Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt C93 PORANNY

Recommended Posts

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...

Witaj,

również jesteśmy z mężem zainteresowani tym projektem. I również nikt nie odpowiedział na nasz odzew na forum. Chyba niechodliwy wybraliśmy projekt;-)

Czy nanosisz jakieś istotne zmiany w projekcie? My chcielibyśmy przesunąć ścianę, do której przylegają pokoje i łazienka o metr. Wtedy zwiększyłaby się ich powierzchnia. I chcemy powięksZyć garaz na dwa stanowiska. I to byłoby wszystko.

Interesuje nasz ostatnio również dom Promienny. Tutaj pomieszczenia mają już takie powierzchnie ze nie trzeba nic powiększać:) Tylko powiększyć garaż i postawić ściankę między pokojem a kuchnią gdyż nie lubię aneksów kuchennych. Ktoś wypoczywa i ogląda tv a ja tu trzaskam garnkami;-). Ewentualnie zmniejszyć okna (zwłaszcza tarasowe) bo są za wielkie.

Pzdr!

witam.Być może że jest to projekt mało chodliwy,ale czas to zmienić.. :D o projekcie Promiennym też myślałem.Co do Porannego to też miałem powiększyć garaż o dwa stanowiska jednak nie mam wystarczającą szerokiej działki i zrezygnowałem z tego.Powiększyłem pokoje,tak że najmniejszy ma prawie 14m2.Ogólnie to wszystkie pomieszczenia minimalnie powiększyłem.I zmieniłem daszek.To by było na tyle.Może znajdzie się jakaś osoba która pochwali się zdjęciami z budowy tego projektu.cierpliwości...pozdrawiam.

• 7 years później...