Rom 11.03.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 no ładnie wchodze sobie i co widzę....jakieś spiskowanie za moimi plecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.03.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Aniu dla ciebie przebiśniegi żeby przywołać wiosnę:http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/2201_2006-0204.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 No, no... do czego to dochodzi... Relacja na żywo z kapieli będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.03.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Depesiu nie wiem czy relacja na żywo się uda bo Romek nie wykazuje entuzjazmu w kwestii wykąpania się ze mną w mojej dziurze przygotowanej do fundamentów ...no chyba żeby zmienił zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.03.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Romku dzięki za kwiatki I chciałam się zapytać co Ciebie dzisiaj tak mało?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.03.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Dzień Dobry Jeżeli chodzi o kąpiel to jak najbardziej Znalazłem wczoraj kąpielówki i czekam na słońce Daj znać kiedy wchodzimy do wody A jezeli chodzi Aniu o moją wczorajszą obecnośc na forum to w mojej branży zaczął się sezon i trzeba pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.03.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witaj Romku Cieszę się, że dałeś się namówić na kąpiel ...a nie możesz tych klientów tak...ten...tego....ten...żeby sobie poszli....no chyba, że masz prowizję, to wtedy kawy im jeszcze nalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.03.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Dzień dobry, Romku tylko nam się nie przepracuj bo bedzie smutno bez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.03.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witaj Romku Cieszę się, że dałeś się namówić na kąpiel ...a nie możesz tych klientów tak...ten...tego....ten...żeby sobie poszli....no chyba, że masz prowizję, to wtedy kawy im jeszcze nalej Cześc Aniu a masz tam jakieś gorące źródła? Bo inaczej to sie raczej nie wykąpiemy Prowizji nie mam więc niech spadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.03.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Dzień dobry, Romku tylko nam się nie przepracuj bo bedzie smutno bez Ciebie najpierw pomyślałem że jednak pani sie zdobyła na miłe słowa wobec mojej osoby.............ale za chwilę wyczułem w tym nutę szyderczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.03.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 WITAM!!! Ależ ta robota to głupota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.03.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Dzień dobry, Romku tylko nam się nie przepracuj bo bedzie smutno bez Ciebie najpierw pomyślałem że jednak pani sie zdobyła na miłe słowa wobec mojej osoby.............ale za chwilę wyczułem w tym nutę szyderczą Jaka szydercza nuta Czysta sympatia. Nie wiem jak wogóle to mogło Panu przyjść do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.03.2008 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witaj Romku Cieszę się, że dałeś się namówić na kąpiel ...a nie możesz tych klientów tak...ten...tego....ten...żeby sobie poszli....no chyba, że masz prowizję, to wtedy kawy im jeszcze nalej Cześc Aniu a masz tam jakieś gorące źródła? Bo inaczej to sie raczej nie wykąpiemy Prowizji nie mam więc niech spadają Gorących źródeł...niet....a klienci....na drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.03.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 WITAM!!! Ależ ta robota to głupota... Cześc I to będzie moje motto na dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.03.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 WITAM!!! Ależ ta robota to głupota... Cześc I to będzie moje motto na dzisiaj To ja dołączam się do klubu leniuchów. Nic dzisiaj nie robie. No mze obiad bo mi dziecko będzie jęczeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.03.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 WITAM!!! Ależ ta robota to głupota... Cześc I to będzie moje motto na dzisiaj To ja dołączam się do klubu leniuchów. Nic dzisiaj nie robie. No mze obiad bo mi dziecko będzie jęczeć. Moniczko mam dziś ten sam problem, a jeszcze na dodatek rodzice wpadają w odwiedzinki A co gotujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.03.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Czyżby Monia nas zaprosiła na obiad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.03.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Nie wiem co będzie na obiad. Zero pomysłów a Szymek ma jakieś dziwne zachcianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.03.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Czyli jednak nie będziemy jedli obiadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.03.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Czyli jednak nie będziemy jedli obiadku Obiad będzie, ale moj dziecko zażyczyło sobie na 1 danie rzecz niejadalną przez większość społeczeństawa. Zupę z kalarepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts