delfin15i 21.10.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Co słychać na budowie .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tonyk 11.11.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 piecyk grzeje- http://images47.fotosik.pl/225/a7e755efb35d8a9bm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tonyk 11.11.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 http://images35.fotosik.pl/80/b67f84e810b88698m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tonyk 11.11.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 http://images48.fotosik.pl/225/81718dd8b2cc86c7m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eugmo 24.11.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 http://images47.fotosik.pl/231/12dcedaeefb9286dm.jpg Jeśli zdjęcie nie ukazało się, to znaczy, że nie udalo mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eugmo 24.11.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 http://images39.fotosik.pl/227/9199248a15b1808bm.jpg Wygląda na to, że wyszło. Jest fotka.No więc teraz fotka z tyłu domu.W kolorze po tynku wygląda całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tonyk 25.11.2009 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 bardzo prosze fotki w środku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eugmo 02.12.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 W środku jeszcze całkiem surowo. Jest instalacja elektryczna, wodna, tynki i posadzki. Nie ma podłóg, drzwi, malowania, kafelków i schodów. Trwa powoli wykańczanie.Jak ukończę jakiś fragment, to prześlę fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
effkaa 26.12.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Witam Ja siedzę dopiero nad rysunkami technicznymi projektu- więc budowa – to odległy plan- może na wiosnę. Czy jesteście zadowoleni, że wybraliście właśnie ten projekt? Jeżeli można to proszę o zdjęcia na [email protected]- zanosi się na to, że będę częstym gościem na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a811 07.01.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ja już mieszkam, byłam w różnych domach i niektóre może ładniejsze ale na pewno nie tak funkcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a811 07.01.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Oczywiście dokonaliśmy kilku zmian na etapie projektu i wszystkie wydają mi się korzystne:1. Zamurowaliśmy przejscie z kuchni do salonu, dzięki temu zyskałam dwie ściany, i kuchnia i pokój są bardziej ustawne.2. Z kuchni wybiliśmy wyjście na zewnątrz i zrobiliśmy mały taras z boku domu,3. łazienkę na dole powiekszyliśmy o prysznic, który został wsunięty w stronę kotłowni. Trzeba liczyć się z tym, ze kotłownia się zmniejszy.4. Zlikwidowaliśmy okno w małym pokoju na dole, planowaliśmy w przyszłości za garażem dobudować pomieszczenie na narzędzia i drewno do kominka, ale chyba zrobimy drewniany taras z pokoju na górze i pod nim wyjdzie zadaszony taras. Niestety "spece" ścieli nam krokwie dachowe i zamiast wydłuzyć dach nad tarasem, skrócili go.5. Schodów nie zrobiliśmy zabiegowych,6. Na górze przestawiliśmy ścianki w pokojach, bo potrzebowaliśmy czterech sypialni. Są mniejsze ale wystarczające dla dzieci. Niestety w jednym pokoju wyszło tylko okno dachowe. (Dzisiaj zrobiłabym jaskółkę)Każdy, kto nas odwiedza, dziwi się, że dom jest tak duży, chociaż z zewnątrz wygląda niepozornie. Pozdrawiam budujących! i życzę dużo sił i stalowych nerwów, cieszę się, ze mam to już za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eugmo 07.01.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Halo a811 czy mozesz załączyć parę fotek ?Jestem bardzo ciekaw, jak wygląda Twój dom wewnątrz i z zewnątrz. Szczególnie po modyfikacjach. Pozdroeugmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfin15i 14.02.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Bardzo proszę o wysłanie zdjęć z wewnątrz domu na e-maila [email protected]. My mamy elektrykę,hydraulikę,tynki, posadzki,ocieplenie z zewnątrz. Wiosną zamierzamy ocieplać poddasze i dalej wykańczać.Nie możemy zdecydować się jaką wełną ocieplać.Proszę o poradę. My również wprowadziliśmy trochę zmian.Żałuję tylko, że zrobiliśmy schody zabiegowe, ale nasz majster stwierdził,że ze spocznikiem nie wyjdą.Jeśli mogę prosić to też o zdjęcie schodów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOP1 23.02.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam po długiej przerwie. U mnie mogę prawie juz mieszkać. Zostało mi położenie podłogi w salonie i wykończenie schodów. Oraz końcowe malowanie. Jak ktoś wcześniej pisał z zewnatrz faktycznie nie za duży domek ale w środku jest bardzo duży.Jestem w trakcie zbierania kwitów do odbioru i przy dobrych wiatrach święta spędze na swoim. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
effkaa 28.06.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam po długiej przerwie. Trochę czasu to zajęło ale w piątek podbiłam w Starostwie decyzję – więc zaczynamy budowę HURAAAAA. Aż się boję co to się będzie teraz działo. Projekt przeszedł bez większych zmian (głównie ze względów finansowych). Dziękuję wszystkim za przesłane zdjęcia. Jeżeli można to proszę o przesłanie zdjęć poszczególnych pomieszczeń parteru i poddasza na [email protected]- zależy mi na kuchni i salonie oraz łazience -dolnej -oraz na pokoju tym, 11 metrowym na poddaszu- czy wejdzie tam szafa?. Przeznaczyliśmy go na nasza sypialnię.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukas801 29.06.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witam po długiej przerwie. Trochę czasu to zajęło ale w piątek podbiłam w Starostwie decyzję – więc zaczynamy budowę HURAAAAA. Aż się boję co to się będzie teraz działo. Projekt przeszedł bez większych zmian (głównie ze względów finansowych). Dziękuję wszystkim za przesłane zdjęcia. Jeżeli można to proszę o przesłanie zdjęć poszczególnych pomieszczeń parteru i poddasza na [email protected]- zależy mi na kuchni i salonie oraz łazience -dolnej -oraz na pokoju tym, 11 metrowym na poddaszu- czy wejdzie tam szafa?. Przeznaczyliśmy go na nasza sypialnię. Pozdrawiam Witam Prosił bym o podesłanie zdjęci z zewnątrz a także w środku na adres [email protected] Czy ktoś może ten domek stawia gdzieś w pobliżu warszawy, lub w odległości do 100km i czy można było by ten domek zobaczyć w realu. Projekt mam kupiony ale jeszcze mam wątpliwości czy budować czy szukać czegoś innego. czy ktoś może dorabiał do tego domku balkony tak jak jest w W-25.12a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i-jaki 01.11.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witam. Szukamy opinii na tamat tego projektu.Interesuje nas wszystko na jego temet.Zalety:D i wady:evil:.Koszty jaki ponieśliście:cry: i możliwe oszczędności(o ile coś takiego istnieje:-?)Z góry wielkie dzęki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i-jaki 01.11.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witam. Czy ktoś buduje lub wybudował ten domek na opolszczyżnie lub w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i-jaki 02.11.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Witam Szukam wszelkich informacji o w-25.12.Wasze opinie,doświadczenia i uwagi na temat samego projektu jak i budowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.11.2010 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Tu coś znajdziesz: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?93228-W-25.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts