pablo34 27.08.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Mam murowany stary komin który już przepuszcza do kanałów wentylacyjnych. Chciałem postawić od podstawy do dachu cały kanał dymowy może z wentylacyjnych-komin systemowy Zapel z ceramiki. Czy sam sobie poradzę jak zburzę część komina dymowego a wstawię systemowy. Co sądzicie o kominach ZAPEL, macie może jakieś doświadczenia z tymi kominami ceramicznymi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo34 29.08.2007 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Nie ma na forum ludzi którzy budowali z tego systemu kominowego ZAPEL To straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szklanka literatka 29.08.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Czy sam sobie poradzę jak zburzę część komina dymowego a wstawię systemowy. Nie znam Cie, to nie wiem, czy sobie poradzisz Kominy z Boguchwaly maja bardzo dobra markę. Zapel zdecydowanie - TAK! Postawienie systemowego komina to nie problem, byle zgodnie z zaleceniami producenta. Jak piszesz: cały kanał dymowy może z wentylacyjnych- to rozumiem literówka? Mialo być wentylacyjnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts