Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Seks męski i żeński - prawdy i mity

retrofood

Recommended Posts

Z seksem jest czasem tak, jak z karierą - aby był udany, przydaje się zdolny współpracownik, trochę konsekwencji i otwartość na nowości. Niezbędna jest również wiedza. Im więcej wiesz, tym pewniej czujesz się w sypialni!

http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ViewMore=1&ModuleId=92&ShowArticleId=57875

Kobieta nie cieszy się seksem, jeśli nie kocha partnera

Nieprawda!

....

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Seks męski, to jak dwaj panowie, albo więcej panów, no... próbują wygrać tę nagrodę, 1.000.000 $

Seks żeński, to jak dwie panie, albo więcej pań... próbują, choć nagrody w tej kategorii nikt nie ufundował.

A jak chłop z babą w windzie, może to nie wiem jak to nazwać.

Chyba dostanę bana za taki wpis. A jak miałem wytłumaczyć?

:wink:

Ja tylko wiem, jaka jest różnica pomiędzy seksem po szwedzku, seksem po polsku i seksem po chińsku (to z lat 80-tych)

seks po szwedzku - to gdy spotyka się 5 osób płci meskiej, 5 osób płci żeńskiej wszyscy z wszystkimi się kochają, a całość jest nagrywana kamerą na wideo.

seks po polsku - gdy spotyka się 5 osób plci męskiej, 5 osób płci żeńskiej i wszyscy oglądają ten film nakręcony w Szwecji.

seks po chińsku - to gdy spotyka się 5 osób plci męskiej, 5 osób płci żeńskiej i słuchają jednej osoby, która oglądała film nakręcony w Szwecji

Dobre, ale Stasiu, jak tam dalej było we Lwowi? :wink:

...A jak chłop z babą w windzie,... Chyba dostanę bana za taki wpis. A jak miałem wytłumaczyć?

Jak chłop z gołą babą w windzie nie może, to impotencja :wink: Chociaż ostatnio winda z chłopem, to mi się jakoś z polityką kojarzy 8) :wink:

ps. Tomek ja dostanę pierwsza bana :wink:

...A jak chłop z babą w windzie,... Chyba dostanę bana za taki wpis. A jak miałem wytłumaczyć?

Jak chłop z gołą babą w windzie nie może, to impotencja :wink: Chociaż ostatnio winda z chłopem, to mi się jakoś z polityką kojarzy 8) :wink:

ps. Tomek ja dostanę pierwsza bana :wink:

Ja cytowałem klasykę -"Seksmisję", piszę to, żeby obronić się przed banem :wink: , a Ty cytujesz dzisiejsze, lub wczorajsze wiadomości. :D A dziwisz się, że pewien polityk nie był w stanie? Same chłopy w windzie! I tylko 45 minut :o

A z drugiej strony, gdyby w tej szpitalnej windzie... każdy sąd by go uwolnił od zarzutów... :wink: