Rom 11.01.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Romciu - nie próbuj zrozumieć kobiet, bo zwariujesz!!! nawet nie próbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.01.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Jacy my tam fajni mnie właśnie jedna pani nazwała chamem Fajni, fajni też Was lubię Jak to chamem??? no jak smiała???? PS. A gdzsie Ty pracujesz? A na Malwowej A można coś bliżej wiedzieć To do pracy zawsze przez Skórzewo jedziesz? zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.01.2008 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 To pokiwaj jak jedziesz Chociaż nie wiem.... bo ja to wyjeżdzam ze Skórzewa o 7 rano i już mnie tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.01.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 To pokiwaj jak jedziesz Chociaż nie wiem.... bo ja to wyjeżdzam ze Skórzewa o 7 rano i już mnie tam nie ma Ja jade koło 7:30. a w którym miejscu to pojade w poniedziałek wcześniej i będę kiwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.01.2008 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 To pokiwaj jak jedziesz Chociaż nie wiem.... bo ja to wyjeżdzam ze Skórzewa o 7 rano i już mnie tam nie ma Ja jade koło 7:30. a w którym miejscu to pojade w poniedziałek wcześniej i będę kiwał To możemy sobie w korku pokiwać bo ja o 7 włączam się w korek koło Chaty Polskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.01.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 To pokiwaj jak jedziesz Chociaż nie wiem.... bo ja to wyjeżdzam ze Skórzewa o 7 rano i już mnie tam nie ma Ja jade koło 7:30. a w którym miejscu to pojade w poniedziałek wcześniej i będę kiwał To możemy sobie w korku pokiwać bo ja o 7 włączam się w korek koło Chaty Polskiej nic mi nie mów o tym korku bo ja stoje jescze daleko za kościołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.01.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 To pokiwaj jak jedziesz Chociaż nie wiem.... bo ja to wyjeżdzam ze Skórzewa o 7 rano i już mnie tam nie ma Ja jade koło 7:30. a w którym miejscu to pojade w poniedziałek wcześniej i będę kiwał To możemy sobie w korku pokiwać bo ja o 7 włączam się w korek koło Chaty Polskiej nic mi nie mów o tym korku bo ja stoje jescze daleko za kościołem ups... to faktycznie nie jest fajnie ja sie włączam 500 m przed światłami i szlag mnie trafia ale już niedługo jak sie przeprowadzę to ominą mnie wszystkie korki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.01.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Rom-ku tygrysku przywaliła Cię ta kuchnia??? No proszę o zdjęcia bo strasznie ciekawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.01.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Słuchajcie, mam pytanko - czy robić więźbę czy zamawiać wiązary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.01.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Rom-ku tygrysku przywaliła Cię ta kuchnia??? No proszę o zdjęcia bo strasznie ciekawa jestem Dzisiaj cały dzień trwało malowanie. Mogę z całą odpowiedzialnością stwierdzić, że kuchnia jest gotowa na przyjazd mebli. Ściany odświeżone, płytki nad blatem położone. Nic tylko montowac meble. Mam nadzieję, że nie będzie żadnej obsuwy i że to nastąpi we wtorek. Brakuje jedynie listew przypodłogowych, ale tę będę kupował dopiero po meblach. LEcę szukać na allegro okapu., Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.01.2008 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Lec, leć... a jakiego okapu szukasz? konkretna firma, jakieś wymagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Cześć BB Dzięki, Małżon jest Debeściak Lecę spać, ledwo na gały patrzę!!!! Romciu, pochwal się czy znalazłeś i co!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.01.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ano jeszcze nie śpię i dokonałem takiego zakupu:http://img179.imageshack.us/img179/4256/290687437yw3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.01.2008 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 No ładne cudeńko , jak firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.01.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Firma nazywa się MAAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Dzień Dobry Śpiochy!!!!!!! BB widziałem Cię dzisiaj na drodze ze Skórzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Witam serdecznie w poniedziałek (nie lubie poniedziałków ) MAAN to mi się kojarzy z tirem, ale oczywiście pisane przez jedno A A tak a'propos to nie pokiwałeś mi dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Witam serdecznie w poniedziałek (nie lubie poniedziałków ) MAAN to mi się kojarzy z tirem, ale oczywiście pisane przez jedno A A tak a'propos to nie pokiwałeś mi dzisiaj Ja też nie znam tej firmy Po prostu kupiłem bo na allegro bo mi się pdobał Kiwałem ale nie widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Cześć Wam!!! Romciu ładne to ustrojstwo jest - a co to MAAN to mi się z Panem Wojtkiem kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Cześć Wam!!! Romciu ładne to ustrojstwo jest - a co to MAAN to mi się z Panem Wojtkiem kojarzy Podszedłem do sprawy jak najbardziej profesjonalnie - kupiłem okap ..bo mi się pdobał..wydajnośc podobno tez ma dobrą Jakby się komuś podobał to jeszcze są: http://allegro.pl/item290687437_okap_maan_max_turbo_50_60_iii_satyna_z_filtrem_alu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts