Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień doberek :lol:

Witam Was w ten przepiękny słoneczny dzień i przesyłam dużo uśmiechów :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

...no i poleciałam do tego ogródka :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: ...głupia, ale ja już taka jestem :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Nic mi się nie stało, wszystko się ładnie goi.....i proszę nie gniewajcie się na mnie :oops: :oops: . Dziękuję za wsparcie dobre rady :lol: :lol: :lol:

Moja przyjaciółka mówiła mi to samo co Wy ale...jej tez nie posłuchałam :oops: :oops: :oops: :oops:

Nie znacie mnie osobiście ale ja taka już jestem, że muszę się nauczyć troszkę zdrowego egoizmu, nauczyć się odpoczywać (ooo...to jest niewykonalne :oops: ) i przestać być Zosią Samosią...a to jest bardzo trudne :roll:

Jestem w domku i ...już mnie nosi...i zastanawiam się co zrobić, co wyprać (ups pralka już lata :oops: ), gdzie pojechać i co załatwić.

Brazunia ten obuch w łeb to mnie się chyba bardziej należy niż ....Romkowi :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Cześc Aniu

Cieszę się że się wszystko goi :D że siły i humor Cię nie opuszczają.

Ja Cie tylko proszę żebyś nie przesadzała z tym forsowaniem się. Nie musisz robić wszystkiego!!!!!! :evil: :evil: Zagoń rodzinkę do pracy ( hihi chyba mnie twój mąż zabije :lol: )

A czwartek jechałem koło Ciebie - jest tam taki fajny sktót żeby ominąć korek w Skórzewie i prawdę mówiąc nieciekawie to wygląda :cry: :cry:

Wszystko zalane wodą :cry:

Romciu - dobra czuj się ułaskawiony :D

Wiesz co Bobuniu - ja miałam podobnie - chora, źle się czuję??? - eeee, przecież nie będę leżała, bo szkoda czasu!!!! W końcu wymiękłam !!! Pranie ... no i dobrze, nie dzisiaj to jutro! Brudno - no cóż, przykro mi, ale ... posprzątam jutro, świat się nie zawali!!! Rób to, co sprawia Ci przyejmność ale pamiętaj o jednym - jeśli nie dasz swojemu ciału czasu na regenrację, to może się zemścić i ... odmówić posłuszeństwa w najmniej spodziewanym momencie :-?

Pozdróweczka :D

[ Zagoń rodzinkę do pracy ( hihi chyba mnie twój mąż zabije :lol: )

A czwartek jechałem koło Ciebie - jest tam taki fajny sktót żeby ominąć korek w Skórzewie i prawdę mówiąc nieciekawie to wygląda :cry: :cry:

Nie zabije Cię......on to dobry człowiek jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A'propos mojej "budowy"...no Romku nie płacz...ja mam teraz prywatny basen :lol: :lol: :lol: :lol: Zabieraj kąpielówki, wstęp masz gratis :lol: :lol: :lol:

Romciu - dobra czuj się ułaskawiony :D

Wiesz co Bobuniu - ja miałam podobnie - chora, źle się czuję??? - eeee, przecież nie będę leżała, bo szkoda czasu!!!! W końcu wymiękłam !!! Pranie ... no i dobrze, nie dzisiaj to jutro! Brudno - no cóż, przykro mi, ale ... posprzątam jutro, świat się nie zawali!!! Rób to, co sprawia Ci przyejmność ale pamiętaj o jednym - jeśli nie dasz swojemu ciału czasu na regenrację, to może się zemścić i ... odmówić posłuszeństwa w najmniej spodziewanym momencie :-?

Pozdróweczka :D

Brazunia masz rację w 100% :lol:

teoria jest mi znana w 100% :lol:

...i nic z tego...ja już chyba taka głupia zostanę :roll: :roll: :roll:

A'propos mojej "budowy"...no Romku nie płacz...ja mam teraz prywatny basen :lol: :lol: :lol: :lol: Zabieraj kąpielówki, wstęp masz gratis :lol: :lol: :lol:

brrrrrrrrrrrrrrrrrr ale woda trochę zimna :lol: no chyba że masz podgrzewaną? :o

brrrrrrrrrrrrrrrrrr ale woda trochę zimna :lol: no chyba że masz podgrzewaną? :o

Specjalnie dla Ciebie będzie podgrzewana :lol: :lol:

Witam Was pracujące kobiety :lol:

Mężczyznę pracująceg też witam :lol:

Dołączam do klubu kobiet nie mogących usiedzieć w miejscu. Mój małżonek mówi, że jak umrę to na bank z żelazkiem w ręku :lol:

Cześć Monia...ja to bym wołała umrzeć z czymś innym w ręku :lol: :lol: :lol:

Cześć Aniu,

zdradzisz sekret z czym :lol:

Witam Was pracujące kobiety :lol:

Mężczyznę pracująceg też witam :lol:

Dołączam do klubu kobiet nie mogących usiedzieć w miejscu. Mój małżonek mówi, że jak umrę to na bank z żelazkiem w ręku :lol:

Cześć Monia...ja to bym wołała umrzeć z czymś innym w ręku :lol: :lol: :lol:

Cześć Aniu,

zdradzisz sekret z czym :lol:

....hm....sama nie wiem...ale na pewno nie z żelazkiem :lol:

Aniu,

jak zwykle wykrecasz się od odpowiedzi :lol:

Nie wykręcam się...po prostu pomyślałam sobie jak umieram z żelazkiem i ...tak bym nie chciała, więc napisałam, że wolałabym z czymś innym...ale z czym to nie wiem....może z kwiatkiem białym, a może z niczym :roll:

oczywiście żartuję sobie. Chociaż wizja mojego mojego męża z piwkiem i pilotem w ręku wydaje mi całkiem realna :lol: