Edmar70 25.08.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 ...do łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 25.08.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Hicior nad hiciory nie ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.08.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 a jaj jaj, tyle jaj no co, śpiewać każdy może, trochę lepiej lub trochę gorzej , ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi Bo chodzi o to, ze ten kondor tyle miał jaj, a jaj jaj, no i piwko gul , gul - no krótko mówiąc o życiu śpiwa, o życiu A jaka tancorka z niej A on odlot chyba ma albo zasypia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 25.08.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Rewelacja Ten z gitarą super O walorach tekstu nie zapominając rzecz jasna. Rzadko spotykana spójność logiczna Tylko ze teraz mój małz podlewa kwiecie w ogródku nucąc"....a potem zdechł!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.08.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Tekst to stary jak świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 25.08.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 No, ale sposób podania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 25.08.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Czekałem do końca,myślałem że się rozbierze. Tego bym nie wytrzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.08.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 To jest dla ludzi o silnych nerwach !ja widać mam słabe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.08.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Czekałem do końca,myślałem że się rozbierze. Tego bym nie wytrzymał. heh moj maz miał tak samo Dropsiak heheheh małżowi wpadła w ucho piosnka ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.08.2007 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Lubelski Full rozbawił mnie do łez, a co Was ostatnio rozśmieszyło. Wklelajcie linki, zdjęcia. kawały, cokolwiek, aby było śmiesznie. A może coś z życia wzięte? Hejże,... śmiejmy sie do rozpuku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.08.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Lubelski Full rozbawił mnie do łez, a co Was ostatnio rozśmieszyło. Wklelajcie linki, zdjęcia. kawały, cokolwiek, aby było śmiesznie. A może coś z życia wzięte? Hejże,... śmiejmy sie do rozpuku... http://www.joemonster.org/filmy/4547/Uciekac-blondynka-za-kierownica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.08.2007 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Jezuśicku,... pamiętam to. A później blondynki dziwią się skąd o nich te dowcipy. Na poczatku myślałam, żę ona to z zespołu pieśni i tańca jest(fryz! ), a potem doszłam do wniosku, że chyba z wariatkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.08.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Jezuśicku,... pamiętam to. A później blondynki dziwią się skąd o nich te dowcipy. Na poczatku myślałam, żę ona to z zespołu pieśni i tańca jest(fryz! ), a potem doszłam do wniosku, że chyba z wariatkowa. heheheh Kiedys w tv był taki program pt. "ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym". Oglądałaś? ona tam z mężem głowne role grała - mieli "firmę erotyczną" i kręcili erotyki. Młode i głupie panienki werbowali Ona zawsze taka cudaczna , zawsze debilna fryza i debilny makijarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.08.2007 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Jasne, że pamiętam ten iście żenujący program. Teraz ją kojarzę i jej obleśnego mężą. Boże, jakie on kity tym panienkom wstawiał(erotoman od siedmiu boleści). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.08.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Jasne, że pamiętam ten iście żenujący program. Teraz ją kojarzę i jej obleśnego mężą. Boże, jakie on kity tym panienkom wstawiał(erotoman od siedmiu boleści). tzw. erotoman gawędziarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 28.08.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 nieeee no ta blondyna wymiata. powiedzcie mi co trzeba robić żeby tak szarpać autem przy ruszaniu. ja tak nie potrafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2007 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 nieeee no ta blondyna wymiata. powiedzcie mi co trzeba robić żeby tak szarpać autem przy ruszaniu. ja tak nie potrafię. Chyba trzeba mieć wielką fantazję, żeby tak umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 28.08.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Nie no musiałam oglądanie tej jazdy przerwać, bo patrzeć nie mogłam jak to blond dziewczę dawało popis. Normalnie szoook powiedzcie mi co trzeba robić żeby tak szarpać autem przy ruszaniu Ona jako "producent" (ło matko) filmów erotycznych doskonale wie jak to się robi...w sensie powoduje takie ruchy...w tym przypadku przeniosła swoje "umiejętności" na auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.08.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Nie no musiałam oglądanie tej jazdy przerwać, bo patrzeć nie mogłam jak to blond dziewczę dawało popis. Normalnie szoook powiedzcie mi co trzeba robić żeby tak szarpać autem przy ruszaniu Ona jako "producent" (ło matko) filmów erotycznych doskonale wie jak to się robi...w sensie powoduje takie ruchy...w tym przypadku przeniosła swoje "umiejętności" na auto heh Ola i Krzysiek sliczne zdjatko w awatarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 01.09.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 a słyszeliście YMCA w tym wykonaniu http://www.smog.pl/wideo/9410/japonskie_disco_polo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts