monka 19.01.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dziewczyny dzięki za przepisy na oponki. Teraz mam dylemat które zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.01.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dziewczyny dzięki za przepisy na oponki. Teraz mam dylemat które zrobić Tych moich wyszlo strasznie duzo i dzisiaj bede zmuszona wyrzucic, bo nie bylismy wstanie w 3 zjesc 47 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.01.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 A za mna "chodza" paczki (mam fajny przepis z kilkunastu jaj) ale poczekam do tlustego czwartku, bo jak paczkow robie okolo 70 sztuk to wszystkie zjadamy , wiec nie bede piekla teraz zeby kilogramow nie przybylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.01.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 monka Rob moje , bo tamtych jest wiecej A to takie dobre , ze mozna jesc na tony ps .47 sztuk to ja sama bym zjadla do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 19.01.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dziewczyny dzięki za przepisy na oponki. Teraz mam dylemat które zrobić No to ja dołożę jeszcze mój - 20 dkg sera - 1 jajko - 6 łyżek stopionej margaryny - 6 łyżek mleka - 40 dkg mąki - 10 dkg cukru - 1 mały proszek do pieczenia i cukier waniliowy Wszystko razem zarobić (ja to robię ręką) rozwałkować, wykrawać i smażyć. Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.01.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 rrmisia z całym szacunkiem dla Twojego przepisu będę jednak zmuszona zrobić oponki według magpie. Bo tak po głębszym przemyśleniu tematu to do mniej niż 47 sztuk nie warto zasiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.01.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kolejny wypiek stukniętego cukiernika z przypadku. Tym razem zmusiła mnie sytuacja rodzinna (czyli żona i własne urodziny) Przepis Ilona , wykonanie własne http://images32.fotosik.pl/440/f010a1363008da35med.jpg http://images35.fotosik.pl/51/91b8e15b378f2b6emed.jpg Wieczorem lub jutro pokaże co mi wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.01.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 http://images36.fotosik.pl/51/f1ed33e61d5e0b20med.jpg Straszna góra wyszła?! podobno zawsze opada ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.01.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Stuku no ale Tobie nie opada To chyba dobrze, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.01.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Stuku no ale Tobie nie opada To chyba dobrze, nie? Odstukać wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.01.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 No i coś takiego mi wyszło..........przecięty na 3 częśći, przesmarowany marmoladą, na koniec czekolada, miał byc inny wzór, ale przez tą góre wszystko spływało i wyszedł taki "artystyczny nieład" Jeszcze tylko kosmetyczne pociągniecia rogów czekoladą i będzie gotowy!! http://images26.fotosik.pl/316/b7d57ee3b52d08c5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 21.01.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ty naprawdę jesteś niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.01.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Stukpuk ciasto pierwsza klasa! Czy Ty piekles biszkopt, bo jesli to biszkopt to moge Ci powiedziec dlaczego wyrosla taka gora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.01.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Stukpuk ciasto pierwsza klasa! Czy Ty piekles biszkopt, bo jesli to biszkopt to moge Ci powiedziec dlaczego wyrosla taka gora. To piernik , ale wyszedł "kopiec kreta" Ale możesz powiedzieć, przyda się na następny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.01.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Wiem, ze biszkopt tak wyrasta na srodku jak wylewamy surowe ciasto na srodek tak jak Ty. A nalezy wylewac przy brzegach blachy i do srodka splynie tyle ciasta ile potrzeba i rowno wyrosnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.01.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Wiem, ze biszkopt tak wyrasta na srodku jak wylewamy surowe ciasto na srodek tak jak Ty. A nalezy wylewac przy brzegach blachy i do srodka splynie tyle ciasta ile potrzeba i rowno wyrosnie. A co ma piernik do wiatraka? Przecież jak się wleje to jest takie żadkie , że sie samo poziomuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 21.01.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Wiem, ze biszkopt tak wyrasta na srodku jak wylewamy surowe ciasto na srodek tak jak Ty. A nalezy wylewac przy brzegach blachy i do srodka splynie tyle ciasta ile potrzeba i rowno wyrosnie. A co ma piernik do wiatraka? Przecież jak się wleje to jest takie żadkie , że sie samo poziomuje no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsaii 21.01.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Najwyraźniej ta zasada ma zastosowanie tylko przy biszkopcie Stukpuk, moje uszanowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.01.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Tak wyczytalam kiedys i tak robie. Jak wlewalam biszkopt na srodku to zawsze mialam gorke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.01.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Przekrój właściwy..............http://images41.fotosik.pl/51/6978a74289a2032a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.