poważam ludzi, którzy wloką się sami Wow, jestem poważany Muszę jeszcze nabrać trochę dystansu i nie przejmować się tak każdą pierdołą Generalnie to mi się podoba taka zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.10.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Gratulacje, powodzenia, oby tylko pogoda dopisała bo z nia to nigdy nic nie wiadomo, ale powiem ci że czasem w listopadzie też potrafi być ciepło nawet 20 stopni, tylko ze dzień coraz krótszy. Trzymam kciuki i czekam na dalsze relacje z placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Marjucha no po prostu WOW!!!!!!! Nic więcej nie wykrztuszę - zatkało mnie z podziwu!!Gratuluję jak nie wiem co!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.10.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Wielkie dzięki dziewczyny, Boję się tego coraz krótszego dnia, ale musi się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.10.2007 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 marjuszek , jestem pod wrazeniem serio tak trzymaj i pamietaj !!!!! nie przeginaj ......paly ( ) zdrowie najwazniejsze caluski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 MARJUCHA!!! Jak Tyś to wszystko zrobił? Jestem pełna podziwu! Wiem, co to znaczy budować samemu, też przez to brniemy. Raz szybciej, raz wolniej (częściej wolniej ), ale brniemy do przodu. A Tobie szczerze gratuluję! Wygląda to wszystko wspaniale i jesteś naprawdę upierdliwie dokładny. A te 8 cm... Sprawdź, czy potem nie wylezie na wierzch gdzieś w górnej kondygnacji. Albo na dole - żeby gdzieś nagle nie okazało się, że np. drzwi nie wlezą, bo ściana za mała. Nie, żebym tego... Ale w którymś dzienniku czytałam coś takiego. Kciuki trzymam zaciśnięte cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.10.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 MARJUCHA!!! Jak Tyś to wszystko zrobił? Jestem pełna podziwu! Wiem, co to znaczy budować samemu, też przez to brniemy. Raz szybciej, raz wolniej (częściej wolniej ), ale brniemy do przodu. A Tobie szczerze gratuluję! Wygląda to wszystko wspaniale i jesteś naprawdę upierdliwie dokładny. A te 8 cm... Sprawdź, czy potem nie wylezie na wierzch gdzieś w górnej kondygnacji. Albo na dole - żeby gdzieś nagle nie okazało się, że np. drzwi nie wlezą, bo ściana za mała. Nie, żebym tego... Ale w którymś dzienniku czytałam coś takiego. Kciuki trzymam zaciśnięte cały czas. Witam. Dzięki za słowa uznania. To budujące Te 8 cm będzie skutkowało tylko krótszym garażem. Już sprawdzone Upierdliwy to ja jestem, to prawda Co do tempa, to niestety dla mnie za wolne. Ciągle coś nie tak sę dzieje. Jedno załatam, to następne się wali. Na szczęście ciągle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Hmm, no 8 cm to jednak jest troszkę Mogłoby się przydać Gratuluję postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Hmm, no 8 cm to jednak jest troszkę Mogłoby się przydać Gratuluję postępów Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.10.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Nie wiem jak u was będzie ale ja dostawałam gorączki na hasło: Szefowo, znowu desek brakuje. Miałam wrażenie, ze majstrowie żywią się tym deskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Nie wiem jak u was będzie ale ja dostawałam gorączki na hasło: Szefowo, znowu desek brakuje. Miałam wrażenie, ze majstrowie żywią się tym deskami. Robię sam więc najwyżej będę gadał sam do siebie i wpierniczał te deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.10.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Jeśli przy oświetleniu halogenowym da się grać w piłkę nożną, to bloczki układać też można Dasz radę Marjucha, będę czekać na zdjęcia, pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.10.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Jeśli przy oświetleniu halogenowym da się grać w piłkę nożną, to bloczki układać też można Dasz radę Marjucha, będę czekać na zdjęcia, pozdrówka Jutro będę cały dzień na budowie, to może tym razem nie zapomnę Jutro zdam relację i podzielę się wrażeniami z "nocnego" murowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.10.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Dasz radę i też czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Bedzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzymam............sline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts