jorg 26.08.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Co sądzicie o kotłach RECO?. Proszę o opinie uzytkowników. Wydają mi się dość ciekawymi piecami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 26.08.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Reco to mercedes z zewnątrz a wkład jak każdy inny kocioł ,jeśli dobrze pamiętam to ten sam co w kielarze.Jestem już po zakupie kotła jakieś 8 miesięcy, wtedy też wałkowałem ten temat jak nakręcony.Wybrałem Fakore która z zewnątrz może wygląda jak powiedzmy polonez a nie mercedes ale za to środek ma według mnie najlepszy z wszystkich kotłów oczywiscie mówimy o kotłach żeliwnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawoj 26.08.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Ale wszystkie kotły mają swoje wady i zalety. Mnie po roku użytkowania padł w Fakorze motoreduktor Norda. Czekam od 8 sierpnia na serwis, mają przyjechać w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts