Rom 11.01.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Jacy my tam fajni mnie właśnie jedna pani nazwała chamem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.01.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Bobuś (podoba mi się takie zdrobnienie a po co Wam na etapie projektu umowa na wodę i ścieki. Przeciez potrzebne są tylko warunki przyłączenia a nie umowy. Przynajmniej u mnie tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Jacy my tam fajni mnie właśnie jedna pani nazwała chamem ... i prostakiem - tak gwoli formalności W realnym spotkanie udziału jeszcze nie brałam, mam nadzieję, że uda się w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.01.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 byłbym zapomniał oczywiście " i prostakiem" żebys sobie paluchy pocieła od tego krojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 byłbym zapomniał oczywiście " i prostakiem" żebys sobie paluchy pocieła od tego krojenia Eeee tam paluchy!!! To mało!!! Gardło sobie poderżnę, żebyś tylko się uśmiechnął!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.01.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Z gardłem to poczekaj!!!!!! Z kim będę się wtedy kłócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Z gardłem to poczekaj!!!!!! Z kim będę się wtedy kłócił No tak ... o tym nie pomyślałam Gardło oszczędzam!!!! Coś się wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.01.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Jescze 1,4h do weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.01.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Jacy my tam fajni mnie właśnie jedna pani nazwała chamem Fajni, fajni też Was lubię Jak to chamem??? no jak smiała???? PS. A gdzsie Ty pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.01.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 byłbym zapomniał oczywiście " i prostakiem" żebys sobie paluchy pocieła od tego krojenia Eeee tam paluchy!!! To mało!!! Gardło sobie poderżnę, żebyś tylko się uśmiechnął!!!! Halo halo robaczki... proszę się tu nie mordować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.01.2008 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 W realnym spotkanie udziału jeszcze nie brałam, mam nadzieję, że uda się w tym roku. A wiadomo gdzie i kiedy będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.01.2008 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Bobuś (podoba mi się takie zdrobnienie a po co Wam na etapie projektu umowa na wodę i ścieki. Przeciez potrzebne są tylko warunki przyłączenia a nie umowy. Przynajmniej u mnie tak było Bobuś? chyba nie... myśl dalej A'propos wody to ja nie znaju o co loto może o warunki przyłączenia faktycznie chodzi???? Bo kobietka od której kupiliśmy działke miała umowę o przyłączenie do sieci. Poszłam z nią do Enei, dałam akt notarialny i Pan powiedział, że taką umowę mi przyśle (to chyba też miał na myśli umowę o przyłączenie???? ). Wim, że krótko przed rozpoczeciem budowy musimy zrobic jakąs rozdzielnicę budowlaną to może dopiero wtedy będzie umowa na prund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.01.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 żebys sobie paluchy pocieła od tego krojenia no jakbym mojego męża słyszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.01.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Jacy my tam fajni mnie właśnie jedna pani nazwała chamem Fajni, fajni też Was lubię Jak to chamem??? no jak smiała???? PS. A gdzsie Ty pracujesz? A na Malwowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.01.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 żebys sobie paluchy pocieła od tego krojenia no jakbym mojego męża słyszała Właśnie wczoraj o tym czytałem w jakiejś babskiej gazecie Ze Panie na damskich spotkaniach strasznie narzekają na swoich panów, ale jakby przyszło co do czego to by ich nie wymieniły za żadne skarby. Taka już narzekająca natura I jak tu zrozumieć kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.01.2008 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 żebys sobie paluchy pocieła od tego krojenia no jakbym mojego męża słyszała Właśnie wczoraj o tym czytałem w jakiejś babskiej gazecie Ze Panie na damskich spotkaniach strasznie narzekają na swoich panów, ale jakby przyszło co do czego to by ich nie wymieniły za żadne skarby. Taka już narzekająca natura I jak tu zrozumieć kobiety I z tego trzeba się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Romciu - nie próbuj zrozumieć kobiet, bo zwariujesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.01.2008 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Jacy my tam fajni mnie właśnie jedna pani nazwała chamem Fajni, fajni też Was lubię Jak to chamem??? no jak smiała???? PS. A gdzsie Ty pracujesz? A na Malwowej A można coś bliżej wiedzieć To do pracy zawsze przez Skórzewo jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.01.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Z psuedo będę myślał dalejJescze trochę za słabo Cię znam daj mi trochę czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.01.2008 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Z psuedo będę myślał dalej Jescze trochę za słabo Cię znam daj mi trochę czas Czekam...cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts