andziak1 27.08.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Marzy mi się parkiet dębowy w połysku. Parkiet mam wybrany, tylkozastanawiam się ile, średnio, z metra kosztowała Was chemia, czyli grunt, klej, lakier, zaprawa do szpar etc.etc.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 27.08.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Marzy mi się parkiet dębowy w połysku. Parkiet mam wybrany, tylkozastanawiam się ile, średnio, z metra kosztowała Was chemia, czyli grunt, klej, lakier, zaprawa do szpar etc.etc.? ja już wiem właśnie poruszyłam ten temat na wymianie doświadczeń. W Castoramie stwierdzili że w 1500 zł się zamknę jeśli chodzi o klej i lakier, a tu niespodzianka wyszło ponad 3 tys. w kalkukacji parkieciarza. To jest pewnie jak z klejami go glazury lub z fugą- można kupić za 15 zł za worek a można dać i 90 zł. Tylko jak wobec tego porównać oferty 2 parkieciarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 27.08.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Mój parkieciarz liczy ok. 40 zł na metr kwadratowy parkietu. (chodzi oczywiście o grunt, klej i lakiery) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asana 27.08.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 U nas wyszlo dokladnie 35 zl za metr (klej, exotengrunt, lakier pallmann 96x, fugen). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 28.08.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 27PLN/m2 za zestaw jak powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziak1 28.08.2007 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Czy mogę prosić jeszcze o podanie producentów tych gruntów, lakierów itd. Firma X podała mi cenę za chemię około 80zł za m2.Jak pewnie każdy, chciałabym dobry materiał w rozsądnej cenie.Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 02.09.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 U nas wyszlo dokladnie 35 zl za metr (klej, exotengrunt, lakier pallmann 96x, fugen). proszę o namiay za waszego parkieciarza- zawsze warto porównać oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts