beaz 06.09.2007 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 KozAnka! A może coś dla wielbicieli Nemo? Pozdrawiam. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 06.09.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Bardzo proszę o pomoc, czy macie w pokoju dziecka duuużą fototapetę. Taką na całą ścianę. czy to jest dobry pomysł???? Czy lepiej pomalować ścianę w dowolne obrazki??? Beata To wspaniały pomysł! kiedy ja byłam dzieckiem nie było u nas gotowych fototapet, ale moja mama zrobiła ją sama! Wspominam to cudownie, a szczególnie wieczory kiedy zasypiałam, a ona malowała... (hmmm ciekawe jakie to były farby? ) Wykorzystała do tego projektor do bajek Uważam, że fototapeta w pokoju dziecięcym to strzał w 10! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaz 06.09.2007 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Kupiłam, 2.5x2.5 z Nemo.Zobaczymy.Pozdrawiam.Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.09.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 też w m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.09.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Betka pochwal się tym Nemo, ciekawa jestem jak będzie wyglądać.(Jeśli możesz oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaz 06.09.2007 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Jak dostanę i nakleję to postaram się wkleić Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 09.09.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 11.09.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Chyba skorzystam:)Strasznie mi się spodobał ten kubusiowy pokoik na allegro znalazłem coś takiego:http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=239488366Ogólnie dość sporo jest firm sprzedających fototapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.09.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 czyli też będzie tapetka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 12.09.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 czyli też będzie tapetka??? No do tworzenia dziecięcego raju jeszcze troszkę czasu pozostało Jakiś rok temu wymyśliłem że mu namaluje coś ładnego na ścianie, później wyczaiłem szablony do farby i naklejki na ściany no a teraz te fototapetki. Z tego co widzę to ładnie wyglądają(choć na żywo nie widziałem, no a po za tym widzę że nie droga impreza a zawsze kolorowo i bardziej dziecinnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 właśnie... Ja w pierwszym zamiarze też miałam coś namalować na ścianie, potem wyczaiłam, że są naklejki, a potem... Fototapetę . Przynajmniej jest super kolorowa, nie droga i daje pewny efekt. A kto wie, jakby mi wyszło to malowaznie . Farby też trzebaby kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts