Przem 20.07.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2003 Jakiego piasku użyć do tynków, płuczki czy może mieszanego. Spotkałem się z różnymi opiniami , jedni chcą żółty z domieszką płuczki inni tylko płuczkę. Chciałbym aby ściany wyszły gładkie bez potrzeby szpachlowania , czy należy nakładać gładź z białego cementu i na ile to poprawia gładkość ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.07.2003 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2003 Najlepszy piasek kopany,drobny,oczywiście bez domieszki gliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 20.07.2003 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2003 na taki tynk dalem piasek zolty, tkz "wislany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 20.07.2003 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2003 Ja jestem z Łodzi i ściągałem piasek z okolic Bełchatowa. Ale czy był to płukany, żółty, biały czy wiślany to nie mam pojęcia. Wyglądał na żółty i był dość drobny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pawcik72 20.07.2003 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2003 Ja też nie wiem jaki piasek był u mnie wykorzystany, ale na 100% na drugi raz nie zrobił bym sobie takiego tynku. Trzeba było wszędzie zrobić gładź żeby to jakoś wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareko 20.07.2003 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2003 na tynki piasek zolty czyli nie plukany(rzeczny) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bajkonur 29.08.2020 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 A u mnie fachmajster kazał kupić ostry, płukany - czyli rzeczny. Bo w nim jest podobno moc a żółty to trochę go na szlichtę można dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts