mikita 28.08.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Szukam takiego syfonu do umywalki łazienkowej. Kiedyś na forum ktoś o tym pisał, ale nie mogę tego ponownie znaleźć Pytałam się już w jednym sklepie z art.hydraulicznymi, w Castorami, Obi i Praktikerze i nikt o tym nie słyszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 28.08.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 WitamNie mam pewności, ale chyba był to syfon do brodzika.Cos takiego czytałem-duzo miejsca w szawce.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 28.08.2007 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Nie, to chyba nie to. Ktoś nawet pokazywał zdjęcia, ale za nic nie mogę znaleźć teraz tego wątku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmena 29.08.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Geberit robi takie syfony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts