arluka 26.08.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 No właśnie, muszę podjąć decyzje- na jaki kolor i które częsci pokoi malować na poddaszu? Czy malować na kolor tylko ściany czy skosy również? A sufity na biało, żeby nie obniżyć optycznie pomieszczeń przez użycie kolorów? Mamy także na suficie wloty ciepłego powietrza- rozprowadzenie z kominka. Czy w tych miejscach brudzi się rzeczywiście bardziej?Zdjęcia mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 26.08.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Decyzję musisz podjąć sama. U nas podobnie wyloty ciepłego powietrza na suficie ale zdecydowaliśmy się na białe sufity, skosy w kolorze. W pokojach dzieci myślę jeszcze o jakis rysunkach bądź fototapecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 26.08.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 dzisiaj mi zaproponowano cos takiego: sufit na bialo, scianka kolankowa w docelowym kolorze, natomiast skosy w odcieniu o dwa tony jasniejszym niz sciana kolankowa .... to podobno b.dobry efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 26.08.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Ja zamierzam zrobić tak jak pisze Jacek. Można też skosy pomalować na biało tak jak sufit. Lub sufit tak jak skosy dwa tony jaśniej niż ściany. Skosy w kolorze ścian obniżają i pomniejszają optycznie pomieszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.08.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 A u mnie sufity są białe, skosy i dwie ściany w jasnym kolorze, a dwie o ton czy dwa ciemniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts