Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja to u Ciebie jestem. :D

Dzień dobry. :D

Aniu, trzymaj się i nie daj się choróbsku. Poleż, odpocznij i nie przejmuj się niczym. Dbaj o siebie. Nie mozna jeszcze się forsować. :roll:

Ja to u Ciebie jestem. :D

Dzień dobry. :D

Aniu, trzymaj się i nie daj się choróbsku. Poleż, odpocznij i nie przejmuj się niczym. Dbaj o siebie. Nie mozna jeszcze się forsować. :roll:

Dzieki Depesiu :lol: :lol: :lol: :lol:

Wiem, że nie mozna się forsować....choć ja już następnego dnia po wyjściu ze szpitala zaczęłam prowadzić normalny tryb życia (znaczy się moje chłopaki po prostu nie zauważyły, że coś się stało, po prostu, mam wróciła, znaczy się mogą odpoczywać a mama zapierda.lać :evil: ), a ja głupia dałam się wrobić :evil:

cóż...taka już jestem...głupia :oops: :oops: :oops: :oops:

Normalnie wstyd.....

Jakby ktoś inny był w mojej sytuacji to chyba bym go tak ochrzaniła, że by w papcie nie trafił :oops: :lol: :lol: :lol:

A przeziębienie...cóż...trza się nałykać różności..i do roboty...świeta idą :roll: :roll: :roll: :roll:

Ale ja się dzisiaj nieładnie wyrażam :oops: :oops: :oops: :oops:

Czytałem że dzisiaj zalewanie :D :D

Aż mnie korci żeby podjechać zobaczyć :D :D :D

Super dachówka

Rzeczywiście wygląda na czarną. Ciekawe jak będzie wyglądac na dachu

A jedź sobie zobacz....proszę Cię bardzo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pogodę zamówiłam...oby się nie zepsuła.tfu...tfu...tfu...

A co do dachówki...hm...widziałam ją już na dachu i jest ok. Nie jest to co prawda dachówka moich marzeń, ale wiadomo "jak się nie ma co się lubi to sie lubi co się ma" :lol: :lol: :lol: :lol:

Aniu połóż się, zażyj lekarstwa i odpoczywaj.

Będę trzymał kciuki za twoje szybkie wyzdrowienie.

A z moim kredytem nadal doopa :evil: :evil: :evil: :cry: :cry:

Zadzwoniła Pani że przygotowali aneks do umowy kredytowej i że mamy podjechać podpisać i będą pieniążki na koncie.

Poprosiliśmy o przesłanie aneksu na maila żeby go sobie najpier przestudiować.

Pani przesłała ...i okazało się że nie jest tak jak miało być. :evil: :evil:

Chodzi o marżę banku. Jak bralismy kredyt to marże były większe a teraz jak dobieramy to są mniejsze. I mieli nasz cały kredyt przeliczyć wg. nowej, zmniejszonej marży. A oni tego nie zrobili tylko pozostawili sobie wyższą marże licząc pewnie że tego nie zauważymy.

No i dzisiaj składamy wniosek o obniżenie marży. Jak nie zmniejszą to mam ich gdzieś i nie podpisuję!!!! :evil: :evil: