Elanek 27.08.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Mam w kabinie prysznicowej na podłodze płytki, które w czasie kąpieli są bardzo śliskie. Chciałabym coś na ta podłogę położyć, ale brak mi pomysłu. Widziałam maty antypoślizgowe do wanny, ale pod prysznic to może jednak coś innego. POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adozet 27.08.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 może koło prysznica postawić dla każdego domownika klapeczki kąpielowe ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elanek 27.08.2007 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 średnio przyjemne. To nie publiczny prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 27.08.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Mam w kabinie prysznicowej na podłodze płytki, które w czasie kąpieli są bardzo śliskie. Chciałabym coś na ta podłogę położyć, ale brak mi pomysłu. Widziałam maty antypoślizgowe do wanny, ale pod prysznic to może jednak coś innego. POMOCY Hmmm niestety pozostaje tylko mata antypoślizgowa - widziałem gdzies w markecie - takie łądne, cieniutkie - silikonowe. Niestety pięlęgnacja mat jest dość uciążliwa ze względuna grzyby - należy zawsze pamiętać o wyciągnięciu maty i osuszeniu - może lepiej skuć płytki i dać inne?? w końcu to pewnie coś w okolicach 1m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elanek 27.08.2007 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 27.08.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Nie ma się co martwić - kupisz sobie porządne płytki antypoślizgowe i w sumie wyjdzie lepiej niż z matą, no i co najważniejsze - bezpieczniej dla Ciebie i rodziny. Koszt ok. 100 zł. poniesiony od razu - bez dalszych kosztów, zbędnych zabiegów pielęgnacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOM44 27.08.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Gdzieś widziałem, ze na płytki położono specjalną substancje - kułeczka badz linie z substancji porowoatej. Przypominała ona teraz nakładane na cokoły taką farbę z małymi kamyczkami w róznych kolorach. Nie wiem jak ten preparat sie nazywa ale nie jest to poslizgowe i nawet bajerancko wygladało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elanek 28.08.2007 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 dziekuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elanek 30.08.2007 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Gdzieś widziałem, ze na płytki położono specjalną substancje - kułeczka badz linie z substancji porowoatej. Przypominała ona teraz nakładane na cokoły taką farbę z małymi kamyczkami w róznych kolorach. Nie wiem jak ten preparat sie nazywa ale nie jest to poslizgowe i nawet bajerancko wygladało. Może ktoś wie gdzie coś takiego mogłabym dostać? Pytałam się w kilku m-cach ale nic z tego nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 30.08.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Można też starych płytek nie skuwać, tylko nowe na nie nakleić. Substancja porowata pod prysznicem też będzie cokolwiek niehigieniczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Gdzieś widziałem, ze na płytki położono specjalną substancje - kułeczka badz linie z substancji porowoatej. Przypominała ona teraz nakładane na cokoły taką farbę z małymi kamyczkami w róznych kolorach. Nie wiem jak ten preparat sie nazywa ale nie jest to poslizgowe i nawet bajerancko wygladało. Może ktoś wie gdzie coś takiego mogłabym dostać? Pytałam się w kilku m-cach ale nic z tego nie wyszło. w Rzeszowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 30.08.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 a jakies sklep wysylkowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrcel 30.08.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 HG „preparat antypoślizgowy” Zabezpiecza przed poślizgiem płytki ceramiczne (zwłaszcza glazurowane), kamień naturalny, powierzchnie emaliowane (wanny, brodziki). Do stosowania wewnątrz i na zewnątrz pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 a jakies sklep wysylkowy ??skontaktuj sie z przedstawicielem handlowym http://www.greinplast.com.pl/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elanek 31.08.2007 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 a gdzieś w Trójmieście mozna coś takiego dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elanek 31.08.2007 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Gdzieś widziałem, ze na płytki położono specjalną substancje - kułeczka badz linie z substancji porowoatej. Przypominała ona teraz nakładane na cokoły taką farbę z małymi kamyczkami w róznych kolorach. Nie wiem jak ten preparat sie nazywa ale nie jest to poslizgowe i nawet bajerancko wygladało. A może ktoś wie gdzie mozna dostać coś takiego? Bardziej by mi odpowiadało, ale nawet nie wiem jak to sie może nazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts