Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Teraz czeka go jeszcze 6 tygodni dodatkowych wziewów i może wszystko wróci do normy.

Czy to znaczy, że jeszcze słychać szmery w oskrzelach?

To będą wziewy - leki czy macie robić inhalacje???

A czy Twój syn jest alergikiem????

Mamy robić inhalacje. Szymon najpierw miał ospę, potem zapalenie oskrzeli i zdaniem lekarza jeśli od razu odstawmy leki to pewnie zaraz znowu go coś dopanie. Poza tym zapalenie oskrzeli z dusznościami w jego przypadku jest naprawdę męczace a duszności występują nagle wiec trzeba uważać.

Czy jest alergikiem? Do 2 lat miał bardzo silne alergie pokarmowe, zero wziewnych. W połowie maja ma mieć mieć robione testy i badania u kardiologa. Niestety, istnieje podejrzenie, ze może mieć tu wpływ jego wada serca. Wada jest niewielka ale trzeba wszystko sprawdzić.

Monia bardzo Ci współczuję. Ja mam dziecko alergiczne i krew mnie zalewa na tę chorobę. :evil: Już do końca swojego żecia będzie skazana na wziewne dyski i inne leki oraz różne maści i sterydy, chociaż ich używa mało ale czasami niestety musi. :(

Moniko, czy maj to jest dobry czas na robienie testów. :roll: z tego co pamietam moja pani alergolog twierdziła, że najlepszy jest grudzień bądź styczeń, bo wtedy nie ma sezonu na pylenie, albo jest bardzo znikome. A w marcu testy mogą wyjść niewiarygodne.

Jak tam leniuchowanie???? :roll:

W sumie fajowo :lol: ale złapałam sie na tym, że ciągle zaglądam do lodówki :oops: :lol: i sięgam po cukiereczki :oops: :lol: a przecież wcale nie jestem głodna :roll: A poza tym dopiero co przyszły dzieci ze szkoły i żegnaj błoga ciszo! :evil:

Taaakkkk....hm. ...skądś to znam...hmmmm :roll:

To już druga strona zrzędu szczęściaro :lol: A to ode mnie

http://www.blogownia.com/obrazy/032121blogownia.com-dz-3.jpg

Piękne dzięki za kwiatki Moniko :lol: :lol: :lol: :lol:

A jeśli chodzi o alergię...cóż...moi oboje są alergikami, oboje na lekach, codziennie, stwiedzona astma, itd....

Trzeba koniecznie leczyć alergię, ale życzę Tobie, żeby to nie była alergia, bo to kolejny "kłopot".

Zmartwiłaś mnie tą wadą serca :( :(

Aniu,

ta wada serca nie jest jakaś poważna ale niestety jest i wszystko trzeba sprawdzić. Teraz miał dość silne to zapalenie oskrzeli i trzeba było zmienić leki na silniejsze, które nie są wskazane przy nierównej pracy serca. No i tworzy się błędne koło.

Przykro mi..... :( Mam nadzieje, że szybko wróci do zdrowia, czego Szymkowi i Tobie życzę :lol: 8)