czupio 27.08.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam,jestem pierwszy raz na forum wiec z góry przepraszam jesli poruszam oklepany temat. Remontuje kwadraciak komunistyczny. Podjąłem decyzje o zdjeciu pietra i zrobieniu dachu dwuspadowego bez lukarn (tylko okna połaciowe na poddaszu uzytkowym). Okna beda z okiennicami a zeby obnizyc dom optycznie wokol domu bedzie taras drewniany na wysokosci 60-80 cm). Dom ma miec charakter domu wiejskiego.Wiem juz iz dach chcialbym miec grafitowy ale ni emoge si ezdecydowac co do koloru okien i elewacji? Jakieś podpowiedzi? czy ktos ma zdjecia domów z grafitowa elewacja? PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 WitamSpróbuj poszukać czegoś w tym wątku - elewacjehttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=63326Powodzenia i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 31.08.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 rzeczywiście temat był juz poruszany wiele razy był nawet pomysł, aby załozyc "klub grafitowych dachów+okna złoty dąb+tynk stara biel" i takie własnie zestawienie jest dość czesto wybierane my tez bedziemy mieć grafitowy (prawie czarny) dach, biały tynk tylko okna będą w kol ciemny orzech zobacz galerię domu REZIego - tam sa zdjecia pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.08.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 A jakie rynny? Bo my chcemy, grafit dach, zbielona żółć elewacja, białe okan i grafitowe rynny, miały byc biale ale po latach będą szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 01.09.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 A jakie rynny? Bo my chcemy, grafit dach, zbielona żółć elewacja, białe okan i grafitowe rynny, miały byc biale ale po latach będą szare tytan-cynk wyglada fajnie, ale ciemny grafit tez jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulaGrzegorz 03.09.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witaj! my również będziemy mieli grafitowy dach okna i podbicie chcemy miec w białym kolorze a elewację czerwoną trochę odważnie ale może tobie rownież sie spodoba.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Merka_23 03.09.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 ja też mam czarny dach, okna bedą białe, podbitka czarna, rynny czarne .... zastanawiam sie nad elewacja ...chciałam również mieć czerwona ale nigdzie nie mogę znaleźć takiego zdjecia ..... no i nie wiem jaki odcień tej czerwieni ??? ewentualnie w grę wchodzi ecru elewacja i białe obramówki dookoła okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts