Rom 20.03.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 nie mam pojęcia jeżeli chodzi o ruch w mojej branży to zacznie się mniejszać dopiero koło jesieni ale postaram sie wpadać częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.03.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Powodzenie w zakupach, małych kolejek Ci życzę To chyba mało prawdopodobne, Nie cierpię kolejek jak widzę góra 3 osoby w kolejce to mnie nerwy biorą, na serio! I często gęsto rezygnuję i idę do drugiego sklepu. A nie możesz przez internet??? U mnie jest sklep "Piotr i Paweł", zamawiam sobie co chcę i przywożą do domku. Jechać nie trzeba, dźwigać nie trzeba, kolejek nie ma jak to przywożą>????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 A nie możesz przez internet??? U mnie jest sklep "Piotr i Paweł", zamawiam sobie co chcę i przywożą do domku. Jechać nie trzeba, dźwigać nie trzeba, kolejek nie ma Już widzę mojego męż, który puka się w czoło i myśl, że mi coś się na główkę zwaliło. Mam do miasta 1 min. samochodem, wszystko pod nosem, więc to byłaby już przesada jakbym miała zamawiać przez internet. Poza tym nie ma u mnie "Piotra i Pawła" ani innego większego marketu, tylko drobni kupcy i "Biedronka", w której nie robię zakupów. A ja myślałam, że Ty w Warszawie mieszkasz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Powodzenie w zakupach, małych kolejek Ci życzę To chyba mało prawdopodobne, Nie cierpię kolejek jak widzę góra 3 osoby w kolejce to mnie nerwy biorą, na serio! I często gęsto rezygnuję i idę do drugiego sklepu. A nie możesz przez internet??? U mnie jest sklep "Piotr i Paweł", zamawiam sobie co chcę i przywożą do domku. Jechać nie trzeba, dźwigać nie trzeba, kolejek nie ma jak to przywożą>????? Normalnie hi hi hi Wejdź sobie na http://www.piotripawel.pl i na zakupy przez internet. Wybierasz sobie wszystko, obrazki widać, jak zrobisz zakupy powyżej 150 zł to dowożą gratis, i jeszcze zaniosa Ci tam gdzie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.03.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Aniu jestem normalnie w szoku. nie wiedziałem o czyms takim ale to działa pewnie tylko w poznaniu co?? na moją wiochę pewnie nie dowiozą ta usługa jest jakoś płatna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Kiedyś wozili tylko w Poznaniu. Teraz jak wejdziesz na stronę i wybierzesz miejsce dostawy to Twoja wieś też tam jest. Może zorientuj się czy to kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.03.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Aniu, dla Ciebie http://www.blogownia.com/obrazy/102128blogownia.com_-_obrazki3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.03.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Jeszcze leclerc przywozi zakupy do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Cześć Monia dzięki za kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.03.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Kiedyś wozili tylko w Poznaniu. Teraz jak wejdziesz na stronę i wybierzesz miejsce dostawy to Twoja wieś też tam jest. Może zorientuj się czy to kosztuje muszę spróbować chociaż moja zona sie na to nie zgodzi ona lubi zakupy zawsze są jakieś "niesamoeite" promocje i grzechem by było cegoś tam nie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 W poznaniu nie ma leclerc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.03.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Mnie po spożywkę kijem nie można wygonić. Muszę mieć totalne pustki, żeby jechać a już do marketu to kara straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Kiedyś wozili tylko w Poznaniu. Teraz jak wejdziesz na stronę i wybierzesz miejsce dostawy to Twoja wieś też tam jest. Może zorientuj się czy to kosztuje muszę spróbować chociaż moja zona sie na to nie zgodzi ona lubi zakupy zawsze są jakieś "niesamoeite" promocje i grzechem by było cegoś tam nie kupić Wiesz co ...ja też kiedys bardzo lubiłam zakupy Ale teraz to zaczynam się wygodna robić Jak mi się chce i mam czas to jadę...a jak nie to zamawiam. Promocje też są w internecie A mój mąż ostatnio sprawdzał, że niektóre artykuły w internecie są tańsze niż w sklepie A ja zaczęłam cenić mój czas (zawsze mogę z dziećmi być w domku a ktoś za mnie ładuje koszyki), nie musze dźwigać (a teraz nie mogę) i nie stoję w tych ogromnych kolejkach, nie udziela mi się głupawka przedświąteczna, i ładnie wszystko zapakowane w kartony (które potem wykorzystuję do innych rzeczy) i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.03.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Zgadza się Aniu. Wyprawa do marketu to strata czasu a najgorsze są te okropne rozklekotane koszyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.03.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ja za to jestem stałym klientem allegro. Jak mam jeżdzić i czegoś tam szukać to wolę internet. Większy wybór i jescze na dodatek taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ja za to jestem stałym klientem allegro. Jak mam jeżdzić i czegoś tam szukać to wolę internet. Większy wybór i jescze na dodatek taniej Ja to się troszkę boję Allegro. Czy to zawsze wiadomo co Ci przyślą, czy nie nawrzucaja kamlotów do paczki Chyba, że są osoby, które sprzedają i można jakoś sprawdzić opinie o nich. Hm...nie wiem...jak będę potrzebowac pomocy to się zgłoszę do Ciebie Romku dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.03.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Aniu, każdy sprzedawca ma wystawione komentarze od kupujących i można go sprawdzić. Jak ma dużo negatywów to nie kupujesz u niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Aha...ale może kiedyś oszukać...prawda???? Ja to taki niedowiarek jestem, z jednej strony ufam ludziom aż za bardzo, a z drugiej to nie ufam wcale.... Chol.era to może ze mną jest coś nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.03.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ja kupuję na allegro dość często i zawsze było ok ale raz na jakiś czas słychać o różnych przekrętach. Najczęściej dotyczy to telefonów komórkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.03.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ja za to jestem stałym klientem allegro. Jak mam jeżdzić i czegoś tam szukać to wolę internet. Większy wybór i jescze na dodatek taniej Ja to się troszkę boję Allegro. Czy to zawsze wiadomo co Ci przyślą, czy nie nawrzucaja kamlotów do paczki Chyba, że są osoby, które sprzedają i można jakoś sprawdzić opinie o nich. Hm...nie wiem...jak będę potrzebowac pomocy to się zgłoszę do Ciebie Romku dobrze? nie ma sprawy jak coś będziesz chciała to służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts