Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To pokiwaj jak jedziesz :lol: Chociaż nie wiem.... bo ja to wyjeżdzam ze Skórzewa o 7 rano i już mnie tam nie ma :wink:

Ja jade koło 7:30. a w którym miejscu to pojade w poniedziałek wcześniej i będę kiwał :D

To możemy sobie w korku pokiwać bo ja o 7 włączam się w korek koło Chaty Polskiej :)

To pokiwaj jak jedziesz :lol: Chociaż nie wiem.... bo ja to wyjeżdzam ze Skórzewa o 7 rano i już mnie tam nie ma :wink:

Ja jade koło 7:30. a w którym miejscu to pojade w poniedziałek wcześniej i będę kiwał :D

To możemy sobie w korku pokiwać bo ja o 7 włączam się w korek koło Chaty Polskiej :)

nic mi nie mów o tym korku bo ja stoje jescze daleko za kościołem :evil:

nic mi nie mów o tym korku bo ja stoje jescze daleko za kościołem :evil:

ups... to faktycznie nie jest fajnie :cry: ja sie włączam 500 m przed światłami i szlag mnie trafia :evil:

ale już niedługo :lol: jak sie przeprowadzę to ominą mnie wszystkie korki :lol:

Rom-ku tygrysku przywaliła Cię ta kuchnia??? :wink: No proszę o zdjęcia :lol: bo strasznie ciekawa jestem :lol:

Dzisiaj cały dzień trwało malowanie. Mogę z całą odpowiedzialnością stwierdzić, że kuchnia jest gotowa na przyjazd mebli. Ściany odświeżone, płytki nad blatem położone. Nic tylko montowac meble. Mam nadzieję, że nie będzie żadnej obsuwy i że to nastąpi we wtorek. Brakuje jedynie listew przypodłogowych, ale tę będę kupował dopiero po meblach. LEcę szukać na allegro okapu., Buziole :D

Witam serdecznie :lol: w poniedziałek :x (nie lubie poniedziałków :evil: )

MAAN to mi się kojarzy z tirem, ale oczywiście pisane przez jedno A :roll: A tak a'propos to nie pokiwałeś mi dzisiaj :oops:

Ja też nie znam tej firmy :lol:

Po prostu kupiłem bo na allegro bo mi się pdobał :lol:

Kiwałem ale nie widziałaś :evil:

Cześć Wam!!!

Romciu ładne to ustrojstwo jest - a co to :roll: :wink: MAAN to mi się z Panem Wojtkiem kojarzy :D

Podszedłem do sprawy jak najbardziej profesjonalnie :lol: - kupiłem okap ..bo mi się pdobał..wydajnośc podobno tez ma dobrą

Jakby się komuś podobał to jeszcze są:

http://allegro.pl/item290687437_okap_maan_max_turbo_50_60_iii_satyna_z_filtrem_alu.html