Rom 06.03.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Już mi się ekran rozmywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.03.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Ania wszytkim Wam dziękuję za pozdrowienia i całuje Was wszystkich. Jutro o 15 prawdopodobnie wychodzi do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.03.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Dzień dobry, super wiadomości. Aniu mam nadzieję, ze wszystko będzie w porządku i niedługo do nas wrócisz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 No Sodomia, Gomoria i Pogoria normalnie Jak tam nasza rekonwalescentka!? Mówiła coś, kiedy się do nas odezwie??? Buziaki dla Niej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.03.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Mam nadzieję, że Ania pomalutku już szykuje się do wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Ja tez, trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.03.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Dzień dobry, Aniu fajnie, że już jesteś w domku i na forum. Mam nadzieję, że czujesz się dobrze. Ja już zamówiłam dobrą pogodę więc bądź gotowa na rozpoczęcie prac budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.03.2008 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Uff...jestem i witam Was wszystkich serdecznie dziękując za życzenia, Wasze myśli o mnie, trzymanie kciuków i t p.... I specjalne podziękowania dla Romka mojego łącznika z Wami Bardzo się cieszyłam z każdych wieści o Was i od Was Wczoraj jeszcze się troszkę w głowie kręciło to do kompa nie siadałam a dzisiaj już mnie nosi.....właśnie chcę iść do ogródka (mojego wynajmowanego) i posiać pietruszkę, koperek, majeranek i kwiatki ale to chyba nie jest dobry pomysł jednak nie wiem czy go nie zrealizuję Oj głupia głupia I cieszę się, że już jestem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Aniu, niemozliwa jestes! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Aniu, dbaj o siebie, nie wolno tak latać po ogródku bez chwili rekonwalescencji!!! Jak lekarze powiedzą, że wolno, to idź do ogrodu, a nie tak już i zaraz! Chcesz za chwilę znowu się leczyć? Tfu, tfu, na psa urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 I cieszę się, że już jestem z Wami No i vice versa Dbaj o siebie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.03.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 a dzisiaj już mnie nosi.....właśnie chcę iść do ogródka (mojego wynajmowanego) Czy Ty upadłaś na głowę Aniu. Poczekaj jeszcze parę dni, aż organizm się troszkę zregeneruje i dopiero wtedy zacznij coś robić i to też bez przesady. Jak sama powiedziałaś to nie jest dobry pomysł - napewno!!! Bądź pewna, że rodzina sobie poradzi, a na sadzenie kwiatków, tudzież innych roślinek jeszcze jest czas. W tej chwili musisz dużo odpoczywać, nie stresować się i ograniczyć wysiłek fizyczny. Wiem co mówię i słuchaj się cioci dobra rada To dobrze, że na weekend wróciłaś do domu. W nim zapewne szybciej powrócisz do zdrowia. Nie ma to jak domeczek i najbliższa rodzina, pod warunkiem, że nie będą Cię za mocno męczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.03.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Cześc Aniu Cieszę się ze jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Dzień Dobry Nikogo nie ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Dzień Dobry Nikogo nie ma?? Ania pewnie w ogródku zabłądziła Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Dzień Dobry Nikogo nie ma?? Ania pewnie w ogródku zabłądziła Dzień dobry Cześć Brazuniu Dawno u Cię nie byłem Muszę wpaść i nadrobić zaległośći. Bo na pewno są spore od mojej ostatniej wizyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Ja to już nic nie mówię, ale bardzo chętnie walnęłabym czymś ciężkim w Twoim kierunku .... cela mam do d...y to na pewno bym trafiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Ja to już nic nie mówię, ale bardzo chętnie walnęłabym czymś ciężkim w Twoim kierunku .... cela mam do d...y to na pewno bym trafiła pozostaje mi skrucha nie mam nic na swoją obronę to ja nadstawiam głowę do walnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 No to czuj się walnięty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 No to czuj się walnięty ... a w jakim sensie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts