Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

To mnie rozbawiło...

Edmar70

Recommended Posts

:D a jaj jaj, tyle jaj :D

no co, śpiewać każdy może, trochę lepiej lub trochę gorzej , ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi :lol:

Bo chodzi o to, ze ten kondor tyle miał jaj, a jaj jaj, no i piwko gul , gul - no krótko mówiąc o życiu śpiwa, o życiu :lol:

A jaka tancorka z niej :D

A on odlot chyba ma albo zasypia :D

Jezuśicku,... pamiętam to.

A później blondynki dziwią się skąd o nich te dowcipy. Na poczatku myślałam, żę ona to z zespołu pieśni i tańca jest(fryz! :o ), a potem doszłam do wniosku, że chyba z wariatkowa. :wink:

heheheh :D

Kiedys w tv był taki program pt. "ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym".

Oglądałaś? ona tam z mężem głowne role grała - mieli "firmę erotyczną" i kręcili erotyki. Młode i głupie panienki werbowali

Ona zawsze taka cudaczna , zawsze debilna fryza i debilny makijarz :lol:

Nie no musiałam oglądanie tej jazdy przerwać, bo patrzeć nie mogłam jak to blond dziewczę dawało popis. Normalnie szoook :o

powiedzcie mi co trzeba robić żeby tak szarpać autem przy ruszaniu

Ona jako "producent" (ło matko) filmów erotycznych doskonale wie jak to się robi...w sensie powoduje takie ruchy...w tym przypadku przeniosła swoje "umiejętności" na auto :lol:

Nie no musiałam oglądanie tej jazdy przerwać, bo patrzeć nie mogłam jak to blond dziewczę dawało popis. Normalnie szoook :o

powiedzcie mi co trzeba robić żeby tak szarpać autem przy ruszaniu

Ona jako "producent" (ło matko) filmów erotycznych doskonale wie jak to się robi...w sensie powoduje takie ruchy...w tym przypadku przeniosła swoje "umiejętności" na auto :lol:

heh :D :p

Ola i Krzysiek sliczne zdjatko w awatarku :p