jerzyczysko 27.08.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 fg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.08.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 o ja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 27.08.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 27.08.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 hm, znam Żywiec ale nic o nim nie słyszałem ale chyba szkoda piękny "domek" tylko pozazdrościć tradycji rodzinnej . Uwaga na konserwatora zabytków, no i nie pozbaw go tego piękna które posiada - niestety niektórzy w imię modernizacji i odnawiania ulegają chwilowej modzie (szybko przemija) i niszczą piękne narodowe pozostałości których i tak mało pozostało Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyczysko 28.08.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Nie wiem nie podoba się wam? No cóż wiem że jeszcze duzo mu brakuje np: dachu z dachowki z nowa wieźba, ale samo to ulepszenie ponad 300 tys. zł. iiii okna ponad 100 tys.zł drewniane podwojne z Niemiec. Mam to wycenione ale teraz mam inne wydatki . Moim najwiekszym marzeniem jest wybudowanie koło wiezyczki obserwaterium astronomicznego http://www.uniwersal.beep.pl/. Ale to tez wydatek rzędu........ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.08.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 no nie, jestem poprostu pod ogromnym wrażeniem . Słów mi brak, wszystko pozytyw. Pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 28.08.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 I gdzie te zdjęcia, bo mnie już ciekawość zżera pięęęękny "domek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 No, no, no... Dom jest piękny, zapowiada się na wielkie cudo. Kiedy zaczynasz remont? Ach,... szkoda ,że ja nie mam takiej spuścizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyczysko 28.08.2007 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) q Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez jerzyczysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.08.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Dom ma pewien specyficzny wdzięk, nawet mi się podoba, ale wnętrza....ojojojojoj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyczysko 29.08.2007 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Pochwal sie może swoim domkiem i wnetrzem. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 29.08.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Zgadzam się z Irmą. Budynek jako bryła ma swój przecudowny urok, tak jak wiele starych willi. Moim zdaniem wnętrza trochę przeładowane. Dużo mebli stylowych, które pewnie dostałeś ze spuścizną, ale kuchnia jakaś dziwna, fronty chyba miały być stylowe, szkło nawet ładne, ale dwie krzyżujące się lady to chyba przesada. No i ta rura . Acha, ten wątek jest z Twoim domem, nie naszymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyczysko 29.08.2007 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez jerzyczysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 30.08.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Piękny pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 30.08.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 ooo piękna willa z charakteremno ale niemieckie okna - a ty przypowieści o Wandzie co niemca niechciała - taki gwałt ...ciekawe przedsięwzięcie się zapowiadapowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.08.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 ja bym wpadła na basen... (bez podtekstów oczywiście ) Trzebaby to normalnie pozwiedzać, bo żadne zdjęcie chyba nie uchwyci tego, co oko na "żywo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marikas 31.08.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Dom zapiera dech, po prostu marzenie... Ale ta kuchnia jakby wyrwana nie z tej bajki... Sorry, ale dla mnie to profanacja! Była pewnie jakaś stara kuchnia w stylu domu i co się z nią stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyczysko 31.08.2007 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 dziękuje wszystkim za miłe słowa. To fakt uległem modzie i rozwaliłem wszystkie piece kaflowe które były od lat 20 z pięknymi austriacki kaflami. Ale na pewno sami albo wasi bliscy wyrzucali, niszczyli stare rzeczy, uwazając je za niemodne. No coż kazdy popelnia błedy. Co do kuchni to rok temu ja przerobilem, hmmmm ale naprawde wydaje mi się że jest dobrana pod pokoj który jest obok. Jesli chodzi o ogrzewanie domu to ekologiczny olej, jednostka centralna Buderus, grzejniki miedziane z lat 80 siętych( są w dobrym stanie i nawet dosyc ladne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 31.08.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Oj jerzyczysko, pluj sobie w brodę za te kafle, nie mów proszę Cię o tej kuchni, że jest twoim oczkiem w głowie, bo pomyślę, żeś jednooki pirat . Gdybyś jeszcze kiedyś chciał coś wyrzucać ze swojej oryginalnej bryły w stylu eklektycznym, to niech to będzie rura z kuchni. A, że odpoczywasz na basenie, nie wątpię- cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 01.09.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 dom ładny ale wnetrza??? nie pasuja i nie mowie tu tylko o kuchni mama nadzieje ze przy remoncie nie bedziesz szalala tak jak z tymi piecami ktore dla mnie sa sercem starych domow swoista wizytowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts