Rom 03.03.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Właśnie gdzie Ania???Aniu czy jutrzejszy termin aktualny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.03.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Chyba wypompowuje własnoręcznie wodę z fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.03.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 I ja spieszę z powitaniem. WITAJCIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.03.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.03.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Diabelnie gadatliwi dziś jesteśmy. Ja jestem niewyspana http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/nuda_04.GIF i budziłam się w nocy ze sto razy chyba przez ten wiatr, bo zawsze jak wieje, to jestem jakaś rozklekotana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Diabelnie gadatliwi dziś jesteśmy. Ja jestem niewyspana http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/nuda_04.GIF i budziłam się w nocy ze sto razy chyba przez ten wiatr, bo zawsze jak wieje, to jestem jakaś rozklekotana. To się obudź i zajrzyj do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.03.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Diabelnie gadatliwi dziś jesteśmy. Ja jestem niewyspana http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/nuda_04.GIF i budziłam się w nocy ze sto razy chyba przez ten wiatr, bo zawsze jak wieje, to jestem jakaś rozklekotana. To się obudź i zajrzyj do siebie Byłam, widziałam, czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 03.03.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 I ja śle buziaczki z rana??? nie z południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.03.2008 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Czy BB już tu nie przychodzi? Jestem, jestem...jakbym mogła do własnych komentarzy nie przychodzić Depesiu kwiatki dla Ciebie za stronkę http://images21.fotosik.pl/177/fe70a4ef2d4a1ec8.jpg Dzień dobry wszystkim i każdemu z osobna I bardzo się cieszę, że mnie odwiedzacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.03.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Tylko Pani coś rzadko wpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.03.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Tylko Pani coś rzadko wpada Wiesz Moniu, godziny wieczorne dla Was (czyli 23 lub 24) to dla mnie środek nocy Ja jestem wielkim śpiochem. Potrafię iść spać nawet o 20-tej i i tak mam problem ze wstaniem do pracy. Mój mąż mówi, że gdyby płacili za spanie to bylibyśmy bardzo bogaci A w weekendy...coż...nadrabiam zaległości pt. zakupy, spotkania z rodzinką, pranie i takie tam przyziemne sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.03.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Czesć Bobowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.03.2008 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Czesć Bobowa Cześć Romku Powiedz czy byliście z Martusią u chirurga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.03.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Czesć Bobowa Cześć Romku Powiedz czy byliście z Martusią u chirurga? jutro idziemy a jak z tobą - ni eodpowiedzialas mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.03.2008 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Czesć Bobowa Cześć Romku Powiedz czy byliście z Martusią u chirurga? jutro idziemy a jak z tobą - ni eodpowiedzialas mi Będę jutro trzymać kciuki A jeśli chodzi o mnie - to wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że od jutra na ok. 3-4 dni moim domem stanie się szpital Znowu zaczynam się bać Ale jeszcze dzisiaj wieczorem jadę na ostatnie konsultacje do lekarza i ...się okaże co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.03.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 napisz co powiedziałtez bede trzymał kciuki i dziękuję za twoje kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.03.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Aniu nie bój się i przytul http://www.gemus.pl/files/products/IMG_0152_m.jpg a zaraz zrobi Ci się przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.03.2008 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 napisz co powiedział tez bede trzymał kciuki i dziękuję za twoje kciukasy Postaram się jeszcze dzisiaj wieczorkiem wpaść...i napisać Szkoda, że nie będe wiedziała co z Twoją córcią No chyba że jakąś eskę wyślesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.03.2008 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Aniu nie bój się i przytul http://www.gemus.pl/files/products/IMG_0152_m.jpg a zaraz zrobi Ci się przyjemniej Cześć Edytko Dzięki za oba misiaki, zabieram je ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.03.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 napisz co powiedział tez bede trzymał kciuki i dziękuję za twoje kciukasy Postaram się jeszcze dzisiaj wieczorkiem wpaść...i napisać Szkoda, że nie będe wiedziała co z Twoją córcią No chyba że jakąś eskę wyślesz????? nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts