Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Powodzenie w zakupach, małych kolejek Ci życzę :lol: :lol:

To chyba mało prawdopodobne, :roll: :x Nie cierpię kolejek :evil: jak widzę góra 3 osoby w kolejce to mnie nerwy biorą, na serio! I często gęsto rezygnuję i idę do drugiego sklepu. :roll: :lol:

A nie możesz przez internet??? U mnie jest sklep "Piotr i Paweł", zamawiam sobie co chcę i przywożą do domku. Jechać nie trzeba, dźwigać nie trzeba, kolejek nie ma :lol: :lol: :lol:

:o :o :o :o :o

jak to przywożą>?????

A nie możesz przez internet??? U mnie jest sklep "Piotr i Paweł", zamawiam sobie co chcę i przywożą do domku. Jechać nie trzeba, dźwigać nie trzeba, kolejek nie ma :lol: :lol: :lol:

Już widzę mojego męż, który puka się w czoło i myśl, że mi coś się na główkę zwaliło. :lol: :lol: :lol:

Mam do miasta 1 min. samochodem, wszystko pod nosem, więc to byłaby już przesada jakbym miała zamawiać przez internet. Poza tym nie ma u mnie "Piotra i Pawła" ani innego większego marketu, tylko drobni kupcy i "Biedronka", w której nie robię zakupów.

A ja myślałam, że Ty w Warszawie mieszkasz????? :o :o :o :o :o :o

Powodzenie w zakupach, małych kolejek Ci życzę :lol: :lol:

To chyba mało prawdopodobne, :roll: :x Nie cierpię kolejek :evil: jak widzę góra 3 osoby w kolejce to mnie nerwy biorą, na serio! I często gęsto rezygnuję i idę do drugiego sklepu. :roll: :lol:

:o :o :o :o :o

jak to przywożą>?????

Normalnie hi hi hi :D :D :D

Wejdź sobie na http://www.piotripawel.pl i na zakupy przez internet. Wybierasz sobie wszystko, obrazki widać, jak zrobisz zakupy powyżej 150 zł to dowożą gratis, i jeszcze zaniosa Ci tam gdzie trzeba. 8) 8) 8) 8)

Kiedyś wozili tylko w Poznaniu. Teraz jak wejdziesz na stronę i wybierzesz miejsce dostawy to Twoja wieś też tam jest. Może zorientuj się czy to kosztuje :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

muszę spróbować :D :D :D :D :D

chociaż moja zona sie na to nie zgodzi :lol: :lol:

ona lubi zakupy

zawsze są jakieś "niesamoeite" promocje i grzechem by było cegoś tam nie kupić :lol: :lol:

Kiedyś wozili tylko w Poznaniu. Teraz jak wejdziesz na stronę i wybierzesz miejsce dostawy to Twoja wieś też tam jest. Może zorientuj się czy to kosztuje :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

muszę spróbować :D :D :D :D :D

chociaż moja zona sie na to nie zgodzi :lol: :lol:

ona lubi zakupy

zawsze są jakieś "niesamoeite" promocje i grzechem by było cegoś tam nie kupić :lol: :lol:

Wiesz co ...ja też kiedys bardzo lubiłam zakupy :lol:

Ale teraz to zaczynam się wygodna robić :oops:

Jak mi się chce i mam czas to jadę...a jak nie to zamawiam. Promocje też są w internecie :lol: :lol: :lol: A mój mąż ostatnio sprawdzał, że niektóre artykuły w internecie są tańsze niż w sklepie :o :o

A ja zaczęłam cenić mój czas (zawsze mogę z dziećmi być w domku a ktoś za mnie ładuje koszyki), nie musze dźwigać (a teraz nie mogę) i nie stoję w tych ogromnych kolejkach, nie udziela mi się głupawka przedświąteczna, i ładnie wszystko zapakowane w kartony (które potem wykorzystuję do innych rzeczy) i już :D :D :D :D :D :D

Ja za to jestem stałym klientem allegro.

Jak mam jeżdzić i czegoś tam szukać to wolę internet.

Większy wybór i jescze na dodatek taniej :D :D

Ja to się troszkę boję Allegro. :oops:

Czy to zawsze wiadomo co Ci przyślą, czy nie nawrzucaja kamlotów do paczki :x

Chyba, że są osoby, które sprzedają i można jakoś sprawdzić opinie o nich.

Hm...nie wiem...jak będę potrzebowac pomocy to się zgłoszę do Ciebie Romku dobrze? :roll: :wink:

Ja za to jestem stałym klientem allegro.

Jak mam jeżdzić i czegoś tam szukać to wolę internet.

Większy wybór i jescze na dodatek taniej :D :D

Ja to się troszkę boję Allegro. :oops:

Czy to zawsze wiadomo co Ci przyślą, czy nie nawrzucaja kamlotów do paczki :x

Chyba, że są osoby, które sprzedają i można jakoś sprawdzić opinie o nich.

Hm...nie wiem...jak będę potrzebowac pomocy to się zgłoszę do Ciebie Romku dobrze? :roll: :wink:

nie ma sprawy :D :D :D

jak coś będziesz chciała to służę pomocą