braza 10.03.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 No to czuj się walnięty ... a w jakim sensie W sensie fzycznym ... obuchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 teraz to już chyba wyląduje w szpitalu i wogóle przestanę się odzywać Może jakieś ułaskawianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2008 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Dzień doberek Witam Was w ten przepiękny słoneczny dzień i przesyłam dużo uśmiechów ...no i poleciałam do tego ogródka ...głupia, ale ja już taka jestem Nic mi się nie stało, wszystko się ładnie goi.....i proszę nie gniewajcie się na mnie . Dziękuję za wsparcie dobre rady Moja przyjaciółka mówiła mi to samo co Wy ale...jej tez nie posłuchałam Nie znacie mnie osobiście ale ja taka już jestem, że muszę się nauczyć troszkę zdrowego egoizmu, nauczyć się odpoczywać (ooo...to jest niewykonalne ) i przestać być Zosią Samosią...a to jest bardzo trudne Jestem w domku i ...już mnie nosi...i zastanawiam się co zrobić, co wyprać (ups pralka już lata ), gdzie pojechać i co załatwić. Brazunia ten obuch w łeb to mnie się chyba bardziej należy niż ....Romkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Cześc Aniu Cieszę się że się wszystko goi że siły i humor Cię nie opuszczają. Ja Cie tylko proszę żebyś nie przesadzała z tym forsowaniem się. Nie musisz robić wszystkiego!!!!!! Zagoń rodzinkę do pracy ( hihi chyba mnie twój mąż zabije ) A czwartek jechałem koło Ciebie - jest tam taki fajny sktót żeby ominąć korek w Skórzewie i prawdę mówiąc nieciekawie to wygląda Wszystko zalane wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Romciu - dobra czuj się ułaskawiony Wiesz co Bobuniu - ja miałam podobnie - chora, źle się czuję??? - eeee, przecież nie będę leżała, bo szkoda czasu!!!! W końcu wymiękłam !!! Pranie ... no i dobrze, nie dzisiaj to jutro! Brudno - no cóż, przykro mi, ale ... posprzątam jutro, świat się nie zawali!!! Rób to, co sprawia Ci przyejmność ale pamiętaj o jednym - jeśli nie dasz swojemu ciału czasu na regenrację, to może się zemścić i ... odmówić posłuszeństwa w najmniej spodziewanym momencie Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2008 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 [ Zagoń rodzinkę do pracy ( hihi chyba mnie twój mąż zabije ) A czwartek jechałem koło Ciebie - jest tam taki fajny sktót żeby ominąć korek w Skórzewie i prawdę mówiąc nieciekawie to wygląda Wszystko zalane wodą Nie zabije Cię......on to dobry człowiek jest A'propos mojej "budowy"...no Romku nie płacz...ja mam teraz prywatny basen Zabieraj kąpielówki, wstęp masz gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Romciu - dobra czuj się ułaskawiony ufffffffffffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Romciu - dobra czuj się ułaskawiony Wiesz co Bobuniu - ja miałam podobnie - chora, źle się czuję??? - eeee, przecież nie będę leżała, bo szkoda czasu!!!! W końcu wymiękłam !!! Pranie ... no i dobrze, nie dzisiaj to jutro! Brudno - no cóż, przykro mi, ale ... posprzątam jutro, świat się nie zawali!!! Rób to, co sprawia Ci przyejmność ale pamiętaj o jednym - jeśli nie dasz swojemu ciału czasu na regenrację, to może się zemścić i ... odmówić posłuszeństwa w najmniej spodziewanym momencie Pozdróweczka Brazunia masz rację w 100% teoria jest mi znana w 100% ...i nic z tego...ja już chyba taka głupia zostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 [ Zagoń rodzinkę do pracy ( hihi chyba mnie twój mąż zabije ) A czwartek jechałem koło Ciebie - jest tam taki fajny sktót żeby ominąć korek w Skórzewie i prawdę mówiąc nieciekawie to wygląda Wszystko zalane wodą Nie zabije Cię......on to dobry człowiek jest A'propos mojej "budowy"...no Romku nie płacz...ja mam teraz prywatny basen Zabieraj kąpielówki, wstęp masz gratis brrrrrrrrrrrrrrrrrr ale woda trochę zimna no chyba że masz podgrzewaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam Was pracujące kobiety Mężczyznę pracująceg też witam Dołączam do klubu kobiet nie mogących usiedzieć w miejscu. Mój małżonek mówi, że jak umrę to na bank z żelazkiem w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Skoro ja zmądrzałam to i na Ciebie kolej przyjdzie!!! Jeszcze trochę, cała mądrość przychodzi z wiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2008 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Skoro ja zmądrzałam to i na Ciebie kolej przyjdzie!!! Jeszcze trochę, cała mądrość przychodzi z wiekiem No nie...rozbroiłaś mnie tym wiekiem Przecież babcią chyba nie jesteś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2008 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 [ Zagoń rodzinkę do pracy ( hihi chyba mnie twój mąż zabije ) A czwartek jechałem koło Ciebie - jest tam taki fajny sktót żeby ominąć korek w Skórzewie i prawdę mówiąc nieciekawie to wygląda Wszystko zalane wodą Nie zabije Cię......on to dobry człowiek jest A'propos mojej "budowy"...no Romku nie płacz...ja mam teraz prywatny basen Zabieraj kąpielówki, wstęp masz gratis brrrrrrrrrrrrrrrrrr ale woda trochę zimna no chyba że masz podgrzewaną? Specjalnie dla Ciebie będzie podgrzewana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2008 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam Was pracujące kobiety Mężczyznę pracująceg też witam Dołączam do klubu kobiet nie mogących usiedzieć w miejscu. Mój małżonek mówi, że jak umrę to na bank z żelazkiem w ręku Cześć Monia...ja to bym wołała umrzeć z czymś innym w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam Was pracujące kobiety Mężczyznę pracująceg też witam Dołączam do klubu kobiet nie mogących usiedzieć w miejscu. Mój małżonek mówi, że jak umrę to na bank z żelazkiem w ręku Cześć Monia...ja to bym wołała umrzeć z czymś innym w ręku Cześć Aniu, zdradzisz sekret z czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2008 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam Was pracujące kobiety Mężczyznę pracująceg też witam Dołączam do klubu kobiet nie mogących usiedzieć w miejscu. Mój małżonek mówi, że jak umrę to na bank z żelazkiem w ręku Cześć Monia...ja to bym wołała umrzeć z czymś innym w ręku Cześć Aniu, zdradzisz sekret z czym ....hm....sama nie wiem...ale na pewno nie z żelazkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Aniu, jak zwykle wykrecasz się od odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2008 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Aniu, jak zwykle wykrecasz się od odpowiedzi Nie wykręcam się...po prostu pomyślałam sobie jak umieram z żelazkiem i ...tak bym nie chciała, więc napisałam, że wolałabym z czymś innym...ale z czym to nie wiem....może z kwiatkiem białym, a może z niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Aniu, jak zwykle wykrecasz się od odpowiedzi Nie wykręcam się...po prostu pomyślałam sobie jak umieram z żelazkiem i ...tak bym nie chciała, więc napisałam, że wolałabym z czymś innym...ale z czym to nie wiem....może z kwiatkiem białym, a może z niczym oczywiście żartuję sobie. Chociaż wizja mojego mojego męża z piwkiem i pilotem w ręku wydaje mi całkiem realna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 OOO z pifkiem to by było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts