Gilda 25.08.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 chcialam sie ladnie przedstawic i wszystkich ponownie pozdrowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 25.08.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 No i my tez ciebie pozdrawiamy Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.08.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 tez chcialam byc grzeczna , wkiec sie przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 28.08.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Tez kiedyś chciałem być grzeczny. Ale siakoś nie wyszło Witaj Gilda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.09.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Tez kiedyś chciałem być grzeczny. Ale siakoś nie wyszło Witaj Gilda zawsze jestes grzeczny wiec nie bajeruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gilda 07.09.2007 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Dziekuje wszystkim za tak mile powitania.Jestem narazie na etapie czytania lektury co forum muratora sie nazywa.Na wyrazniejsze przedstawienie mojej osoby przyjdzie jeszcze czas, za co przepraszam.Z zainteresowaniem czytam,czytam,czytam.Na koniec mam jedno pytanie na ktore oczekuje jednoznacznej odpowiedzi.Po jakim czasie mozna zabierac glos w mocnych dyskusjach?Jakos nie moge sie wmieszc w tlum zeby na poczatku swojej bytnosci na forum nie dostac po uszach.Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.09.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Dziekuje wszystkim za tak mile powitania.Jestem narazie na etapie czytania lektury co forum muratora sie nazywa.Na wyrazniejsze przedstawienie mojej osoby przyjdzie jeszcze czas, za co przepraszam.Z zainteresowaniem czytam,czytam,czytam.Na koniec mam jedno pytanie na ktore oczekuje jednoznacznej odpowiedzi.Po jakim czasie mozna zabierac glos w mocnych dyskusjach?Jakos nie moge sie wmieszc w tlum zeby na poczatku swojej bytnosci na forum nie dostac po uszach.Dziekuje. wal prosto z mostu co? jak ? i z kim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Dziekuje wszystkim za tak mile powitania.Jestem narazie na etapie czytania lektury co forum muratora sie nazywa.Na wyrazniejsze przedstawienie mojej osoby przyjdzie jeszcze czas, za co przepraszam.Z zainteresowaniem czytam,czytam,czytam.Na koniec mam jedno pytanie na ktore oczekuje jednoznacznej odpowiedzi.Po jakim czasie mozna zabierac glos w mocnych dyskusjach?Jakos nie moge sie wmieszc w tlum zeby na poczatku swojej bytnosci na forum nie dostac po uszach.Dziekuje. w 7 poście już możesz dać głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.09.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Witaj! A szczególnie powiedz gdzie leży "polaska" i to wschodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gilda 08.09.2007 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Juz poprawilam. .Chyba daleko od galicji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Cześć Gilda. Pozdrowionka z Polski północno-zachodniej W tłum już się wmieszałaś, czy tego chciałaś czy nie, więc możesz zabierać głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts