braza 14.01.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ja zazwyczaj też kupuję to, co mi się podoba - parametry tech. i owszem, tylko trochę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ja zazwyczaj też kupuję to, co mi się podoba - parametry tech. i owszem, tylko trochę później to widzę, że oboje tak podchodzimy profesjonajnie do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ja zazwyczaj też kupuję to, co mi się podoba - parametry tech. i owszem, tylko trochę później to widzę, że oboje tak podchodzimy profesjonajnie do sprawy Przyjemnie jest wiedzieć, że ktoś podziela nasz punkt widzenia Ciekawe jest to, że w większości przypadków dobrze trafiam tym sposobem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Witam serdecznie w poniedziałek (nie lubie poniedziałków ) MAAN to mi się kojarzy z tirem, ale oczywiście pisane przez jedno A A tak a'propos to nie pokiwałeś mi dzisiaj Ja też nie znam tej firmy Po prostu kupiłem bo na allegro bo mi się pdobał Kiwałem ale nie widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Zostałem niezauważony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ja zazwyczaj też kupuję to, co mi się podoba - parametry tech. i owszem, tylko trochę później to widzę, że oboje tak podchodzimy profesjonajnie do sprawy Przyjemnie jest wiedzieć, że ktoś podziela nasz punkt widzenia Ciekawe jest to, że w większości przypadków dobrze trafiam tym sposobem Ooo... jak ja bym chciała, żeby mój mąż tak miał a on najpier wszystkie techniczne parametry posprawdza, potem jeszcze zasięgnie języka i dopiero potem podejmuje decyzję A jak ja już się cieszę, że kolejna decyzja za nami to on mówi "Kochanie a co Ty sądzisz jedank o tym innym?" i wtedy to Cześć Wam Cieszę się, że jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 A ja się cieszę że nadal jesteż uzależniona od foruma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ja zazwyczaj też kupuję to, co mi się podoba - parametry tech. i owszem, tylko trochę później to widzę, że oboje tak podchodzimy profesjonajnie do sprawy Przyjemnie jest wiedzieć, że ktoś podziela nasz punkt widzenia Ciekawe jest to, że w większości przypadków dobrze trafiam tym sposobem Ooo... jak ja bym chciała, żeby mój mąż tak miał a on najpier wszystkie techniczne parametry posprawdza, potem jeszcze zasięgnie języka i dopiero potem podejmuje decyzję A jak ja już się cieszę, że kolejna decyzja za nami to on mówi "Kochanie a co Ty sądzisz jedank o tym innym?" i wtedy to Cześć Wam Cieszę się, że jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 dwa razy to samo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 dwa razy to samo??? Bo tak się cieszę że jesteście A forum mnie dzisiaj co chwilę wywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 A ja się cieszę że nadal jesteż uzależniona od foruma No ja tez się cieszę ale mój małżonek to chyba trochę mniej cóż będzie musiał się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Zostałem niezauważony Trza było jakiś znak dać czapeczką pomachać albo światelkami pomrugać a tu nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ja też mam problemy z Forum!! Bardzo wolno działa i w czasie pisania muszę uważać, bo litery mi zjada!!!Myślałam, że tylko u mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ja też mam problemy z Forum!! Bardzo wolno działa i w czasie pisania muszę uważać, bo litery mi zjada!!! Myślałam, że tylko u mnie ... No właśnie mi też zjada a z tego mogą wyjść dziwne kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 OOO zostałam dzisiaj mianowana Stałym Bywalcem ale do Was to mi jeszcze daleeekoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Się Państwo częstują http://www.foiralle.com/alimentation_food/Images_Patisserie/patisserie_belge/patisserie-belge-anvers-gateau-varietes.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 mniam mniam co za pyszności nam tu dzisiaj stały bywalec a raczej bywalczyni proponuje to ja się poczęstuje a miałem się odchudzać następnym razem będę robił pajacyki żenyś mnie wypatrzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Te pyszności to w ramach odchudzania ja też się odchudzam jak widac. A te pajacyki ...no cóż zobaczymy jak będą wyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 A te pajacyki ...no cóż zobaczymy jak będą wyglądać... będe sie starał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Gratulacje dla Stałej Bywalczyni http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/kwiaty/23.gif Romciu ja to bym chciała te pajacyki zobaczyć ... Oczami duszy juz je widze, co prawda, ale na żywo to dopiero byłoby przeżycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts