MalinaMalina 27.08.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 mam w końcu swoje mieszkanko.Praca jest, mieszkanie dostałam niewielkie, bo kawalerkę i teraz musze gustownie urządzać, tylko niesttey jak na początek funduszy brak. Mieszkanko w sumie jest umeblowane ale nie tak jakbym chciała. Najpierw zarobić a potem wsadzić dorobek w mieszkanie. Jak Wam idą prace na budowach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 27.08.2007 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 A o domku i tak marzę ... na razie jedynie marzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 30.08.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 A o domku i tak marzę ... na razie jedynie marzę ... Noted Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 27.10.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 A o domku i tak marzę ... na razie jedynie marzę ... Wiesz od czegos trzeba zaczac kazdy zaczyna albo od wlasnego M albo mieszkania z rodzicami.Z biegiem czasu na bank zaczniesz budowac Co do urzadzenia mieszkania to nie mam pojecia. U mnie jestem tym fizycznym a urzadzanie domu sobie odpuscilem bo moje propozycje byly nijakie w porownaniu z propozycjami(pozniej wprowadzonymi w zycie) mojej zony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 23.02.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Witam Lepiej powiedz ile masz lat, jaką sytuację rozwojową (tz. jaki zawód), ile dzieci, czy możesz liczyć na pomoc rodziny. To są bardzo ważne informacje. Ja sobie w brode pluję, że zapóźno zaczęłam budowę, choć ekonomicznie rzecz ujmując i tak jestem "zarobiona". A ile mam lat: czterdzieści lat minęło jak jeden dzień... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 25.02.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Tez uwazam ze nie ma na co czekac... My z mezem mamy po 26 lat i od 2 lat siedzimy za granica, a co zarobimy to - na domek, na domek Jak na razie, wsystko fundujemy sobie sami i jestesmy z tego dumni, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts