Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bobuś (podoba mi się takie zdrobnienie a po co Wam na etapie projektu umowa na wodę i ścieki. Przeciez potrzebne są tylko warunki przyłączenia a nie umowy. Przynajmniej u mnie tak było :roll:

Bobuś? chyba nie... :oops: :wink: :( myśl dalej :lol:

A'propos wody to ja nie znaju o co loto może o warunki przyłączenia faktycznie chodzi???? :o Bo kobietka od której kupiliśmy działke miała umowę o przyłączenie do sieci. Poszłam z nią do Enei, dałam akt notarialny i Pan powiedział, że taką umowę mi przyśle (to chyba też miał na myśli umowę o przyłączenie???? :roll: ). Wim, że krótko przed rozpoczeciem budowy musimy zrobic jakąs rozdzielnicę budowlaną to może dopiero wtedy będzie umowa na prund :roll:

żebys sobie paluchy pocieła od tego krojenia :lol: :lol:

no jakbym mojego męża słyszała :lol: :lol: :lol: :p

Właśnie wczoraj o tym czytałem w jakiejś babskiej gazecie

Ze Panie na damskich spotkaniach strasznie narzekają na swoich panów, ale jakby przyszło co do czego to by ich nie wymieniły za żadne skarby. Taka już narzekająca natura :D :D

I jak tu zrozumieć kobiety

żebys sobie paluchy pocieła od tego krojenia :lol: :lol:

no jakbym mojego męża słyszała :lol: :lol: :lol: :p

Właśnie wczoraj o tym czytałem w jakiejś babskiej gazecie

Ze Panie na damskich spotkaniach strasznie narzekają na swoich panów, ale jakby przyszło co do czego to by ich nie wymieniły za żadne skarby. Taka już narzekająca natura :D :D

I jak tu zrozumieć kobiety

I z tego trzeba się cieszyć :lol: