Paty 01.09.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Dom piekny, bryła , elementy ozdobne itp..............ale wnetrze zupełnie inna bajka, sorry ale dla mnie wielka kicha, pomieszanie stylów, w łazience rzezby, greckie kolumny.......kuchnia z nowoczesnym barkiem, kieliszkami jak w pubie, chłopie jak stac Cie na basen to daj zarobic architektowi wnetrz.........taki domu musi miec STYL, wydaje mi się że nie czujesz tej epoki............. zreszta ja tez , ale na piewrszy rzut oka nic tu ze soba nie gra.............chyba że to wszytsko idzie do poprawki........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 01.09.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 pokażesz saunę?? z jakiego drewna jest wykonana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyczysko 01.09.2007 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Nie martiwą mnie wasze opinie o wnetrzu, bo najwazniejsze ze sam sie w nim dobrze czuje. Projektantow mam gleboko w powazaniu, bo jak ktos moze projektowac po jakis smiesznych studiach na psedo-uczelniach, nie majac talentu ani wiedzy na ten temat. Raz zatrudnilem jakiegos ąęęę głąba o francuskim nazwisku zeby zaprojetkował mi wnętrze mieszkanka w warszawie (wraz z realizacją). Wszystko miało wygladac bomba, a okazalo się ze jest to wogole nie funkcjonalne i mało przytulne. pozdrawiam Jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.09.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 co z tą sauną?? nie zauważyłeś mojego pytanka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 02.09.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Nie martiwą mnie wasze opinie o wnetrzu, bo najwazniejsze ze sam sie w nim dobrze czuje. Projektantow mam gleboko w powazaniu, bo jak ktos moze projektowac po jakis smiesznych studiach na psedo-uczelniach, nie majac talentu ani wiedzy na ten temat. Raz zatrudnilem jakiegos ąęęę głąba o francuskim nazwisku zeby zaprojetkował mi wnętrze mieszkanka w warszawie (wraz z realizacją). Wszystko miało wygladac bomba, a okazalo się ze jest to wogole nie funkcjonalne i mało przytulne. pozdrawiam Jerzy to nie rozumiem tytułu "tradycja ponad wszystko" ???? forumowiczą chodzi o to że taki dom musi być od A do Z ze swojej epoki i po prostu mając szczęście posiadania takiej willi (które jest dane nie licznym) do czegoś zobowiązuje Tym bardziej że sam podkreślasz znakomitość swojego domu i dajesz do zrozumienia że w tej miejscowości w której się znajduje jest notabene swoistym pomnikiem kultury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.09.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 ja też czekam na saunę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 04.09.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Willa robi wrażenie, wnętrza niestety mi się nie podobają. Piękne meble giną w natłoku bibelotów. Łazienka i kuchnia to najsłabsza strona. Sama kocham stare meble , masz piękny kredens, pensjonarkę ale w ogóle ich nie widać. Takie wnętrza wymagają mega wyczucia, tu każdy mebel jest wyjątkowy i warty zaprezentowania, wszystko na pierwszym planie i trudno znaleźć tło. Nad piecami płacz, jeszcze jak była to austriacka manufaktura to nawet rycz . Sama mam wielki sentyment do moich mebli i to rozumiem absolutnie. Jaka nie kochać lustra przed którym prababcia wiązała mi kucyki? Lubię domy z przeszłością, tylko" tradycja ponad wszystko" zobowiązuje. Ps. Piękny doberman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts