bobowa budowniczowa 20.03.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Edytko a u nas wczoraj to było jak w prawdziwym marcfu - jak w garncu: śnieg, mgła, słońce, odwilż, a dzisiaj śnieg sobie leży i słoneczko świeci, a zimno, jak skurczybyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Aha...za chwilę będę miała wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ooooo Romka widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.03.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Romku dzięki z kwiatki, jak miło a Ty jakiś mało rozmowny się zrobiłeś Postanowiłem dać Wam troche pola do popisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.03.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Aha...za chwilę będę miała wyniki Będzie dobrze, ja Ci to mówię Ponieważ mam dziś wolne, więc lęcę zaraz zrobić duuuuże zakupy świąteczne. Też będę miała gości, jakieś 12 osób. Postanowiliśmy z mężem, że zrobimy ostatnie święta na starym mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Romku dzięki z kwiatki, jak miło a Ty jakiś mało rozmowny się zrobiłeś Postanowiłem dać Wam troche pola do popisu łeeeeeeee....ja tak nie chcę...wolę z Tobą pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.03.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Aha...za chwilę będę miała wyniki jakie wyniki??? ja nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Aha...za chwilę będę miała wyniki jakie wyniki??? ja nic nie wiem Po operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.03.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ooooo Romka widzę jesteś u mnie w fimie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.03.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Romku dzięki z kwiatki, jak miło a Ty jakiś mało rozmowny się zrobiłeś Postanowiłem dać Wam troche pola do popisu łeeeeeeee....ja tak nie chcę...wolę z Tobą pogadać ALE MI MIŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Aha...za chwilę będę miała wyniki Będzie dobrze, ja Ci to mówię Ponieważ mam dziś wolne, więc lęcę zaraz zrobić duuuuże zakupy świąteczne. Też będę miała gości, jakieś 12 osób. Postanowiliśmy z mężem, że zrobimy ostatnie święta na starym mieszkaniu. Powodzenie w zakupach, małych kolejek Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ooooo Romka widzę jesteś u mnie w fimie??? Widzę, że się zalogowałeś...bo ostatnio mało Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Romku dzięki z kwiatki, jak miło a Ty jakiś mało rozmowny się zrobiłeś Postanowiłem dać Wam troche pola do popisu łeeeeeeee....ja tak nie chcę...wolę z Tobą pogadać ALE MI MIŁO Mnie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.03.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Aha...za chwilę będę miała wyniki jakie wyniki??? ja nic nie wiem Po operacji czym sie martwisz...przecież wszystko będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.03.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Powodzenie w zakupach, małych kolejek Ci życzę To chyba mało prawdopodobne, Nie cierpię kolejek jak widzę góra 3 osoby w kolejce to mnie nerwy biorą, na serio! I często gęsto rezygnuję i idę do drugiego sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.03.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ooooo Romka widzę jesteś u mnie w fimie??? Widzę, że się zalogowałeś...bo ostatnio mało Ciebie brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Aha...za chwilę będę miała wyniki jakie wyniki??? ja nic nie wiem Po operacji czym sie martwisz...przecież wszystko będzie dobrze Czekam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Powodzenie w zakupach, małych kolejek Ci życzę To chyba mało prawdopodobne, Nie cierpię kolejek jak widzę góra 3 osoby w kolejce to mnie nerwy biorą, na serio! I często gęsto rezygnuję i idę do drugiego sklepu. A nie możesz przez internet??? U mnie jest sklep "Piotr i Paweł", zamawiam sobie co chcę i przywożą do domku. Jechać nie trzeba, dźwigać nie trzeba, kolejek nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ooooo Romka widzę jesteś u mnie w fimie??? Widzę, że się zalogowałeś...bo ostatnio mało Ciebie brak czasu Kiedy to się zmieni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.03.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 A nie możesz przez internet??? U mnie jest sklep "Piotr i Paweł", zamawiam sobie co chcę i przywożą do domku. Jechać nie trzeba, dźwigać nie trzeba, kolejek nie ma Już widzę mojego męż, który puka się w czoło i myśl, że mi coś się na główkę zwaliło. Mam do miasta 1 min. samochodem, wszystko pod nosem, więc to byłaby już przesada jakbym miała zamawiać przez internet. Poza tym nie ma u mnie "Piotra i Pawła" ani innego większego marketu, tylko drobni kupcy i "Biedronka", w której nie robię zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts