Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

Witam Was kochani!!! :D :D :D

Nie uwierzycie co ja właśnie przed paroma minutami zrobiłam :roll: - obudziłam się :lol: :lol: :lol: Mam dzisiaj wolny dzień i własnie nadrabiam zaległości w spaniu, a że ja wielki śpioch jestem to i tak będzie mi mało. :oops: :lol: Ogólnie cały mój dzień będzie spędzony na leniuchowaniu. Obiad mam ugotowany, zakupy już wczoraj zrobiłam, no może jedynie wstawię jakieś pranie :roll: Bardzo mi są od czasu do czasu potrzebne takie dni. :D

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mój małż ma dużo z Twoim wspólnego. Też pewnie śpi coś ok. 5-6 godz. Późno wraca z pracy, jeszcze później kładzie się spać, bo z natłoku wrażeń i stresów związanych z pracą w ogóle nie może zasnąć. A w nocy z niedzieli na poniedziałek to prawie wcale nie śpi, bo już myśli o pracy. :roll: :( Bardzo mi go szkoda, bardzo.

Na odstresowanie to ja mam sobie tylko znaną metodę :lol: :oops: ale na to żeby poszedł wcześniej spać to chyba nie ma mowy. Wychodzi z założenia, że musi się najpierw doszczętnie umęczyć, żeby móc tylko przyłożyć głowę do podusi i zasnąć. :roll: Uważa, że to najlepszy sposób na szybkie zaśnięcie. :o

No tak....hm...chyba wiem jaka to metoda :oops: :roll: :lol:

a skoro musi się zmęczyć....to może nie musi tak późno wracać z pracy zmęczony. Może można go zmęczyć np. budową :lol:

O wcześniejszym wracaniu z pracy to może sobie tylko pomarzyć i dlatego jego wkład w budowlankę jest raczej znikomy. Mój zresztą też :wink: bo mamy super majstra, który wszystko za nas załatwia, więc chociaż pod tym względem nie mamy stresów. :D Chwała mu za to!!! Super człowiek!

Dzień doberek :lol:

Uczyć się Monia, uczyć.....taki mój los, że jeszcze mi się uczyć zachciało na...stare lata 8) 8) 8) 8)

a co z Twoim Szymkiem???

Szymek miał obturacyjne zapalenie oskrzeli i dzisiaj mieliśmy już ostatnią kontrolę. Tak wogóle to powinien być w szpitaklu, ale nasza pani doktor ze względu na to, ze to jego 4 zapalenie od wakacji z czego 2 razy był w szpitalu, przeprowadziła leczenie w domu pod jej ścisłą kontrolą. Teraz czeka go jeszcze 6 tygodni dodatkowych wziewów i może wszystko wróci do normy.

Witam Was kochani!!! :D :D :D

Nie uwierzycie co ja właśnie przed paroma minutami zrobiłam :roll: - obudziłam się :lol: :lol: :lol: Mam dzisiaj wolny dzień i własnie nadrabiam zaległości w spaniu, a że ja wielki śpioch jestem to i tak będzie mi mało. :oops: :lol: Ogólnie cały mój dzień będzie spędzony na leniuchowaniu. Obiad mam ugotowany, zakupy już wczoraj zrobiłam, no może jedynie wstawię jakieś pranie :roll: Bardzo mi są od czasu do czasu potrzebne takie dni. :D

no to mnie nie pobiłaś :p

ja wstałam o 11.20 :o :o :o

Pierwszy raz od miesięcy :lol: :lol:

co trzeba zrobic by sie tak wyspac? wziać dzien wolnoego na wykurowanie się z przeziębienia wiosennego :D

ale faktycznie ostatnio pogaduchy ustały.. :cry: :roll:

No tak....hm...chyba wiem jaka to metoda :oops: :roll: :lol:

a skoro musi się zmęczyć....to może nie musi tak późno wracać z pracy zmęczony. Może można go zmęczyć np. budową :lol:

O wcześniejszym wracaniu z pracy to może sobie tylko pomarzyć i dlatego jego wkład w budowlankę jest raczej znikomy. Mój zresztą też :wink: bo mamy super majstra, który wszystko za nas załatwia, więc chociaż pod tym względem nie mamy stresów. :D Chwała mu za to!!! Super człowiek!

Dobrze, że tak Ci się udało z tym majstrem. I pocieszające jest to, że jeszcze po tym świecie chodzą porządni ludzie. :lol: :lol: :lol:

Jak tam leniuchowanie???? :roll:

Ciekawe dlaczego????

Ja to łączę z brakiem Romka :(

on to jakoś potrafił to towarzystwo ...obudzić :lol:

...i nadal go nie ma :cry: :cry: :cry: :cry:

A jeszcze nie tak dawno to Romek mówił, że bez Ciebie Aniu rozmowa jakoś się nas nie trzyma :lol:

:oops: :oops: :oops: :oops:

...to...może....my jakieś pokrewne dusze są...choć się nie znają i nie widzieli :oops: :roll: