Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Uff...jestem :lol: i witam Was wszystkich serdecznie dziękując za życzenia, Wasze myśli o mnie, trzymanie kciuków i t p.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I specjalne podziękowania dla Romka mojego łącznika z Wami :lol: :lol: :lol:

Bardzo się cieszyłam z każdych wieści o Was i od Was :lol: :lol: :lol:

Wczoraj jeszcze się troszkę w głowie kręciło to do kompa nie siadałam a dzisiaj już mnie nosi.....właśnie chcę iść do ogródka (mojego wynajmowanego) i posiać pietruszkę, koperek, majeranek i kwiatki :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ale to chyba nie jest dobry pomysł :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: jednak nie wiem czy go nie zrealizuję :oops:

Oj głupia głupia :oops: :oops: :oops: :oops:

I cieszę się, że już jestem z Wami 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Aniu, dbaj o siebie, nie wolno tak latać po ogródku bez chwili rekonwalescencji!!! :roll:

Jak lekarze powiedzą, że wolno, to idź do ogrodu, a nie tak już i zaraz! :evil:

Chcesz za chwilę znowu się leczyć? Tfu, tfu, na psa urok.

a dzisiaj już mnie nosi.....właśnie chcę iść do ogródka (mojego wynajmowanego)

Czy Ty upadłaś na głowę :o :x :wink: Aniu. Poczekaj jeszcze parę dni, aż organizm się troszkę zregeneruje i dopiero wtedy zacznij coś robić i to też bez przesady. Jak sama powiedziałaś to nie jest dobry pomysł - napewno!!! Bądź pewna, że rodzina sobie poradzi, a na sadzenie kwiatków, tudzież innych roślinek jeszcze jest czas. W tej chwili musisz dużo odpoczywać, nie stresować się i ograniczyć wysiłek fizyczny. Wiem co mówię i słuchaj się cioci dobra rada :lol: :wink:

To dobrze, że na weekend wróciłaś do domu. W nim zapewne szybciej powrócisz do zdrowia. Nie ma to jak domeczek i najbliższa rodzina, pod warunkiem, że nie będą Cię za mocno męczyć. :wink: