Basia Tomek 27.08.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam do komentowania naszego dziennika. Cenne będą dla nas wszystkie komentarze a przede wszystkim wszelkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.08.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Ale fajny dziennik sie zapowiada Trzymam kciuki i chętnie poczytam i pooglądam co się będzie działo dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stach_past 28.08.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 jeszcze obrazek domu, jeśli można.żebyśmy się poznęcali, pokrytykowali etcetera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 30.08.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Jeszcze raz gratulacje z okazji rozpoczecia i czekamy na dalsze opisy i zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.08.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Rzeczywiście ten suporeks trochę zniszczony A zapłaciliście już za całość??? Jak nie to nie płać zanim nie wymienią na nieuszkodzony. A tłumaczenie że to kruchy materiał nie jest żadnym wytłumaczeniem!!! Niech się bardziej starają, ja też budowałem z siporeksu i przyjechał na budowę w nienaruszonym stanie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 30.08.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Rzeczywiście ten suporeks trochę zniszczony A zapłaciliście już za całość??? Jak nie to nie płać zanim nie wymienią na nieuszkodzony. A tłumaczenie że to kruchy materiał nie jest żadnym wytłumaczeniem!!! Niech się bardziej starają, ja też budowałem z siporeksu i przyjechał na budowę w nienaruszonym stanie!!!! A przy okazji z jakiego skladu ten material dotarl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Tomek 30.08.2007 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Skład to Apa Strip na Gdańskiej a zapłaciłam w całości...oczywiście i to ze 2,3 mies temu, w czasie kiedy jego ceny osiągnęły zenit.... Ale za to dziś przyjechał beton i już go wylali, jutro chcą już bloczki fundamentowe murować.......tylko nie wiem czy to nie za wcześnie, no ale polegam na ekipie......przecież ja budowlańcem nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.09.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Szkoda że zdjęcia nie wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts