imported_GUMIŚ 16.10.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Witam , mam prośbę jestem zainteresowany tym projektem ale nie ma za duzo na jego temat ztąd moja prośba , czy ma ktos z was jakies zdjecia tego domu , i jakie zmiany robiliście w projekcie ewentualnie co z waszego doświadczenia jeszcze zrobilście . dziekuje bardzo i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwo 19.05.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witam,Tez jestem zaintersowany wybudowaniem tego Domku tyle ze bez garazu. Czy mozna prosic o kilka fotek z wnetrza budynku. Chcialbym pogladowo zobaczyc jak wygladaja pomieszczenia wielkosciowo-funkcjonalnie. Jakie zmiany adaptacyjne Panswto wykonali? Jak ogrzewacie domek ? Czy macie kominek powietrzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anias6 25.10.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Witam!jestem ciekawa czy wubudowali Państwo dom wg tego projektu. Jezeli tak bardzo proszę o kilka słów. Chciała bym taki dom obejrzeć już gotowy. Jestem zywo zainteresowana tym projektem. Jezeli mogą mi Państwo w jakikolwiek sposób pomóc bardzo proszę o zdjęcia, podpowiedzi. Mój adres [email protected] .Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika-sz 21.11.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 WitamMy tez pod Siedlcami zaczynamy na poczaku 2011 roku budowe Taurusa.Z chęcia chcielibysmy zobaczyc foto z wnetrza lub kilka rad co warto zmienic, a nawet odwiedzic kogos kto juz wybudował i mógłby pokazać wnetrze domu.z góry dziękuje za pomoc[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts