waldi1978 26.08.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 witam.mam pytanie w sprawie ogrzewania- czy sa grzejniki zeberkowe z dolnym podlaczeniem? tak szukam i szukam i jakos nic nie ma. dzieki za podzielenie sie wiedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOM44 26.08.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Nie wiedziałem takich grzejników, ale po co robisz podłaczenie z dołu do grzejników. Lepiej z boku wychodzące ze ściany. Prz sprzątaniu domu żona bedzie cię "błogosławiła" za rurki wychodzące z podłogi i niemozność dokładnego wysprzątania podłogi przy rych rurkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 26.08.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 mam płytowe dolne podłączenie i wychodzą ze ściany a nie z podłogi. i są żeberkowe - z dolnym połączeniem - chyba droższe niż boczne - poszukaj(albo zapytaj o wersję z dolnym podłączaniem): na rysuneczku są wszystkie rodzaje podłączeń - gdzieś jeszcze widziałam, ale gdzie ? http://www.instalprojekt.com.pl/pl/produkty/grzejniki_pokojowe/art4.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theodolit 26.08.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 do podejscia bocznego tez mozna podejsc w scianie w bruzdzie - jeno bardziej niz przy dolnym cza na kabelki z prundem uwazac ew sa tez takie zestawy przyłaczeniowy - na 100% dzialaja dla grzejnikow płytowych - trzeba by sprawdzic rozstaw i serdnice dla żeliwa wyglada to mniej wicej tak: http://www.imi-internationalcee.com/pl/products_catalog/all,c,1,p,117,Duolux__do_dwururowego_systemu_grzeczego.html no i wniosek ,ze chyba wygladu to to nie poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts