bobowa budowniczowa 15.03.2008 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Dzień Dobry Dawno mnie nie było więc biorę się za czytanie wszystkiego co napisałyście ufff..... Romek...Ty mi więcej takich numerów nie rób Ja tu po ścianach chodzę a Ty sobie poszedłeś bez słowa Żeby mi to było przedostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.03.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 ...no masz ci los.. wpadł na pół minuty i..nie ma go...a ja tu ...czekam, czekam i doczekać się nie mogę komentarzy do mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Dzień dobry przyszłam powiedzieć, bo jakoś długo spisz, Aniu. Jak tam zdrówko przy niedzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.03.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Dzień dobry, ktoś tu chyba spaś nie może Aniu, z niecierpliwością czekam na poniedziałek. Mam nadzieję, ze wszystko pójdzie zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Romciu się zbiesił!!!! Straszliwie Go rozpuściłyście Kobiety!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.03.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Romciu się zbiesił!!!! Straszliwie Go rozpuściłyście Kobiety!!!! Chyba musimy Romka sprowadzić na ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.03.2008 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Dzień dobry Tak się paskudnie czuję, że nawet się nie cieszę, że deszcz nie pada i można fundamenty lać.....chole.ra jasna Gdzie są wszyscy???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Ja to u Ciebie jestem. Dzień dobry. Aniu, trzymaj się i nie daj się choróbsku. Poleż, odpocznij i nie przejmuj się niczym. Dbaj o siebie. Nie mozna jeszcze się forsować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.03.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Dzień dobry Aniu czyżbyś była chora?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.03.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Czytałem że dzisiaj zalewanie Aż mnie korci żeby podjechać zobaczyć Super dachówka Rzeczywiście wygląda na czarną. Ciekawe jak będzie wyglądac na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.03.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Romciu się zbiesił!!!! Straszliwie Go rozpuściłyście Kobiety!!!! znowu mnie obgadują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.03.2008 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Ja to u Ciebie jestem. Dzień dobry. Aniu, trzymaj się i nie daj się choróbsku. Poleż, odpocznij i nie przejmuj się niczym. Dbaj o siebie. Nie mozna jeszcze się forsować. Dzieki Depesiu Wiem, że nie mozna się forsować....choć ja już następnego dnia po wyjściu ze szpitala zaczęłam prowadzić normalny tryb życia (znaczy się moje chłopaki po prostu nie zauważyły, że coś się stało, po prostu, mam wróciła, znaczy się mogą odpoczywać a mama zapierda.lać ), a ja głupia dałam się wrobić cóż...taka już jestem...głupia Normalnie wstyd..... Jakby ktoś inny był w mojej sytuacji to chyba bym go tak ochrzaniła, że by w papcie nie trafił A przeziębienie...cóż...trza się nałykać różności..i do roboty...świeta idą Ale ja się dzisiaj nieładnie wyrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.03.2008 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Dzień dobry Aniu czyżbyś była chora?? Chyba ..... niestety...tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.03.2008 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Czytałem że dzisiaj zalewanie Aż mnie korci żeby podjechać zobaczyć Super dachówka Rzeczywiście wygląda na czarną. Ciekawe jak będzie wyglądac na dachu A jedź sobie zobacz....proszę Cię bardzo Pogodę zamówiłam...oby się nie zepsuła.tfu...tfu...tfu... A co do dachówki...hm...widziałam ją już na dachu i jest ok. Nie jest to co prawda dachówka moich marzeń, ale wiadomo "jak się nie ma co się lubi to sie lubi co się ma" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.03.2008 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Romciu się zbiesił!!!! Straszliwie Go rozpuściłyście Kobiety!!!! znowu mnie obgadują Ja nie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.03.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Aniu połóż się, zażyj lekarstwa i odpoczywaj. Będę trzymał kciuki za twoje szybkie wyzdrowienie. A z moim kredytem nadal doopa Zadzwoniła Pani że przygotowali aneks do umowy kredytowej i że mamy podjechać podpisać i będą pieniążki na koncie. Poprosiliśmy o przesłanie aneksu na maila żeby go sobie najpier przestudiować. Pani przesłała ...i okazało się że nie jest tak jak miało być. Chodzi o marżę banku. Jak bralismy kredyt to marże były większe a teraz jak dobieramy to są mniejsze. I mieli nasz cały kredyt przeliczyć wg. nowej, zmniejszonej marży. A oni tego nie zrobili tylko pozostawili sobie wyższą marże licząc pewnie że tego nie zauważymy. No i dzisiaj składamy wniosek o obniżenie marży. Jak nie zmniejszą to mam ich gdzieś i nie podpisuję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.03.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Aniu spóźnione ale serdeczne krokusiki dla Ciebiehttp://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/3602_Kopia-DSCN4301.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.03.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Romku bardzo dziękuję za kwiatki A z tym kredytem to,,,ten bank sobie w kulki leci czy co????? W każdym razie nie daj się ale pochopnie też nie rezygnuj tylko najpierw dowiedz się jak jest w innych bankach na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.03.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Dobry wieczór, Aniu cieszę, że macie zalane fundamenty. Fotorelacja mile widziana I lecz się bo święta spędzisz w łóżku. A z tym 17 lutego to faktycznie się popisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.03.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Aniu super pomysł z tą butelką w fundamentach. Że też ja na coś takiego nie wpadem Ale fajnie, że zaczęliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts