Piwowarek 26.08.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Witam postanowiłem moją łazienkę przyozdobić akcesoriami koloru mosiądzu, akcesoria juz mam, natomiast gdzie ja mam dostac baterie i natrysk w tym kolorze ? Dodam ze interesują mnie baterie tylko z mieszaczem (jednouchwytowa) a o takie cięzko Na internecie duzo mozna znalesc firm które robią tylko z kórkami, trzeba regulować zimna i ciepła wode, natomiast jezeli chodzi o jednuchwytowe to nie mam bladego pojęcia jaka firma je robi. Pzdr Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 26.08.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 u mnie w Radomiu są takie i też mi się podobają.Też rozważam zakup takich baterii, tylko cena dość wysoka. Około 1500 zł za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwowarek 26.08.2007 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 ja pierdziu.... cena z kosmosu 1500 zł, dla mnie za drogo. Szukam czegos na necie, namierzyłem firmę "Tesa" koło 500 zł beteria umywalkowa, natomiast do wanny to widze ze tylko chrom z tej serii, zobacz ten link. http://multizakupy.pl/product_info.php?products_id=13566 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts