Edmar70 14.03.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Jak tam leniuchowanie???? W sumie fajowo ale złapałam sie na tym, że ciągle zaglądam do lodówki i sięgam po cukiereczki a przecież wcale nie jestem głodna A poza tym dopiero co przyszły dzieci ze szkoły i żegnaj błoga ciszo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.03.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Teraz czeka go jeszcze 6 tygodni dodatkowych wziewów i może wszystko wróci do normy. Czy to znaczy, że jeszcze słychać szmery w oskrzelach? Na całe szczęście nie ma już żadnych szmerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.03.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Teraz czeka go jeszcze 6 tygodni dodatkowych wziewów i może wszystko wróci do normy. Czy to znaczy, że jeszcze słychać szmery w oskrzelach? To będą wziewy - leki czy macie robić inhalacje??? A czy Twój syn jest alergikiem???? Mamy robić inhalacje. Szymon najpierw miał ospę, potem zapalenie oskrzeli i zdaniem lekarza jeśli od razu odstawmy leki to pewnie zaraz znowu go coś dopanie. Poza tym zapalenie oskrzeli z dusznościami w jego przypadku jest naprawdę męczace a duszności występują nagle wiec trzeba uważać. Czy jest alergikiem? Do 2 lat miał bardzo silne alergie pokarmowe, zero wziewnych. W połowie maja ma mieć mieć robione testy i badania u kardiologa. Niestety, istnieje podejrzenie, ze może mieć tu wpływ jego wada serca. Wada jest niewielka ale trzeba wszystko sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.03.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 To już druga strona zrzędu szczęściaro A to ode mnie http://www.blogownia.com/obrazy/032121blogownia.com-dz-3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.03.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Monia bardzo Ci współczuję. Ja mam dziecko alergiczne i krew mnie zalewa na tę chorobę. Już do końca swojego żecia będzie skazana na wziewne dyski i inne leki oraz różne maści i sterydy, chociaż ich używa mało ale czasami niestety musi. Moniko, czy maj to jest dobry czas na robienie testów. z tego co pamietam moja pani alergolog twierdziła, że najlepszy jest grudzień bądź styczeń, bo wtedy nie ma sezonu na pylenie, albo jest bardzo znikome. A w marcu testy mogą wyjść niewiarygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.03.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Edytko, z tymi testami to nie mamy wyjścia bo najbliższe terminy są właśnie w maju. Możemy je zrobić albo w maju albo czekać cały rok a ja mam serdecznie dosyć i szpitali i ciągłych pobytów w domu. Od grudnia Szymon w przedszkolu był w sumie 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.03.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Jak tam leniuchowanie???? W sumie fajowo ale złapałam sie na tym, że ciągle zaglądam do lodówki i sięgam po cukiereczki a przecież wcale nie jestem głodna A poza tym dopiero co przyszły dzieci ze szkoły i żegnaj błoga ciszo! Taaakkkk....hm. ...skądś to znam...hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.03.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 To już druga strona zrzędu szczęściaro A to ode mnie http://www.blogownia.com/obrazy/032121blogownia.com-dz-3.jpg Piękne dzięki za kwiatki Moniko A jeśli chodzi o alergię...cóż...moi oboje są alergikami, oboje na lekach, codziennie, stwiedzona astma, itd.... Trzeba koniecznie leczyć alergię, ale życzę Tobie, żeby to nie była alergia, bo to kolejny "kłopot". Zmartwiłaś mnie tą wadą serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.03.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Słuchajcie......nie wiecie gdzie jest Romek???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 14.03.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 z klientami ( zapomniał o nas ale jak ktoś go znajdzie to niech da znać bo mi go brakuje w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.03.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 z klientami ( zapomniał o nas ale jak ktoś go znajdzie to niech da znać bo mi go brakuje w komentarzach z klientami...cały dzień....do tej pory???? Zaczynam się niepokoić, że coś się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.03.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Romek powiedział, że ma dosyć kobiet i bierze od nas wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.03.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Romek powiedział, że ma dosyć kobiet i bierze od nas wolne A komu i kiedy to powiedział...bo ja nic nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.03.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Romek powiedział, że ma dosyć kobiet i bierze od nas wolne A komu i kiedy to powiedział...bo ja nic nie wiem.... Żartowałam Romek ma po prostu wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.03.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Romek powiedział, że ma dosyć kobiet i bierze od nas wolne A komu i kiedy to powiedział...bo ja nic nie wiem.... Żartowałam Romek ma po prostu wolne Jak Romek to przeczyta to szybko do nas wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.03.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Aniu, ta wada serca nie jest jakaś poważna ale niestety jest i wszystko trzeba sprawdzić. Teraz miał dość silne to zapalenie oskrzeli i trzeba było zmienić leki na silniejsze, które nie są wskazane przy nierównej pracy serca. No i tworzy się błędne koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.03.2008 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Aniu, ta wada serca nie jest jakaś poważna ale niestety jest i wszystko trzeba sprawdzić. Teraz miał dość silne to zapalenie oskrzeli i trzeba było zmienić leki na silniejsze, które nie są wskazane przy nierównej pracy serca. No i tworzy się błędne koło. Przykro mi..... Mam nadzieje, że szybko wróci do zdrowia, czego Szymkowi i Tobie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.03.2008 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Romek powiedział, że ma dosyć kobiet i bierze od nas wolne A komu i kiedy to powiedział...bo ja nic nie wiem.... Żartowałam Romek ma po prostu wolne Jak Romek to przeczyta to szybko do nas wróci Monia skąd Ty wiesz, że on ma wolne????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.03.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Nie mogę powiedzieć bo to tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.03.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Dzień Dobry Dawno mnie nie było więc biorę się za czytanie wszystkiego co napisałyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts