remo_78 27.08.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Ładny domek parterowy z tradycyjnym dachem, wydaje się funkcjonalny chociaż jest niewielki. Warto wybrać taki projekcik? Co wy na to?http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=272&IdKolekcji= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poranny 05.10.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 witam.Czy ktoś buduje dom z projektu Poranny?szukam zdjęć z takiej budowy gdyż jestem nim zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poranny 13.10.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Czy ktoś posiada namiary na projekt Poranny w reaalu?bardzo mi zależy,gdyż sam pragnę na wiosnę rozpocząć budowe tego projektu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poranny 13.10.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 czy ktoś posiada zdjęcia z realu właśnie tego projektu.Proszę o pomoc i poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poranny 19.10.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Realizacja i opinię na temat tego projektu.Proszę o pomoc.Co możecie powiedzieć na temat tego projektu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poranny 30.10.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 proszę o pomoc.Czy jest ktoś kto budował ten projekt bądź buduje?proszę o kontakt.Interesują mnie zdjęcia z budowy gdyż na wiosne planuję budowe tego projektu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poranny 01.11.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 a może ktoś wie,gdzie mógłbym dowiedzieć się coś na temat projektu.Oprócz strony Muratora?pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 30.12.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Witam wszystkich! Jesteśmy z mężem żywo zainteresowani Porannym z Muratora. Czy ktoś z Was budował ten domek i może podzielic sie spostrzeżeniami i uwagami??? Bylibyśmy bardzo wdzięczni. A & A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poranny 06.01.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 czy ktos posiada zdjęcia w realu z budowy domu?interesuje mnie ten projekt.czy ktos pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 07.01.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witaj, również jesteśmy z mężem zainteresowani tym projektem. I również nikt nie odpowiedział na nasz odzew na forum. Chyba niechodliwy wybraliśmy projekt;-) Czy nanosisz jakieś istotne zmiany w projekcie? My chcielibyśmy przesunąć ścianę, do której przylegają pokoje i łazienka o metr. Wtedy zwiększyłaby się ich powierzchnia. I chcemy powięksZyć garaz na dwa stanowiska. I to byłoby wszystko. Interesuje nasz ostatnio również dom Promienny. Tutaj pomieszczenia mają już takie powierzchnie ze nie trzeba nic powiększać Tylko powiększyć garaż i postawić ściankę między pokojem a kuchnią gdyż nie lubię aneksów kuchennych. Ktoś wypoczywa i ogląda tv a ja tu trzaskam garnkami;-). Ewentualnie zmniejszyć okna (zwłaszcza tarasowe) bo są za wielkie. Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poranny 07.01.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 witam.Być może że jest to projekt mało chodliwy,ale czas to zmienić.. o projekcie Promiennym też myślałem.Co do Porannego to też miałem powiększyć garaż o dwa stanowiska jednak nie mam wystarczającą szerokiej działki i zrezygnowałem z tego.Powiększyłem pokoje,tak że najmniejszy ma prawie 14m2.Ogólnie to wszystkie pomieszczenia minimalnie powiększyłem.I zmieniłem daszek.To by było na tyle.Może znajdzie się jakaś osoba która pochwali się zdjęciami z budowy tego projektu.cierpliwości...pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
felippe1991 31.07.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 A no fajna sprawa Fantastyczna Czwórka cały film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts