arman 27.08.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Dłużnik oddaje dług, a wierzyciel zadowolony-tak powinno być!... ale czy tak jest zawsze?Jako, że w temacie odzysku należności od ludzi i firm różnej profesji, mam jako takie pojęcie, podzielę się i wiedzą i spostrzeżeniami i nawet umiejętnościami Największa moja satysfakcja ?Odzyskanie dla znajomego pieniędzy od niesolidnego i nierzetelnego komornika!To dopiero było niezłe ... Pozdrawiam i zapraszam do tematu "rzeka"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yvett 28.08.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Ja również (między innymi) zajmuję się windykacją. Czy masz jakieś złote rady odnośnie prowadzenia rozmów na ten temat, o których jeszcze mogłam nie slyszeć? Miło byłoby dowiedzieć sie czegoś nowego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.08.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 http://www.wrzuta.pl/audio/4hOZXDNFbt/windykacja_w_praktyce Warto posłuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts