Edmar70 14.03.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witam Was kochani!!! Nie uwierzycie co ja właśnie przed paroma minutami zrobiłam - obudziłam się Mam dzisiaj wolny dzień i własnie nadrabiam zaległości w spaniu, a że ja wielki śpioch jestem to i tak będzie mi mało. Ogólnie cały mój dzień będzie spędzony na leniuchowaniu. Obiad mam ugotowany, zakupy już wczoraj zrobiłam, no może jedynie wstawię jakieś pranie Bardzo mi są od czasu do czasu potrzebne takie dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.03.2008 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Cześć Edytko Ja taki sam śpioch jestem jak Ty . Mój małżonek mówi, że gdyby płacili za spanie to bylibyśmy bardzo bogaci ....znaczy się ja bym była, bo on śpi tylko 5 godzin...biedny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.03.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Mój małż ma dużo z Twoim wspólnego. Też pewnie śpi coś ok. 5-6 godz. Późno wraca z pracy, jeszcze później kładzie się spać, bo z natłoku wrażeń i stresów związanych z pracą w ogóle nie może zasnąć. A w nocy z niedzieli na poniedziałek to prawie wcale nie śpi, bo już myśli o pracy. Bardzo mi go szkoda, bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.03.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 No to bidulek jest A nie można go jakoś odstresować, albo zmusić do wcześniejszego pójścia spać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.03.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Na odstresowanie to ja mam sobie tylko znaną metodę ale na to żeby poszedł wcześniej spać to chyba nie ma mowy. Wychodzi z założenia, że musi się najpierw doszczętnie umęczyć, żeby móc tylko przyłożyć głowę do podusi i zasnąć. Uważa, że to najlepszy sposób na szybkie zaśnięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.03.2008 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 No tak....hm...chyba wiem jaka to metoda a skoro musi się zmęczyć....to może nie musi tak późno wracać z pracy zmęczony. Może można go zmęczyć np. budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Też się przywitam i spadam ... czterokopytne czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.03.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Uważaj tylko Brazunia, żeby Cię nie zwiało z tych czterokopytnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.03.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 No tak....hm...chyba wiem jaka to metoda a skoro musi się zmęczyć....to może nie musi tak późno wracać z pracy zmęczony. Może można go zmęczyć np. budową O wcześniejszym wracaniu z pracy to może sobie tylko pomarzyć i dlatego jego wkład w budowlankę jest raczej znikomy. Mój zresztą też bo mamy super majstra, który wszystko za nas załatwia, więc chociaż pod tym względem nie mamy stresów. Chwała mu za to!!! Super człowiek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.03.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dzień doberek Uczyć się Monia, uczyć.....taki mój los, że jeszcze mi się uczyć zachciało na...stare lata a co z Twoim Szymkiem??? Szymek miał obturacyjne zapalenie oskrzeli i dzisiaj mieliśmy już ostatnią kontrolę. Tak wogóle to powinien być w szpitaklu, ale nasza pani doktor ze względu na to, ze to jego 4 zapalenie od wakacji z czego 2 razy był w szpitalu, przeprowadziła leczenie w domu pod jej ścisłą kontrolą. Teraz czeka go jeszcze 6 tygodni dodatkowych wziewów i może wszystko wróci do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.03.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Teraz czeka go jeszcze 6 tygodni dodatkowych wziewów i może wszystko wróci do normy. Czy to znaczy, że jeszcze słychać szmery w oskrzelach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 14.03.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witam Was kochani!!! Nie uwierzycie co ja właśnie przed paroma minutami zrobiłam - obudziłam się Mam dzisiaj wolny dzień i własnie nadrabiam zaległości w spaniu, a że ja wielki śpioch jestem to i tak będzie mi mało. Ogólnie cały mój dzień będzie spędzony na leniuchowaniu. Obiad mam ugotowany, zakupy już wczoraj zrobiłam, no może jedynie wstawię jakieś pranie Bardzo mi są od czasu do czasu potrzebne takie dni. no to mnie nie pobiłaś ja wstałam o 11.20 Pierwszy raz od miesięcy co trzeba zrobic by sie tak wyspac? wziać dzien wolnoego na wykurowanie się z przeziębienia wiosennego ale faktycznie ostatnio pogaduchy ustały.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.03.2008 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 No tak....hm...chyba wiem jaka to metoda a skoro musi się zmęczyć....to może nie musi tak późno wracać z pracy zmęczony. Może można go zmęczyć np. budową O wcześniejszym wracaniu z pracy to może sobie tylko pomarzyć i dlatego jego wkład w budowlankę jest raczej znikomy. Mój zresztą też bo mamy super majstra, który wszystko za nas załatwia, więc chociaż pod tym względem nie mamy stresów. Chwała mu za to!!! Super człowiek! Dobrze, że tak Ci się udało z tym majstrem. I pocieszające jest to, że jeszcze po tym świecie chodzą porządni ludzie. Jak tam leniuchowanie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.03.2008 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Teraz czeka go jeszcze 6 tygodni dodatkowych wziewów i może wszystko wróci do normy. Czy to znaczy, że jeszcze słychać szmery w oskrzelach? To będą wziewy - leki czy macie robić inhalacje??? A czy Twój syn jest alergikiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.03.2008 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 ale faktycznie ostatnio pogaduchy ustały.. Ciekawe dlaczego???? Ja to łączę z brakiem Romka on to jakoś potrafił to towarzystwo ...obudzić ...i nadal go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.03.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Ciekawe dlaczego???? Ja to łączę z brakiem Romka on to jakoś potrafił to towarzystwo ...obudzić ...i nadal go nie ma A jeszcze nie tak dawno to Romek mówił, że bez Ciebie Aniu rozmowa jakoś się nas nie trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.03.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Aniu masz dziś znów szczęście do kwiatuszków http://www.fototok.tkb.pl/pt/2/10/107420_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.03.2008 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Ciekawe dlaczego???? Ja to łączę z brakiem Romka on to jakoś potrafił to towarzystwo ...obudzić ...i nadal go nie ma A jeszcze nie tak dawno to Romek mówił, że bez Ciebie Aniu rozmowa jakoś się nas nie trzyma ...to...może....my jakieś pokrewne dusze są...choć się nie znają i nie widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.03.2008 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Aniu masz dziś znów szczęście do kwiatuszków http://www.fototok.tkb.pl/pt/2/10/107420_3.jpg Pięęęękneeeee Dziękuję bardzo Edytko Skąd Ty takie piękne obrazki zawsze wklejasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.03.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Skąd Ty takie piękne obrazki zawsze wklejasz???? To tylko google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts