retrofood 25.08.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Z seksem jest czasem tak, jak z karierą - aby był udany, przydaje się zdolny współpracownik, trochę konsekwencji i otwartość na nowości. Niezbędna jest również wiedza. Im więcej wiesz, tym pewniej czujesz się w sypialni! http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ViewMore=1&ModuleId=92&ShowArticleId=57875 Kobieta nie cieszy się seksem, jeśli nie kocha partnera Nieprawda! .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.08.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Mitem jest, że można zajść w ciążę przez pocałunek, a prawdą, że jednak dzieje się inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.08.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Kobieta nie cieszy się seksem, jeśli nie kocha partnera Nieprawda! .... jesteś kobietą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.08.2007 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Kobieta nie cieszy się seksem, jeśli nie kocha partnera Nieprawda! .... jesteś kobietą? Przecie to cytat (czy Tacyt, już sam nie wiem) z doskoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 25.08.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 A na przyklad sex z takim jednym czlonkiem Samejbrony...To sie dopiero mozna urazow nabawic do konca zyciaBrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 25.08.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 A na przyklad sex z takim jednym czlonkiem Samejbrony... To sie dopiero mozna urazow nabawic do konca zycia Brrrrrrrr A fe.... Nie przy kolacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 25.08.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Taki napalony Andrzejek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.08.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Kobieta nie cieszy się seksem, jeśli nie kocha partnera Nieprawda! .... jesteś kobietą? Przecie to cytat (czy Tacyt, już sam nie wiem) z doskoku... ufff bo juz sie wystraszylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.08.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Taki napalony Andrzejek.... a fujjjjj,co ci chodzi po glowie ! chcesz kobietom obrzydzić seks ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.08.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Swoją drogą mam pytanie ! jaki to jest..seks męski ......?seks żeński......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.08.2007 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Swoją drogą mam pytanie ! jaki to jest.. seks męski ......? seks żeński......? Noooooo, to jest pytanie !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.08.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Swoją drogą mam pytanie ! jaki to jest.. seks męski ......? seks żeński......? Noooooo, to jest pytanie !!!!! No to moze ktos odpowie ....? panowie tym razem macie pierszeństwo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.08.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Seks męski, to jak dwaj panowie, albo więcej panów, no... próbują wygrać tę nagrodę, 1.000.000 $ Seks żeński, to jak dwie panie, albo więcej pań... próbują, choć nagrody w tej kategorii nikt nie ufundował. A jak chłop z babą w windzie, może to nie wiem jak to nazwać. Chyba dostanę bana za taki wpis. A jak miałem wytłumaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.08.2007 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Ja tylko wiem, jaka jest różnica pomiędzy seksem po szwedzku, seksem po polsku i seksem po chińsku (to z lat 80-tych)seks po szwedzku - to gdy spotyka się 5 osób płci meskiej, 5 osób płci żeńskiej wszyscy z wszystkimi się kochają, a całość jest nagrywana kamerą na wideo.seks po polsku - gdy spotyka się 5 osób plci męskiej, 5 osób płci żeńskiej i wszyscy oglądają ten film nakręcony w Szwecji.seks po chińsku - to gdy spotyka się 5 osób plci męskiej, 5 osób płci żeńskiej i słuchają jednej osoby, która oglądała film nakręcony w Szwecji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.08.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Dobre, ale Stasiu, jak tam dalej było we Lwowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.08.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 ...A jak chłop z babą w windzie,... Chyba dostanę bana za taki wpis. A jak miałem wytłumaczyć? Jak chłop z gołą babą w windzie nie może, to impotencja Chociaż ostatnio winda z chłopem, to mi się jakoś z polityką kojarzy ps. Tomek ja dostanę pierwsza bana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.08.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 ...A jak chłop z babą w windzie,... Chyba dostanę bana za taki wpis. A jak miałem wytłumaczyć? Jak chłop z gołą babą w windzie nie może, to impotencja Chociaż ostatnio winda z chłopem, to mi się jakoś z polityką kojarzy ps. Tomek ja dostanę pierwsza bana Ja cytowałem klasykę -"Seksmisję", piszę to, żeby obronić się przed banem , a Ty cytujesz dzisiejsze, lub wczorajsze wiadomości. A dziwisz się, że pewien polityk nie był w stanie? Same chłopy w windzie! I tylko 45 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.08.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 A z drugiej strony, gdyby w tej szpitalnej windzie... każdy sąd by go uwolnił od zarzutów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.08.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Tomku klasykę, to ja znam (cokolwiek to znaczy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.08.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Joolu, jestem o tym przekonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts