Rom 12.03.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Czyli jednak nie będziemy jedli obiadku Obiad będzie, ale moj dziecko zażyczyło sobie na 1 danie rzecz niejadalną przez większość społeczeństawa. Zupę z kalarepki jak to niejadalną??? można pokroić w kosteczkę dodać innych warzyw i zrobić taką zupę warzywną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.03.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Ale wszyscy zapracowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.03.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 co sie z wami dzieje od jakiegoś czasu??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.03.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 co sie z wami dzieje od jakiegoś czasu??????????????? Chyba wiosna tak na wszystkich podziałała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.03.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Witajcie Chole.ra mnie bierze w tym domu Nie mogę się dostać do kompa, bo przed południem mąż okupuje, a po południu dzieciaki Nudy na pudy, poklikać nie można....zostały tylko gary, pranie, sprzątanie, i takie tam inne mało ciekawe zajęcia Gdby ktos potrzebował pomysłu na obiad ...służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.03.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 cześć Ja poprosze obiad, bez przepisu Kup sobie kompa, tylko dla siebie. Coś niedrogiego, nawet marketówkę Byleby necik na niej śmigał U mnie mamy ten problem z łowy. Kazdy ma swój i jest spokój Ale bywało ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.03.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Dzień dobry, Aniu albo musisz swoja rodzinkę nauczyć porządku albo, tak jak pisze mayland, drugi komp. U mnie tak jest. Inaczej chyba bysmy się pozabijali Co tam dzisiaj serwujesz na obiadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.03.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Cześć Mayland i Monia Dzisiaj na obiadek....placki ziemniaczane i reszta kurczaka z wczoraj (to dla męża ) A jeśli chodzi o kompa...cóż...plany są takie aby kupić dla chłopaków, mąż ma, a ja też mam....w pracy , ale w domciu jest jeszcze laptop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.03.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Placki ziemniaczane uwielbiam, mój syn też. Tylko mąż się krzywi. Masz w domu laptopa i co? Kurzy się? No co Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.03.2008 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Placki ziemniaczane uwielbiam, mój syn też. Tylko mąż się krzywi. Masz w domu laptopa i co? Kurzy się? No co Ty. No własnie siedzę przy laptopie....bo męża nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.03.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Placki ziemniaczane uwielbiam, mój syn też. Tylko mąż się krzywi. Masz w domu laptopa i co? Kurzy się? No co Ty. No własnie siedzę przy laptopie....bo męża nie ma Bardzo dobrze, odpocznij sobie kobieto, należy Ci się praca nie zając, nie ucieknie A ja moje drogie zjem śniadanko i wybywam na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.03.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Placki ziemniaczane uwielbiam, mój syn też. Tylko mąż się krzywi. Masz w domu laptopa i co? Kurzy się? No co Ty. No własnie siedzę przy laptopie....bo męża nie ma Bardzo dobrze, odpocznij sobie kobieto, należy Ci się praca nie zając, nie ucieknie A ja moje drogie zjem śniadanko i wybywam na zakupy Zakupy...hm...kiecki czy żarełko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.03.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Zdecydowanie kiecki . Mąż do domku wraca jutro więc po żarełko pojadę z nim. Nech poczuje się mężczyzną i płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.03.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 No tak....Monia sobie poszła Edytki nie ma Romka nie ma Mayland jest A ja idę się uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.03.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 No tak....Monia sobie poszła Edytki nie ma Romka nie ma Mayland jest A ja idę się uczyć uczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Ucz, się ucz bo nauka to potęgi klucz ... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.03.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Dopiero teraz mogę się przywitać a za pół godz. już wychodzę z pracy, ale Was też dziś coś mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.03.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 To ja dzisiaj będę pierwsza Dzień dobry wszystkim i miłego dnia (to już piątek ). Ja zmykam z młodym do lekarza, ale jeszcze dzisiaj wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.03.2008 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dzień doberek Uczyć się Monia, uczyć.....taki mój los, że jeszcze mi się uczyć zachciało na...stare lata a co z Twoim Szymkiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.03.2008 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Jakoś się tak smutno tu u mnie zrobiło ciekawe dlaczego???? Romku gdzie jesteś ??????? Brakuje tu Ciebie [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts