Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fototapeta do pokoju dziecięcego?- proszę o opinie

Recommended Posts

Sama idea bardzo mi się podoba, fajnie to wygląda w katalogach. Ale na żywo - w pokoju dziecka jest bardzo dużo kolorów (zabawki), trzeba umieć jakos to dopasować, aby nie dostać oczopląsu. Bardziej podoba mi się ten pomysł w pokoju nastolatka.

Poza tym małe dziecko raczej nie szanuje ścian. I o ile zwykłą gładź łatwo pomalować i po problemie to wymiana tapety to już trochę więcej zachodu.

Bardzo proszę o pomoc, czy macie w pokoju dziecka duuużą fototapetę.

Taką na całą ścianę. czy to jest dobry pomysł????

Czy lepiej pomalować ścianę w dowolne obrazki???

Beata

wejdź na allegro i wpisz fototapety, trochę tam tego jest. Dla dzieci także. Odrazu się zorientujesz w cenach. Ja też o tym myślałam, nawet już upatrzyłam jedną (z kubusiem puchatkiem), ale ciągle się zastanawiam póki co...

kurcze ta druga jeszcze lepsza!!! mamy chyba ten sam gust. ale moja kobietka nie chce się zgodzić na zadna. sprubuje ją przekonać. jest jeszcze trochę czasu bo dopiero zaczynamy remont.

Ps. czy to ten sam producent?

o tą Ci chodzi?

http://images25.fotosik.pl/74/e9c8781c11d11cf2med.jpg

ja zamawiam od m2tapety (wydruk z materiału powierzonego). Tylko poprosiłam o przesłanie czegoś dla dziecka na maila i przesłał mi trochę rzeczy. Z tego co przesłał sobie wybrałam. W cenie 50 zł za m2, bo to ponoć projekt jego projektantów, za to liczy sobie drożej :wink: